LUKSURIØST KRYDSTOGT I NORDEUROPA

Sidste chance!

NYHED! Unikt krydstogt med spritnyt skib. Med start i Amsterdam besøges bl.a. Stockholm og Skt. Petersborg, inden du går fra borde i København. Rejs 3. september 2022 på et 11 dages krydstogt inkl. fly, transfer og helpension. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Dette luksuriøse krydstogt bringer dig på en ganske unik rute fra Amsterdam og rundt i Østersøen til København. Undervejs ligger skibet 2 dage i det kulturelle skatkammer Skt. Petersborg.

 

Du skal sejle med Norwegian Prima, som er det ultimative skib, når det gælder tilbagelænet luksus til søs. Norwegian Prima er rederiet Norwegian Cruise Lines nyeste skib, der søsættes i august 2022 - og du har her muligheden for at komme med på et af hendes allerførste krydstogter.

 

Norwegian Cruise Line er et meget stilfuldt rederi med flotte og moderne skibe. Der gøres her noget ekstra ud af især servicen, underholdningen og maden, som er af utrolig høj standard. Dette afspejles bl.a. til middagen, hvor du hver aften kan vælge mellem forskellige restauranter. Som underholdning byder talentfulde performere bl.a. på en ægte Broadway-musical. Norwegian Cruise Lines særlige 'Free at Sea'-koncept gør det muligt for dig at tilkøbe de ekstra goder, som du sætter mest pris på, så du får fuld valuta for pengene.

 

Du kan altså se frem til en skøn rejse med afslapning og forkælelse i fantastiske omgivelser blandet med lækker mad, iøjnefaldende underholdning samt spændende historie og kultur. Lad ferien begynde!


 Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Amsterdam
 • 23 kg bagage samt håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib
 • 10 overnatninger i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke 'Free at Sea'

 

Pris pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt:

 

Afrejse 3.-13. september 2022:

 • Indvendig kahyt, ca. 15 m2 (kat. IB på dæk 9-11)
  SPOTpris 15.990 kr. (betal depositum på 3.500 kr.) Normalpris 21.525 kr.
 • Balkonkahyt, ca. 18 m2 + balkon ca. 4 m2 (kat. BB på dæk 10-11)
  SPOTpris 20.990 kr. (betal depositum på 4.500 kr.) Normalpris 28.875 kr.

 

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 15$ pr. person pr. dag. Betales ombord på skibet.
 • Visum til Rusland, hvis du vil gå i land på egen hånd
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre private udgifter

Rejseplan

 

Rejserute.jpg_tilpasset.jpg 

 

Transport:
Fly fra København til Amsterdam er inkluderet i rejsen.

 

3. september: Kl. 08. 15 Afgang fra København, kl. 9.40 Ankomst til Amsterdam

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Rejserute:

3. september: Fly til Amsterdam og transfer til skibet for indtjekning. Kl. 16.00 Afgang fra Amsterdam
4. september: På havet
5. september: Kl. 08.00-22.00 Warnemünde, Tyskland
6. september: På havet
7. september: Kl. 08.00-17.00 Tallinn, Estland
8. september: Kl. 07.00 Ankomst Skt. Petersborg, Rusland
9. september: Kl. 19.00 Afgang Skt. Petersborg
10. september: Kl. 08.00-17.00 Helsinki, Finland
11. september: Kl. 09.30-15.00 Stockholm, Sverige
12. september: På havet

13. september: Kl. 07.00 Ankomst København


Rejsebeskrivelse

Rejsen begynder med en flyvetur til Amsterdam, hvor du går ombord på luksusskibet. Når først du har pakket ud, vil du være lykkelig for, at første dag tilbringes til søs, så du har tid til at gå op opdagelse på skibet og benytte nogle af de mange faciliteter. Fra dækket vil du i løbet af dagen kunne skimte de danske kyster, når skibet sejler op langs Vesterhavskysten og rundt om Grenen for at komme ind i Østersøen.

 

Det første anløb er i Warnemünde, der er en badeby nær havneindgangen til den gamle hansestad Rostock. Oprindeligt var den en fiskerby, men i løbet af det 19. århundrede blev den en populær ferieby på grund af den fine sandstrand og gode badehoteller. Fordums tids charme er bevaret i dag, og byens hjerte er nu Am Strom ved siden af havnen, hvor gamle kaptajners og fiskernes hjem er blevet omdannet til caféer og butikker. Fra byens populære mole har du en fin udsigt til både byen og det gamle fyrtårn, og langs strandpromenaden ligger maritime pubber og hyggelige restauranter, så der er basis for en rigtig hygge- og afslapningsdag her, hvis du ikke vil på udflugt ind i landet.

 

En baltisk perle er hovedstaden i Estland. Det var her i Tallinn, Dannebrog ifølge savnet dalede ned i 1219, og det er ikke mange steder i verden, middelalderen kan opleves så intenst som i byens historiske centrum. At gå rundt i de brostensbelagte gader og stræder omkranset af en 3 meter tyk og 2 kilometer lang bymur kan indimellem minde om at være på en rejse tilbage i tiden. Blandt de gamle seværdigheder er Toompea-slottet og apoteket fra 1400-tallet.

 

Rejsens højdepunkt vil for mange være det 2-dages ophold i Skt. Petersborg. Denne fantastiske by byder på kulturskatte udover det sædvanlige. Eremitagen med over 3 millioner kunstgenstande, Opstandelseskirken, Sommerpaladset – seværdighederne står i kø i ”Nordens Venedig”. I alt har Skt. Petersborg over 200 museer, så der er nok at vælge imellem. Vælger du en af rederiets udflugter, skal du heller ikke tænke på visum, da udflugterne inkluderer tilladelse til at gå i land.

 

Helsinki, som er næste anløb, er en interessant by, der er en god blanding af fortid og nutid, hvor historiske bygninger blander sig med moderne, revolutionær arkitektur og næsten futuristiske forstæder. Middelalderbyen Porvoo udenfor Helsinki er bestemt også et besøg værd, mens et besøg i en finsk sauna er ren selvforkælelse.

 

Turens sidste stop, inden den afsluttes i København, er i Stockholm. Gå ikke glip af den fantastiske indsejling gennem den svenske skærgård, selvom du nok er nødt til at stå lidt tidligt op. Den svenske hovedstad har masser at byde på. Gå en tur gennem den hyggelige Gamla Stan og se kongeslottet eller besøg et af de mange interessante museer som f.eks. Det Historiske Museum, Spiritusmuseet og Vasamuseet. Sidstnævnte huser det flotte, restaurerede krigsskib, Vasa, som sank i havnen på sin jomfrurejse i det 17. århundrede.


Skibet

Norwegian Prima er rederiets nyeste skib, og søsættes i august 2022. Skibet er noget helt særligt med et helt nyt design med fokus på rummelighed, luft og samhørighed med havet. Selvom hun er stor, medtager hun ’kun’ ca. 3.200 passagerer, hvilket giver god plads til den enkelte gæst. Kahytterne er større end på andre skibe og med et lyst og imødekommende interiør, der gør dem til en beroligende oase, når du har brug for lidt privatliv ombord.

 

Norwegian Prima har også større udendørs opholdsområder end tidligere set. Ocean Boulevard er et bredt promenadedæk, der går hele vejen rundt om skibet. Her findes barer og restauranter og masser af pladser til ren afslapning med en drink i hånden og en uovertruffen udsigt over havet. Desuden rummer Ocean Boulevard også infinity pools, der giver illusionen af at flyde sammen med havet.

 

Norwegian Prima byder som noget ekstraordinært også på glasbroer, så du kan tage en gåtur hen over havet, samt en have med spektakulære skulpturer. Ombord findes også et bredt udvalg af restauranter og barer inklusive det nye Indulge Food Hall koncept med 11 minirestauranter i stil med de populære street food arkader. Der er altså noget for enhver smag – både kulinarisk og atmosfærisk. Og som på ethvert andet krydstogtskib, kan du også her deltage i en masse aktiviteter, gå i fitnesscenter, forkæle dig selv med massage og anden velvære samt prøve lykken i kasinoet.


Mad og drikke
Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. Du har free dining og bestemmer dermed selv din spisetid, og hver dag har du flere forskellige buffet- og a la carte-restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og du kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan du gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails.
På skibet findes desuden flere specialrestauranter, som f.eks. serverer fisk og mexicansk mad. Her kan bestilles bord efter ønske, og du betaler ekstra for maden.


Free at Sea-tillægspakke
For 1.125 kr. kan du opgradere dit krydstogt, så du både får f.eks. drikkepakke og middage i specialrestauranterne. Du sammensætter selv din Free at Sea-pakke, så den passer bedst til dine ønsker. Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibevis.

 

Du kan frit vælge 2 af disse 4 pakker:

 

 • Premium drikkepakke
  Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
 • Middage i specialrestauranter
  Få 3 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra
 • Internetpakke
  250 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt
 • Udflugtspakke
  Ved køb af udflugter ombord, får du 50$ rabat pr. kahyt pr. anløb

Udflugter
Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som du kan tilkøbe ombord. Du kan også vælge at gå i land på egen hånd og købe hos nogle af de lokale udbydere eller klare dig på egen hånd og nyde de lokale oplevelser.

Du kan læse mere om rederiets udflugter her.


Særlige forhold på dette tilbud

 

Forbehold:

Vi må tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Covid-19:

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne, har rederiet NCL indført et krav om, at alle gæster uanset alder skal være færdigvaccineret senest 14 dage før afrejse. Samtidig testes alle rejsende samt personale inden ombordstigning, så man er helt sikker på, at alle er sunde og raske. Dermed er der kun ganske få restriktioner ombord og ingen krav om brug af f.eks. mundbind. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om NCL’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om ovenstående krav og restriktioner også vil være aktuelle i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer:

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Visum og rejsedokumenter:
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.
For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves visum til Rusland, hvis du ønsker at gå i land på egen hånd i Skt. Petersborg. Tilkøber du en af rederiets udflugter ved dette anløb, ville denne inkludere tilladelse til at gå i land og følge udflugtens program. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Afhængig af købt kahytskategori, betales et depositum på 3500 eller 4500 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Øster Lindet senest 90 dage før afrejse.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail til info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt
 • Evt. tilkøb

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Amsterdam
 • 23 kg bagage samt håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib
 • 10-nætters krydstogt i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke 'Free at Sea'

 

Prisen er ekskl.:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 15$ pr. person pr. dag. Betales ombord på skibet.
 • Visum til Rusland, hvis du vil gå i land på egen hånd
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter og andre private udgifter

 

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure-ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

 

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

For danske statsborgere, der rejser på dette krydstogt, kræves visum til Rusland, hvis du ønsker at gå i land på egen hånd i Skt. Petersborg. Tilkøber du en af rederiets udflugter ved dette anløb, ville denne inkludere tilladelse til at gå i land og følge udflugtens program. Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

 

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne, har rederiet NCL indført et krav om, at alle gæster uanset alder skal være færdigvaccineret senest 14 dage før afrejse. Samtidig testes alle rejsende samt personale inden ombordstigning, så man er helt sikker på, at alle er sunde og raske. Dermed er der kun ganske få restriktioner ombord og ingen krav om brug af f.eks. mundbind. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om NCL’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om ovenstående krav og restriktioner også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Rederiet vil inden afrejse fremsende evt. corona-restriktioner, som vil gælde ombord ved jeres afrejse. Disse kender vi ikke omfanget af på nuværende tidspunkt. Ombord kan der også forventes visse restriktioner i forlængelse af Covid-19. Rederiet følger alle anvisninger fra deres øverste myndigheder.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. august 2021 kl. 23:59

Tilbud: Krydstogt i Nordeuropa