4-stjernet ophold på Sicilien

Sidste chance!

Nyd 1 uge på solrige Sicilien, Middelhavets største ø. I skal bo på det 4-stjernede Hotel Tonnara Trabia, der giver jer en fantastisk base, når I ønsker at slappe af, eller når øen skal opleves. Inkl. fly fra CPH, billeje og halvpension.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Sicilien har intet mindre end 2.528 timers solskin om året og er en perle, som mange ikke har udforsket endnu. Sicilien får det bedste frem i folk, og det er ikke for sjov at Platon, Arkimedes og Goethe tog til øen for at løse livets mysterier - for Sicilien giver ro i sindet.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Catania t/r (med Norwegian)
 • Taske på max 30 x 20 x 38 cm
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Tonnara Trabia
 • Halvpension
 • Billeje hele ugen (inkl. forsikring og fri km) – Open Corsa eller lign.

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

Den 8. september - 15. september 2021 - SPOTpris 8.595 kr.

Den 15. september - 22. september 2021 - SPOTpris 8.995 kr.

Den 22. september - 29. september 2021 - SPOTpris 9.395 kr.

Den 29. september - 6. oktober 2021 - SPOTpris 8.395 kr.

Den 6. oktober - 13. oktober 2021 - SPOTpris 7.995 kr.

Den 13. oktober - 20. oktober 2021 - SPOTpris 9.795 kr.

Den 20. oktober - 27. oktober 2021 - SPOTpris 7.995 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe minimum 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

 • Havudsigt - 595 kr. pr. person
 • Tilkøb af kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring, der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn - 350 kr.

Hotel Tonnara Trabia

I skal bo på det 4-stjernede Hotel Tonnara Trabia, der giver jer en fantastisk base, når øen skal besøges, eller I ønsker at slappe af. Hotellet ligger helt ud til havet og er skjult væk fra trafikken, så I ikke bliver forstyrret under opholdet. Hotellet har en privat strand, som ligger et stenkast fra resortet, og Palermo ligger kun 50 km væk. 

 

Hotellet er flot, nyrenoveret og indbydende, og personalet gør alt for, at I får den bedste ferie. I hotellets store pool kan I køle jer ned, hvis vejret bliver lidt for varmt, og i den hyggelig restaurant serveres typiske sicilianske delikatesser.

 

Selvom I næppe kommer til at bruge meget tid på værelset, så er det rart at have et flot rum, og det har I her. Alle værelserne er udstyret med aircondition, LCD-tv med internationale kanaler og pengeskab.


Oplevelser på Sicilien

Sicilien byder på masser af spændende oplevelser - og her finder I et udpluk af, hvad I kan se.

 

Mørke Catania

Catania er en mørkfarvet by, eftersom huse, veje og monumenter er bygget næsten udelukkende af lavasten fra vulkanen Etna. Byen ligger for foden af vulkanen, som lige fra starten har haft stor indflydelse på byens historie, og ud til den østlige kyst. Etna virker som en sand magnet på turister, eftersom der i lige linje kun er 10 km fra kysten og op til vulkanens ildsprudlende krater (i ca. 3300 m højde).

 

Charmerende Taormina

Taormina ligger på en terrasse, hvorfra der er en storslået udsigt over det omgivende landskab. Det milde klima og byens historie har bidraget til Taorminas popularitet blandt turister, og Taormina har således også været rejsemål for mange danskere allerede fra begyndelsen af 1900-tallet.

 

Det er en oplevelse i sig selv bare at køre rundt - men I må ikke snyde jer selv for en køretur på "barok-ruten"; en tur som Starter i Noto, en af de bedst bevarede historiske byer på Sicilien. Turen er 70 km lang og går gennem Ragusa, Ispica og Modica, hvor de mange seværdigheder lægger op til mange stop undervejs.

 

Meget har ændret sig siden Goethe besøgte Sicilien i april 1787, men Tempeldalen ligner sig selv på en prik. Her finder I templer fra det 5. århundrede og hvis søjlerne kunne tale, ville de berette om mange voldsomme krige. 

 

Mangfoldige Palermo

I Palermo finder I f.eks. middelalderkirker med arabiske kupler, spanskinspirerede kirker og ikke mindst monumenter fra den store normanneræra. Byen har også flere grønne områder som f.eks. Giardino Inglese, Villa Trabia, Villa Malfitano og botanisk have.

 

Byens rødder går helt tilbage til det 8. årh., hvor byen var en fønikisk handelsby. Palermos storhedstid var under den normanniske periode, som varede i cirka 100 år. Byen var på daværende tidspunkt et stort og meget vigtigt kulturcentrum. Senere blev Palermo underlagt det Tysk-Romerske rige og var selve Kejser Frederik II’s hovedstad.

 

Grundet sin kulturelle diversitet, som byen har fået gennem tiderne, er det svært at finde andre italienske byer med et så mangfoldigt præg som Palermo. Palermo er overordentlig spændende at besøge, fordi du fornemmer tilstedeværelsen af forskellige imperier, og fordi det er en levende by med spændende restauranter, caféer, museer, markeder, monumenter og gode muligheder for shopping af enhver slags. 

 

Gader byder på skjulte hemmeligheder, og i de milde aftenstunder er det herligt at sidde på en af de lokale cafeer og nyde et dejligt glas vin eller besøge en af byens efterhånden mange gode restauranter.

 

Historiske seværdigheder

Der er mange seværdigheder i Palermo. F.eks. katedralen, hvor normannerkongen Roger II og den Tysk-Romerske Kejser Frederik II hviler. Den imponerende domkirke blev færdiggjort i 1185, men siden er der blevet bygget om og til i én uendelighed, og i dag fremstår kirken som en blanding af arabisk, normannisk, gotisk og neoklassisk stil.

 

Teatro Massimo er Palermos operahus blev påbegyndt i 1875 og stod færdigt i 1897. I begyndelsen var Teatro Massimo det vigtigste operahus i Europa efter det i Paris. I 1974 efter en brand i en af Palermos biografer blev teatret lukket og ombygget efter nye sikkerhedsregler. Teatret blev åbnet igen i 1997 og fik fejret sin 100-årsdag med manér til tonerne af Mahler. Mange filmelskere vil desuden mindes teatret fra "Godfather III", hvis sidste del udspiller sig i dette teater.

 

Derudover kan det anbefales at besøge den underskønne kirke San Giovanni degli Eremiti med den lille appelsintræshave, den strålende Chiesa della Martorana, Piazza Pretoria med det imponerende springvand, det kongelige normannerpalads med Capella Palatina eller f.eks. det gamle hospital Lo Spasimo, der i dag er forvandlet til en udendørs koncertsal.

 

Markeder

Og hvis I ikke har fået mættet jeres kulturelle appetit gennem alt det ovenstående, kan det klart anbefales at besøge et af Palermos markeder som f.eks. Vucceria, Ballaró og Capo, der er berømte i hele Italien for det fantastiske udbud af råvarer af fremragende kvalitet. Her finder I årstidens frugter og grøntsager i imponerende farver, store flotte tun og sværdfisk, muræner, blæksprutter, bundter af friske krydderurter, velduftende og farvestrålende blomster, dejlige oste, snegle, flotte kødstykker af gedekid, lam, gris, kalv og mange andre spændende fødevarer.


Flyinformation

 

Flytider:

 • Afgang fra København kl. 17.40
 • Ankomst Catania kl. 20.45
 • Afgang fra Catania kl. 21.15
 • Ankomst København kl. 00.50

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer.

 

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Catania t/r (med Norwegian)
 • Taske på max 30 x 20 x 38 cm
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Tonnara Trabia
 • Halvpension
 • Billeje hele ugen (inkl. forsikring og fri km) – Open Corsa eller lign.

 

Tilkøb (bestilles direkte hos Vindrose Rejser):

 • Havudsigt - 595 kr. pr. person
 • Tilkøb af kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Tilkøb af kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring, der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn - 350 kr.

 

Flytider:

 • Afgang fra København kl. 17.40
 • Ankomst Catania kl. 20.45
 • Afgang fra Catania kl. 21.15
 • Ankomst København kl. 00.50

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

  Købet kan ikke fortrydes

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Vindrose Rejser

  Vester Voldgade 90, 1552 København V
  Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 25. august 2021 kl. 23:59

  Rejse til Sicilien