Afslappende ophold på Læsø

Oplev Læsøs ro, smukke natur og friske havluft med et ophold på Hotel Havnebakken. Hotellet ligger dejligt med udsigt over vandet og havnen i Vesterø, og opholdet inkluderer 2 overnatninger og en smagfuld 2-retters middag på ankomstdagen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag en pause og nyd et idyllisk ophold på Læsø! Den lille ø mod nord emmer af smukke naturoplevelser, god stemning og rendyrket ro og idyl. 

 

Hotel og Restaurant Havnebakken kommer til at danne den perfekte ramme om jeres ophold på Læsø, hvor I træder ind i smukke rammer på én af de mest stemningsfyldte destinationer i Danmark.


Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • 2-retters middag på ankomstdagen efter køkkenchefens valg
 • Morgenmad begge dage

 

SPOTpris 998 kr. pr. person


Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Hvis du ønsker at rejse alene tilkøbes eneværelsestillæg. 

 

Tilkøb og tillæg - betales direkte til hotellet

 • Værelse med havudsigt – 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Eneværelsestillæg - 400 kr. pr. ophold

 

Se aktuelle tilbud på Læsøfærgen her.

 

Tjek ind: fra kl. 16.00
Tjek ud: senest kl. 10.00

 

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage i perioden fra den 1. oktober 2021 til og med den 1. april 2022. 


Om Læsø

Midt i Kattegat ligger den naturskønne Læsø. Øen er omkranset af sandstrande, og du finder masser af smukt bevaret natur med tætte skove og urørte klitter. Læsø er kendt for deres salt, men også for at indgyde til ro og afslapning, for her går alting lidt langsommere. Øen har mange solskinstimer, masser af frisk luft og et fladt terræn, der er perfekt til gode gå- og cykelture. Ellers er bussen på øen gratis! 

 

På Læsø finder du idylliske, gamle bindingsværkshuse med de karakteristiske tangtage, og i Læsø Plantage og langs de hvide sandstrande findes øens oprindelige og unikke flora og fauna. Der er masser af muligheder for at gå i skoven, plukke bær, samle svampe, salturt, tang osv. eller tage på guidede turer ud i naturen og opleve Rønnerne eller de gamle jomfruhummerhytter.

 

Læsø byder på et væld af oplevelser: Saltsyderiet, kunsthal, museer og andre spændende seværdigheder, som I kan læse mere om her og I kan finde yderligere inspiration i aktivitetskalenderen her

 

Hotel ved havn, hav og badestrand
Under jeres besøg skal I bo på Hotel Havnebakken i Vesterø. Hotellet ligger med udsigt til havn og hav og med kun få minutters gang til færgen og til øens absolut bedste badestrand. Om sommeren indbydes der til badning og på de mere kølige dage til friske traveture. 

 

Fra restauranten eller terrassen kan I nyde de smukke solnedgange – den ene skønnere end den anden.

 

Hotellet er tidligere sømandshjem og er i dag holdt i lyse og lette farver, der smukt indrammer den unikke udsigt. På Hotel Havnebakken er der en afslappet og venlig atmosfære, og her lægges der vægt på den personlige og imødekommende service.

 

I restaurant benyttes der så vidt muligt lokale råvarer, som Læsø og havet omkring tilbyder, og kokkene værdsættes den enkle og rene tilberedning.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Reservation skal ske til Hotel Havnebakken på tlf.: 98 49 90 09 eller på mail post@havnebakken.dk - Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. 

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Havnebakken kontaktes på tlf.: 98 49 90 09.

 

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage i perioden fra den 1. oktober 2021 til og med den 1. april 2022. 

Én unik kode gælder for ét ophold til 1 person på Hotel Havnebakken. 

 

Opholdet inkluderer:
2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
2-retters middag på ankomstdagen efter køkkenchefens valg
Morgenmad begge dage

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

 

Tilkøb og tillæg - betales direkte til hotellet

 • Værelse med havudsigt – 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Eneværelsestillæg - 400 kr. pr. ophold

 

Tjek ind: fra kl. 16.00
Tjek ud: senest kl. 10.00

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Havnebakken's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Havnebakken.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Hotel Havnebakken

  Havnebakken 12, Vesterø Havn , 9940 Læsø
  Tlf.: 98 49 16 66 | CVR: 20041846 | post@havnebakken.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 04. oktober 2021 kl. 23:59

  Oplev naturskønne Læsø