Phoenix Copenhagen - 4* hotel

Sidste chance!

Tag på oplevelse i København med et ophold for 2 i et Superior-værelse på Hotel Phoenix Copenhagen, der ligger mellem Amalienborg og Kongens Nytorv. Opholdet inkluderer lækker morgenmad samt chokoladedyppede jordbær og 1 flaske cava ved ankomst.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hvis I vil opleve København, så lad denne deal tage jer helt ind i hjertet af vores hovedstad.

 

Med et ophold på det atmosfærefyldte og elegante Hotel Phoenix Copenhagen kommer I helt tæt på - og får det perfekte udgangspunkt for et oplevelsesophold i København.

 

Fra hotellet er der kun 5 minutters gang til bl.a. Amalienborg, Kongens Nytorv og ikke mindst Nyhavn. Med andre ord, den bedst tænkelige placering, hvis I vil opleve en stribe af Københavns mest populære attraktioner.

 

I vælger selv længden på jeres ophold. Ønsker I eksempelvis 2 overnatninger, så køber I bare 2 værdibeviser og får lagt overnatningerne i forlængelse af hinanden - sværere er det ikke.

 

Se her, hvad I får og læs meget mere om ophold og omgivelser nedenfor.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert Superior dobbeltværelse
 • Dejlig morgenmad
 • Chokoladedyppede jordbær og 1 flaske cava ved ankomst
 • Gratis wi-fi

 

SPOTpris 1.190 kr.

 

OBS! Ønsker I at blive mere end 1 nat, så køber I blot værdibeviser svarende til det antal overnatninger, I ønsker og får opholdene lagt i forlængelse af hinanden.

 

Ankomst kan ske på alle ugens dage frem til den 30. april 2022, dog ikke den 31. december 2021.

 

Hotellet overholder alle myndighedernes anbefalinger, hvad angår afstand og maksimum antal personer samlet på ét sted. Hold dig venligst orienteret på hotellets hjemmeside.

 

Tjek ind: Fra kl. 15 på ankomstdagen.

Tjek ud: Senest kl. 12 på afrejsedagen.


Om Hotel Phoenix Copenhagen

Hotel Phoenix Copenhagen har med sin placering på hjørnet af Bredgade og Dronningens Tværgade en fantastisk placering, hvis I vil opleve København i og omkring den gamle bydel, Frederiksstaden.

 

I bliver ved jeres ankomst til Hotel Phoenix Copenhagen indlogeret på et af hotellets Superior-værelser. De rummelige, knapt 20 m2 store Superior-værelser er bl.a. kendetegnet ved et godt lysindfald og en luksusseng fra Carpe Diem. Derudover er der badekar med brus på badeværelset, hvor der også er hårtørrer, shampoo, balsam, shower gel og bodylotion til rådighed.

 

Værelset er foruden luksussengen møbleret med lænestol, skrivebord og stol. Der er et værdiskab til jeres ting, mens I er ude, og når I skal slappe af efter en oplevelsesrig dag, så kan I glæde jer over, at der er minibar, gratis wi-fi og et tv med 36 kanaler på værelset.

 

I skal først tjekke ud kl. 12, så der er rig mulighed for at sove længe - men omvendt er morgenbuffeten på Hotel Phoenix Copenhagen absolut værd at stå op for. Den serveres dog helt frem til kl. 10.30 – og kl. 11 i weekenderne – så der er ingen grund til stress. Morgenbuffeten rummer et udvalg af varme og kolde anretninger, hertil serveres der økologisk brød fra Claus Meyer. Der er også mulighed for gluten- og laktosefri produkter.


Parkeringsmuligheder

Phoenix Copenhagen har få P-pladser tilknyttet hotellet. Disse pladser er ikke mulige at reservere, men du kan henvende dig i receptionen ved ankomst. Parkering ved Phoenix Copenhagen koster 275 kr. (normalpris 400 kr. pr. døgn).

 

Såfremt hotellet ikke har plads, henvises I til det offentlige P-hus på den anden side af gaden (Jeudan i Dronningens Tværgade 4). Venligst henvend jer i receptionen for yderligere information. Parkering i P-hus koster 275 kr. (normalpris 400 kr. pr. døgn).

 

P-huset ligger 86 meter fra Phoenix Copenhagens hovedindgang.

 

Der tages forbehold for prisændringer.


Gæsterne er glade for at besøge Hotel Phoenix Copenhagen. Se bl.a. disse to anmeldelser, der er nogle blandt mange, der har givet topkarakter til hotellet.

 

Perfekt ophold

"Fantastisk hotel med en masse historie, perfekt serviceniveau og alt for behagelige senge man ikke kan komme ud af igen. Vil bestemt anbefale dette hotel til familie og venner. Vil helt sikkert besøge Phoenix igen!"

Anmeldt juni 2021

 

Bedste hotel med bedste beliggenhed

"Jeg kan kun anbefale dette hotel til alle der ønsker en god beliggenhed, god service og høj kvalitet. Helt perfekt hotel. Hotellet rummer også gode værelser til familier, hvor værelserne er i top. 10 stjerner herfra."

Anmeldt maj 2021


Om København og Frederiksstaden

Området omkring Hotel Phoenix Copenhagen emmer af historie, seværdigheder og liv. 

 

Ingen tekst ville kunne retfærdiggøre de mange muligheder som København byder på. Kulturelt og kulinarisk er der en overflod af mulighed, ligesom både hyggen og historien hurtigt kan findes frem.

 

Amalienborg, Kongens Nytorv, Nyhavn, Rosenborg, Kongens Have, Kastellet, Marmorkirken - er alle sammen steder, der ligger få minutters gang fra hotellet. 

 

Mellem dem finder i et utal af caféer, restauranter,  butikker og andre steder og muligheder, der kan fuldende jeres københavnske eventyr.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Hotel Phoenix Copenhagen ved at ringe på tlf.: 33 95 95 00 eller ved at sende en mail til bookphoenix@arp-hansen.dk med vedhæftet værdibevis samt navn, telefonnummer og ønsket dato. Opholdet skal bookes minimum 24 timer inden ankomst.

 

Ønsker du at ændre datoen for dit reserverede ophold, kan det ske senest 72 timer før den planlagte ankomst (kl. 12), ved kontakt til hotellet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Hotellet overholder alle myndighedernes anbefalinger, hvad angår afstand og maksimum antal personer samlet på ét sted. På hotellets hjemmeside www.phoenixcopenhagen.dk kan du holde dig orienteret vedr. restriktioner og særlige initiativer i forhold til COVID-19, som er gældende for hotellets restaurant samt andre faciliteter.

 

Ved spørgsmål kan du kontakte Hotel Phoenix Copenhagen på phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. 

 

Ankomst kan ske på alle ugens dage frem til den 30. april 2022, dog ikke den 31. december 2021.

Én unik kode gælder for én overnatning for 2 personer på Phoenix Copenhagen.

 

Opholdet indeholder:

 • 1 overnatning i lækkert Superior dobbeltværelse
 • Dejlig morgenmad
 • Chokoladedyppede jordbær og 1 flaske cava ved ankomst
 • Gratis wi-fi

  

Tjek ind: Fra kl. 15 på ankomstdagen.

Tjek ud: Senest kl. 12 på afrejsedagen.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Phoenix Copenhagen.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Phoenix Copenhagen

  Bredgade 37, 1260 København K
  Tlf.: 33 95 95 00 | CVR: 54399219 | phoenixcopenhagen@arp-hansen.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 03. august 2021 kl. 23:59

  Ophold på Phoenix Copenhagen