Ophold på Peak 12 i Viborg

Sidste chance!

Glæd jer til et ophold i moderne omgivelser på det spritnye Peak 12 Hotel i hjertet af Viborg, hvor I får 1 overnatning inkl. morgenmad og parkering.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hvis I vil prøve noget nyt, så bliver det ikke meget nyere end Peak 12 i Viborg, der slog dørene op for første gang i starten af august i år.

 

Hvis I søger et ophold i moderne omgivelser, der både byder på komfort og luksus, så er Peak 12 svaret. Hotellets navn er inspireret af hotellets 12 etager, der ender i en tagvinkel på 12°, og som Viborgs højeste bygning smukt peaker i bybilledet. Fra hotellets tagterrasse har I en fantastisk udsigt over byen. Indvendigt peaker kvaliteten også i en fantastisk blanding af bæredygtige løsninger og lækre faciliteter.

 

Hotellet er indrettet i et dansk og bæredygtigt design, der kombinerer de rå detaljer med varme toner, der tilsammen giver et fantastisk udtryk og en afslappende atmosfære.

 

Hos Peak 12 er der således både mulighed for afslapning i loungeområdernes bløde og komfortable møbler, fantastiske gastronomiske oplevelser i restauranten, forfriskende drikke i cocktail- og kaffebaren samt nyheder inden for outdoor og kultur.

 

Til at toppe oplevelsen kan I se frem til at bo på et af hotellets 155 værelser med lækre faciliteter, moderne indretning og byens bedste udsigt. 


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Parkering

 

SPOTpris 750 kr. for 2 personer. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 1. januar til og med den 1. maj 2022.

 

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00


Byens bedste udsigt

Når I booker en overnatning på Peak 12, kan I glæde jer til at træde ind på et moderne hotel med masser af unikke kroge, hvor I kan slappe af og nyde tilværelsen.

 

Med sine 12 etager er hotellet den højeste bygning i Viborg. På den øverste etage finder I derfor også en lækker tagterrasse med siddepladser, hvor I kan opleve byens bedste udsigt, hvis vejret er til det. 

 

I kommer til at bo på et dobbeltværelse med eget bad og toilet, hårtørrer, skrivebord og stol, TV med Chromecast samt gratis fibernet. Efter en god nats søvn kan I glæde jer til at starte dagen med hotellets økologiske morgenmad, hvor I blandt andet bliver forkælet med friskbagte morgenboller, pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon samt friskpresset juice og kaffe. 


Et eventyrland af oplevelser

Et ophold på Peak 12 er i en klasse helt for sig og giver mulighed for alverdens oplevelser og eventyr. Hotellet er for eksempel bygget sammen med Tinghallen, hvor I har mulighed for musikalske- og kulturelle oplevelser, mens Det Glade Vanvid, som ligger i tilknytning til hotellet, giver mulighed for en fantastisk mad- og vinoplevelse i skønne omgivelser.

 

Udover dette deler Peak 12 Hotel også bygning med Bowlinghallen Viborg og biografen Viborg Fotorama - og med den kommende gangbro bliver der derudover nem adgang til Energi Viborg Arena, Fitness X, Bowl N’ Fun og The Grill. 

 

Hotellet ligger lige midt i Viborg, der er en af Danmarks ældste byer, og Peak 12 er derfor også det perfekte udgangspunkt for at udforske den spændende historie, de hyggelige middelaldergader og de flotte gågader med moderne og unikke butikker.

 

Viborg

Hvis tiden er til det, er Viborg en fantastisk by at gå en tur i. Byens fantastiske og langvarige historie kan stadig tydeligt ses rundt omkring.

 

I centrum af byen troner domkirken op. Tag turen forbi det brolagte Nytorv, nyd de gamle huse i Sct. Mogens Gade og lad jer fascinere af Latinerhaven, der ligger lige ved siden af domkirken. Derudover er anlægget Borgvold, der ligger, hvor Viborgs gamle borgvold lå, også værd at lade turen gå forbi. Skulle I blive tørstige af at gå rundt i byen, så ligger Viborg Bryghus midt i byen som et forfriskende helle, hvor I velfortjent kan slukke tørsten.

 

På jeres vej til eller fra Viborg er der rig mulighed for både at opleve fjord og skov i den smukke natur, der ligger rundt om byen. Men overvej lige, om ikke turen også skal gå forbi Mønsted Kalkgruber, der er en ganske unik oplevelse, I ikke finder mange steder. Turen gennem verdens største kalkgruber er både smuk og fascinerende og er den perfekte start eller punktum for jeres ophold.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Peak 12 på info@peak12.dk eller på tlf.: 88 77 34 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Peak 12 kontaktes på info@peak12.dk eller på tlf.: 88 77 34 00.

 

Der er et begrænset antal til salg.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 1. januar til og med den 1. maj 2022.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Peak 12.

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • Morgenmad
  • Parkering

 

Tjek ind: Tidligst kl. 14.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Peak 12.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Peak 12

Tingvej 10, 8800 Viborg
Tlf.: 88 77 34 00 | CVR: 10288347 | info@peak12.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. november 2021 kl. 23:59

Ophold på Peak 12 i Viborg