KLASSISK KRYDSTOGT I MIDDELHAVET

Sidste chance!

Costa Toscana tager dig på et skønt forårskrydstogt til nogle af de klassiske Middelhavsperler som Rom, Marseille, Valencia og Sicilien. Rejs 11. eller 25. april 2022 på et 8-dages krydstogt inkl. fly og helpension. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd dig til at tage med Costa Toscana på den mest populære rute i Middelhavet – enten i påskeferien eller lidt senere på foråret. Her kan du blandt andet glæde dig til at besøge centrale byer i Spanien, Italien og Frankrig.

 

Costa Toscana er flådens nye flagskib, søsat i år. Skibet er en hyldest til kunsten, kulturen og landskaberne i den region, som har lagt navn til skibet.

 

Når du går ned ad den brede trappe i agterstavnen, er det som at være på Den Spanske Trappe i Rom, og når du slentrer mellem butikker, barer og restauranter, kan du opleve samme liv og stemning som i den farverige Trastevere-bydel i den italienske hovedstad. Ombord på Costa Toscana er det dog med den ekstra fordel, at du har en enestående udsigt over havet.


Rejsen inkluderer (pr. person):

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • 7 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

Afrejse 11. april 2022 (påsken):

 • Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 6.990 kr.
 • Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 7.490 kr.
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 7.990 kr.
 • Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 8.490 kr.
 • Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 9.490 kr.
 • Balkonkahyt Premium: SPOTpris 9.990 kr.

 

Afrejse 25. april 2022:

 • Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 5.990 kr.
 • Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 6.490 kr.
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 6.990 kr.
 • Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 7.490 kr.
 • Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt: SPOTpris 8.490 kr.
 • Balkonkahyt Premium: SPOTpris 8.990 kr.

 

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 10 € per person per dag. Afregnes på skibet
 • Transfers i Barcelona
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper Classic og Premium

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord. Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet

Rejserute

Mandag: Fly til Barcelona. 17:00 Afrejse Barcelona
Tirsdag: 08:00 – 16:00 Valencia, Spanien
Onsdag: På havet
Torsdag: 08:00 – 16:00 Palermo/Sicilien, Italien
Fredag: 08:00 – 19:00 Civitavecchia/Rom, Italien
Lørdag: 08:00 – 18:00 Savona, Italien
Søndag: 08:00 – 17:00 Marseille, Frankrig
Mandag: 07:00 Ankomst Barcelona. Hjemrejse

 

Rutekort_SPOT.jpg

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Rejsebeskrivelse

Costa Toscana stævner ud om mandagen kl. 17.00 og er allerede fremme i Valencia næste morgen. Valencia er Spaniens tredjestørste by, som de lokale beskriver som ”et stykke af himlen på jorden”. Den ligger ved solrige Costa Blanca og er kendt for sine lange sandstrande, de palmeomkransede torve fulde af liv og kirkernes farverige kupler. Valencia var engang et selvstændigt kongedømme, og byen er i dag rig på kulturhistorie med storslåede historiske monumenter som Silkebørsen fra 1400-tallet og Markisens Palads fra det 18. århundrede. Det 21. århundrede har dog også gjort sit indtog i Valencia, og ”Byen for Kunst og Videnskab” er et nærmest futuristisk anlæg med særegne og fantasifulde bygninger, der rummer flere museer, planetarium, akvarium, koncertsale og videnskabelige udstillinger. Byens prægtige katedral rummer efter sigende den faktiske Hellige Gral og dens kuppel er belagt med blålige fliser og pryder sammen med det tilhørende klokketårn Valencias skyline. Du finder katedralen og mange andre seværdige bygningsværker i den gamle bydel, der oser af spansk charme, og hvis gader lokker med spændende butikker og appetitvækkende tapasbarer som f.eks. ved det unikke, cirkelrunde torv Placa Redona.

 

Efter en dag på havet, hvor du rigtig kan nyde luksuslivet ombord og benytte alle faciliteterne, som dette smukke skib udbyder, ankommer du til Palermo. Sicilien har altid haft en strategisk vigtig beliggenhed midt i Middelhavet. Gennem årtusinder har forskellige civilisationer således passeret forbi her på kanten af Europa. I Palermo vil du derfor opleve et krydret mix af flere kulturer, hvilket kommer til udtryk i den finurlige blanding af bygningsværker i mange stilarter, der strækker sig fra arabisk arkitektur til det mere pompøse barokke look – nogle gange med flere stilarter i samme monument. Således ligger souk-agtige markeder side om side med katolske barokkirker og gotiske paladser indrammet af daddelpalmer. Palermo er en fantastisk by bare at slentre omkring i på må og få, for rundt om hvert gadehjørne gemmer den på nye betagende syn. Udover den iøjnefaldende katedral har Palermo også Italiens største operahus, og så venter der en både bizar og lidt makaber oplevelse i kapucinernes katakomber.

 

På fastlandet lægges til i Civitavecchia, der var de gamle romeres strandparadis, men i dag nok er mest kendt som ”Roms havn”. I sig selv er Civitavecchia en ganske hyggelig by at tilbringe en dag i, ligesom den har en meget fin strand, hvis du bare trænger til en slapperdag. Fort Michelangelo er byens symbol og bestemt et besøg værd sammen med de interessante romerske ruiner af Tauriner-badene. Eller bare fortab dig selv i den atmosfærefyldte gamle bydel med godt tiltrådte brosten, grønne vejrbidte skodder og fyldte tørresnore. Ønsker du den helt store sightseeing-dag, skal du begive dig til Rom, der ligger ca. 70 km fra Civitavecchia. Rom er fyldt med ikoner fra Antikken og den kristne tro – seværdigheder, der er så ”store”, at de er obligatoriske for enhver med bare en lillebitte globetrotter i maven. Rend op og ned ad Den Spanske Trappe og kast en mønt i Trevi-fontænen, så du – i hvert fald ifølge sagnet – er sikker på at vende tilbage til Den Evige Stad. Besøg det bedst bevarede monument fra Romertiden, Pantheon, som vil betage dig med sin enorme kuppel, der lader til at svæve hen over bygningen uden synlige støttepiller, og nyd en italiensk gelato, mens du kigger på menneskemylderet og de fabelagtige springvand på Piazza Navona, hvis ovale form skyldes, at pladsen engang var et stadion. Og sådan kunne vi blive ved og ved…

 

Den norditalienske havneby Savona bliver tit overset til fordel for nærliggende og mere velklingende byer som Genova og Albenga. Men Savona, der engang var Christopher Columbus’ hjem, har masser af interessante attraktioner at fremvise. Slentr en tur på havnen, hvor bådene spænder bredt fra dyre yachts, hvor der sippes champagne, til gammeldags fiskerbåde, hvor besætningen reparerer deres net. Fra havnen kan du også se flere af byens seværdigheder på afstand. Den gamle bydel fra Middelalderen er hyggelig og rummer udover caféer og små butikker også flere flotte paladser, kirker og vagttårne fra den gamle bymur. Som en af de få italienske byer har Savona en fin sandstrand i gåafstand fra byen, så du kan bruge hele eller dele af dagen på afslapning. Er du Apple fan, må du ikke misse All About Apple museet, der har samlet eksemplarer af stort set samtlige Apple produkter, der er produceret siden starten i 1976.

 

Italien skiftes nu ud med Frankrig, når den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by, Marseille, besøges. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder du den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Det er i denne kunstneriske atmosfære med håndværksbutikker og atelierer, at folk mødes på de solbeskinnede caféer. Midt i Le Panier ligger ”Den Gamle Velgørenhed” – et harmonisk og yndefuldt byggeri med et neoklassisk kapel og en elegant arkadeplads, der tidligere var for de fattige, men som i dag bl.a. huser et spændende arkæologisk museum. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan du også udforske smukke og historisk interessante Arles, pavernes gamle by Avignon samt Provences skønne landskaber med de kulørte og velduftende lavendelmarker, som er blevet foreviget på Van Gogh, Matisse og Picassos kanvasser.

 

Efter en uge ombord på Costa Toscana med masser af spændende oplevelser i land er du atter tilbage i Barcelona, hvorfra der er fly hjem til Danmark.

 

Transport

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 • Udrejse: 08:50 – 11:55 København – Barcelona
 • Hjemrejse: 20:40 – 23:40 Barcelona – København

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.


 

Skibet

Costa Toscana er 337 meter lang, har 20 dæk og plads til 6.500 passagerer, der kan boltre sig i fantastiske omgivelser.

 

Costa Toscana er også et af de mest miljøvenlige skibe på krydstogtsmarkedet, idet hun sejler på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst inden for åbningstiden.


Drikkepakker

Der tilbydes forskellige ”all inclusive” drikkepakker. Drikkepakker bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

PRANZO & CENA PAKKEN dækker et udvalg af vine, fadøl, sodavand og mineralvand pr. glas serveret i restauranten i forbindelse med frokost og aftensmad.

Pris:
Børn 2-17 år: 700 kr. (100 kr. pr. dag)
Voksne: 1.050 kr. (150 kr. pr. dag)

 

BRINDIAMO PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, aperitifs og likører, sodavand, juice og mineralvand pr. glas samt varme drikke.

Pris:
Voksne: 1.575 kr. (225 kr. pr. dag)

 

PIU GUSTO PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas samt varme drikke.

Pris:
Voksne: 1.855 kr. (265 kr. pr. dag)

 

INTENDITORE PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder et stort udvalg af vin pr. glas, øl, champagne pr. glas, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas samt varme drikke. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

Pris:
Voksne: 2.520 kr. (360 kr. pr. dag)


Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

Afrejse 11. april:

 • Børn u/18 år: 4.990 kr.
 • Voksne: 6.490 kr.

 

Afrejse 25. april:

 • Børn u/18 år: 3.990 kr.
 • Voksne: 5.490 kr.

 

Enekahyt

Der er et begrænset antal pladser, så forespørg hos Øster Lindet inden køb. Eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 5.000 kr.
 • Tillæg for udvendig kahyt: 6.000 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 7.000 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Pt. er udflugtsprogrammet for krydstogtet ikke offentliggjort. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

 

Tilkøb 2 nætter i Barcelona

Forlæng rejsen med 2 overnatninger på centralt placerede 3* Hotel Barcelona House eller lignende. Her får du ekstra dage til at opleve spændende Barcelona, der er spækket med seværdigheder og en fantastisk atmosfære. Du bor tæt på Ramblaen, så mange af oplevelserne er i gåafstand eller inden for rækkevidde med enten bus eller metro. Opholdet er inklusive morgenmad.

 

Vælger du dette tilkøb, gælder disse flytider med forbehold for ændringer frem mod afrejse:

 • Hjemrejse: 12:40 – 15:40 Barcelona – København

 

Dette tilkøb gøres direkte hos Øster Lindet i forbindelse med indløsningen af værdibeviset.
Pris pr. person v. 2 personer: 1.200 kr.


Særlige forhold

Vi må tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt
 • Evt. tilkøb

 

Der skal købes minimum 2 værdibeviser for at gøre brug af tilbuddet. 

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du KUN et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage plus 8 kg håndbagage
 • 7 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 10 € per person per dag. Afregnes på skibet
 • Transfers i Barcelona
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.
Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Øster Lindet

  Sønderalle 1, 6630 Rødding
  Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. september 2021 kl. 23:59

  Krydstogt i Middelhavet