Grundig fliserens

Sidste chance!

Dine fliser bliver flotte igen med en professionel fliserens inkl. algebehandling og imprægnering udført af Jysk Fliserens & Algebehandling.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Sommeren er over os, og det er endelig tid til at rykke udendørs. Efter vinterens fugt og kulde er det dog helt normalt, at mos, alger, snavs og belægninger har sat sig fast og på sigt kan komme til at ødelægge terrassen.

 

Med en professionel fliserens fra Jysk Fliserens & Algebehandling undgår du skader og får fliser, der igen fremstår som nye.


Det får du:

  • Fliserens af 40 m2
    Inkl. algebehandling og imprægnering

 

SPOTpris 1.698 kr. Normalpris 3.995 kr. Spar 57 %

 

Bemærk: Ønsker du at få renset et større areal, kan du tilkøbe m2 til samme lave m2-pris som dealen. Tilkøb aftales og afregnes direkte med Jysk Fliserens & Algebehandling efter opmåling på stedet.

 

Værdibeviset udløber den 31. december 2021.


Ikke bare en fliserens...

Fliserens er ikke bare en fliserens - det er også en investering i dine flisers fremtid. Imprægneringen sikrer nemlig, at resultatet af fliserensen holder meget længere, eftersom den virker afvisende overfor både tilsmudsninger og alger. Imprægneringen øger desuden flisernes levetid markant, da den forebygger frostsprængninger.

 

Bemærk: Du behøver ikke at være hjemme, når behandlingen udføres - Jysk Fliserens & Algebehandling lægger en besked i din postkasse, når de har være på adressen og udført behandlingen.

 

Synligt resultat 

Jysk Fliserens & Algebehandling giver 100 % garanti for, at alle deres behandlinger virker, og du kan derfor være helt sikker på, at du får et synligt resultat, som du kan nyde helt uden selv at løfte en finger.

 

Derudover foregår alle behandlinger ved hjælp af miljøvenlige produkter, som beskytter naturen.

Book en aftale senest 7 dage efter køb af værdibevis på info@jyskalgebehandling.dk. Oplys den unikke kode fra værdibeviset, dit navn og telefonnummer. Herefter får du besked fra Jysk Fliserens & Algebehandling. 

 

Du behøver ikke at være hjemme, når behandlingen udføres - Jysk Fliserens & Algebehandling lægger en besked i din postkasse, når de har været på adressen og udført behandlingen.

 

Værdibeviset udløber den 31. december 2021.

Én unik kode gælder for en fliserens af 40 m2 inkl. algebehandling og imprægnering.

 

Ønsker du at få renset et større areal, kan du tilkøbe m2 til samme lave m2-pris som dealen. Tilkøb aftales og afregnes direkte med Jysk fliserens & Algebehandling efter opmåling på stedet

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Jysk Fliserens & Algebehandling.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Jysk Fliserens & Algebehandling

Helgolandsgade 62, 7500 Holstebro
Tlf.: 28 56 39 26 | CVR: 42152463 | info@jyskalgebehandling.dk | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 04. juli 2021 kl. 23:59

Fliserens i Jylland