THE SHOW - a tribute to ABBA

Sidste chance!

Få en prisvindende oplevelse, når "THE SHOW - a tribute to ABBA" gæster Operaen i København den 7. november 2021. Glæd dig bl.a. til et genhør med ikoniske sange som Waterloo, SOS og Mamma Mia.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Året er 1974 i Brighton, England, og Europa har kåret sangen Waterloo som den ultimative vinder af det Europæiske Melodi Grand Prix. Her begynder historien om legendariske ABBA, som i de følgende årtier bliver den bedst sælgende popgruppe i verdenshistorien, kun overgået af The Beatles. Sangen Waterloo blev gruppens store gennembrud og blev fulgt af en lang liste af hits, der indtog førstepladserne på hitlister over hele verden.

 

Det er ingen hemmelighed, at ABBA ikke har turneret i flere årtier, så musikken og legenden om den svenske succes bæres videre af "THE SHOW – a tribute to ABBA", som ifølge den Officielle Internationale ABBA Fan Klub er det bedste ABBA hyldestshow i verden.

 

THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft næsten 20 års imponerende succes i hele verden. Med omkring 800 koncerter i 50 lande over 5 kontinenter og med mere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBA's musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

 

THE SHOW præsenterer en lang række af ABBA's største hits i et ekstravagant to-timers show. Det er en live koncert, der lader publikum opleve ABBA i tiden fra før, de vandt det Europæiske Melodi Grand Prix, og hele vejen igennem deres store internationale gennembrud og verdensomspændende succes. Blandt de største hits er sange som Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money og Knowing Me Knowing You. Udover disse kæmpehits kan publikum forvente flere musikalske overraskelser fra ABBA's imponerende sangkatalog.

 


Det får du:

  • 1 stk. billet til "THE SHOW - A tribute to ABBA" i Operaen – Det Kgl. Teater - den 7. november 2021 kl. 20.00

 

SPOTpris 475 kr. pr. person

 

Der er et begrænset antal billetter til salg.

 

PH Entertainment (Ticketmaster) mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb. Du modtager billetten senest den 13. oktober 2021.

 

Modtager du ikke mailen med din billet, så se gerne i dit spamfilter/uønsket post.

 

Har du stadig ikke modtaget din billet, skal du kontakte PH Entertainment på mail: peter@sindberg.co


THE SHOW - A tribute to ABBA

"ABBA er kendt og elsket over hele verden. Fra begyndelsen ville vi hylde denne bedrift ved at skabe den perfekte illusion om det originale ABBA. Publikum vil kunne opleve, hvordan vi tror, at ABBA ville se ud med moderne teknologi og lyssætning, men stadig med den helt fantastiske og velkendte ABBA lyd," fortæller producent Kenneth Svoldgaard.

 

THE SHOW er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig. De to sangerinder blev castet, efter at de vandt et stort svensk talentshow på svensk TV, hvor de optrådte som ABBA pigerne. Nu får hele verden glæden af deres fantastiske talent i THE SHOW.

 

"En af de vigtigste ting, når man skal skabe en fuldendt illusion om ABBA, er at bruge svenske sangere i THE SHOW. De har en helt særlig accent, som er umulig at kopiere for andre. Vi går ikke på kompromis med noget, når vi skal genskabe den autentiske ABBA lyd," fortsætter Kenneth Svoldgaard.

 

Originale musikere

Musikken i THE SHOW bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af London Symphony Rock Orchestra dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigent har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

 

For at give THE SHOW en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA-musikere som gæstestjerner i THE SHOW. På denne turne ́ kan publikum se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og som komponerede musikken til hittet I Do, I Do, I Do, I Do, I Do sammen med det originale ABBA medlem Benny Andersson.

 

"Da jeg blev spurgt, om jeg ville spille med i THE SHOW, sagde jeg ja med det samme, fordi showet er af så høj kvalitet. Jeg nyder at bidrage til, at musikken bliver så tæt på den originale lyd som muligt. Det er måske svært at tro, men jeg nyder næsten mere at turnere med THE SHOW end med det originale ABBA. ABBA's musik er vokset for mig hen over årene og har vist sig at have unikke kvaliteter. Efter alle disse år er sangene stadig levende, og jeg nyder dem mere og mere for hver dag, der går," siger Ulf Andersson.

 

Anerkendt og prisvindende show

Med mere end to millioner solgte billetter fortjener THE SHOW at blive stemplet som en gigantisk publikumssucces. Udover publikums hyldest har THE SHOW også opnået stor officiel anerkendelse. I 2010 vandt THE SHOW prisen for BEDSTE SHOW ved The Limelight Awards i London, hvor THE SHOW vandt over shows som THRILLER LIVE, DIRTY DANCING og PRISCILLA (Queen of the dessert) THE MUSICAL.

 

Showet har derudover fået prisen som "Absolut bedste ABBA siden ABBA" fra Den Officielle Internationale ABBA Fan Klub.

PH Entertainment (Ticketmaster) mailer din billet direkte til den mailadresse, du har opgivet ved dit køb. Du modtager billetten senest den 13. oktober 2021.

 

Modtager du ikke mailen med din billet, så se gerne i dit spamfilter/uønsket post.

 

Har du stadig ikke modtaget din billet, skal du kontakte PH Entertainment på mail: peter@sindberg.co

 

Husk at medbringe din billet fra Ticketmaster. Dit SPOTdeal-værdibevis er ikke din billet.

 

Du har ikke indflydelse på, hvor i salen du kommer til at sidde, men I kommer selvfølgelig til at sidde sammen, hvis I køber flere værdibeviser. Billetterne fordeles efter "først til mølle-princippet".

 

Der er et begrænset antal billetter til salg.

 

Købet kan ikke fortrydes jf. "Lov om visse forbrugeraftaler § 18, stk. 2 jf. nr. 12".

Én unik kode gælder for 1 billet til "THE SHOW - A tribute to ABBA" i Operaen – Det Kgl. Teater - den 7. november 2021 kl. 20.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til PH Entertainment.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

PH Entertainment

Nøddehegnet 19
8220 Brabrand
CVR: 29797935
peter@sindberg.co
Hjemmeside

Sidste chance: 28. september 2021 kl. 23:59

Billet til THE SHOW - a tribute to ABBA