Saltterapi eller infrarød sauna

Sidste chance!

Oplev lindrende velvære med 45 minutters saltterapi eller infrarød sauna hos House of Salt. Glæd dig til at besøge saltrummet, der er fyldt med det pureste salt fra Himalaya, eller til at mærke den infrarøde varmes positive virkning på hele din krop.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med denne deal kan du glæde dig til at besøge House of Salt, der er et unikt wellnesscenter i hjertet af København. Her kombineres de traditionelle og moderne metoder med henblik på at fremme fysisk og mental sundhed.

 

Vælg mellem saltterapi og infrarød sauna eller forkæl dig selv med begge behandlinger og mærk, hvordan hele din krop løftes op i et stadie af ultimativ velvære.

 

Om saltterapien

Når du træder ind til saltterapi hos House of Salt foregår det i det meget smukke og afslappende rum. Her er der spredt lyserødt salt fra Himalaya ud som sand på hele gulvet, og væggene består af smukke saltplader. Rummet bliver fyldt med saltdampe og afslappende musik, så det eneste, du skal, er at læne dig tilbage og nyde de 45 minutter i ren velvære. 

 

Behandling med saltterapi bruges især til at lindre ved diverse lungesygdomme som bl.a. KOL, bronkitis, lungebetændelse, bihulebetændelse, forkølelse og influenza. Saltterapi hjælper desuden med at lindre hudlidelser som eksem, psoriasis, fremme bedre vejrtrækning og generel velvære. 

  

Om den infrarøde sauna

Døjer du med forhøjet blodtryk? Lider du af kroniske sygdomme eller betændelsestilstande i kroppen? Den infrarøde varmebehandling øger blodgennemstrømningen og hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer, hvorved mange oplever øjeblikkelig smertelindring. Da kroppen opfatter de infrarøde stråler som feber, skruer den op for immunforsvaret, eftersom den tror den er ved at få en infektion. I kombination med ovenstående fordele styrker de infrarøde stråler altså hele din krop.


Vælg mellem:

 • Saltterapi
  SPOTpris 189 kr. Normalpris 399 kr. Spar 52 %

 • Infrarød sauna
  SPOTpris 189 kr. Normalpris 399 kr. Spar 52 %

 • Saltterapi og infrarød sauna
  SPOTpris 368 kr. Normalpris 798 kr. Spar 53 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag til og med den 31. oktober 2021.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du booker tid hos House of Salt på deres hjemmeside https://www.houseofsalt.dk/book-online under Salt Therapy & Infrared Sauna, hvor der bookes efter dato og tidspunkt. Har du købt et værdibevis til begge behandlinger, skal du booke disse særskilt.

 

Notér venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal, når du reserverer tid.

 

Medbring værdibevis printet eller på mobil, når du indløser værdibeviset.

 

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag til og med den 31. oktober 2021.

Én unik kode gælder for den købte behandling.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til House of Salt.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  House of Salt

  Ny Vestergade 1, 1471 København K
  Tlf.: 31 39 25 26 | CVR: 36075597 | info@houseofsalt.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 03. august 2021 kl. 23:59

  Saltterapi i København K