2-i-1 cover til din smartphone

Sidste chance!

Få samling på pung og telefon med et smart og funktionelt cover i flot læder. Vælg mellem cover til mange Apple- og Samsung-modeller. Fås i brun og sort.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Smart 2-i-1 cover med plads til betalingskort, kontanter og telefon i én samlet enhed - samtidig med at du effektivt beskytter telefonen mod slag og tab.

Coveret består af to dele. Indvendigt er der et slankt hardcover i slagfast plastik og ægte læder, som du let klikker din telefon fast i. Hardcoveret dækker telefonens bagside, sider og hjørner, og kan enten bruges alene eller sammen med det praktiske flipomslag, som fæstnes til omslaget via magnet.

Det er superlet at sætte hardcoveret sikkert fast via magnet-effekten i flipomslaget, når du gerne vil beskytte hele telefonen inkl. skærmen. Og det er lige så let at tage omslaget af igen, når du kun vil bruge det indvendige hardcover.

Indvendigt på fliplåget er der tre lommer til kreditkort og en stor lomme til sedler og noter. Den indbyggede magnet holder det indvendige hardcover sikkert fast i omslaget, så telefonen ikke kan ryge ud. Når din telefon ikke er i brug, holdes coveret lukket med den praktiske magnetstrop.


Du får:

  • 2-i-1 lædercover

SPOTpris 119 kr. Normalpris 349 kr. Spar 65 %

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 30. september 2021.

 

Du kan vælge mellem disse farver:

  • Sort
  • Brun

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 30. september 2021.  

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.  

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme. 

Én unik kode gælder for 1 stk. cover i den købte farve. 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Modane.dk. 

 

Returadresse:
Modane.dk
Rudbæksbanke 13, Strib
5500 Middelfart

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Modane.dk.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Modane.dk

Modane.dk , Rudbæksbanke 13, Strib, 5500 Middelfart
Kundeservice: paje@modane.dk
Tlf.: 22 36 24 87 - telefontid mandag, onsdag og fredag fra kl. 10-13
CVR: 34562938
Hjemmeside |

Sidste chance: 23. september 2021 kl. 23:59

2-i-1 cover