Luksuriøs hudpleje fra Caudalie eller Murad

Sidste chance!

Forkæl dig selv med de skønneste produkter fra Caudalie eller Murad - vælg mellem 3 forskellige plejepakker til dit ansigt.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Trænger du til at få fyldt badeværelsesskabet op med de skønneste produkter til dig og dit ansigt? Denne deal er fyldt med med luksuriøs skønhedspleje fra Caudalie eller Murad.

 

Der er helt sikkert noget, der passer til dig og dit behov. Du kan få fingre i 2 forskellige serier fra franske Caudalie eller en vidunderlig fugtgivende øjencreme fra amerikanske Murad. 


Du vælger mellem: 

 

 • Caudalie - Premier Cru
  Anti age serie, der giver fløjlsblød hud
  • Premier Cru - øjencreme - 15 ml
  • Premier Cru - anti-age serum - 10 ml
  • Premier Cru - ansigtscreme - 15 ml
   SPOTpris 249 kr. 

 

 • Caudalie - Vinoperfect
  Fugtgivende serie til hud med pigmentforandringer
  • Concentrated Brightening Essence - 15 ml
  • Radiance Serum Complexion Correcting - 30 ml
  • Renewal Night Cream - 15 ml
   SPOTpris 249 kr. 

 

 • Murad - Øjencreme
  Ekstremt fugtgivende øjencreme til tør og sart hud 
  • Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes - 15 ml
   SPOTpris 249 kr. 

 

Prisen er inkl. fragt, og varen leveres med DAO til nærmeste pakkeshop 4 hverdage efter dit køb.


Mere om Caudalie - Premier Cru:

Øjencreme:

En luksuriøs anti-age øjencreme, der genskaber hudens vitalitet omkring øjet og hjælper til hudens naturlige regenerering. Huden løftes og opstrammes, hvorved der skabes et mere defineret udtryk.

Serum:
Et effektivt serum, der giver den ultimative anti-age effekt til en moden hud. Den kraftige formel stimulerer hudens naturlige regenerering, genopretter dens fasthed og udglatter rynker. Resultatet er en fastere, mere strålende og defineret hud. Serummet mindsker ovenikøbet pigmentfejl.

Ansigtscreme:
En yderst luksuriøs og effektiv ansigtscreme, som bidrager til anti-age effekten og skaber fantastiske glød. Den cremede konsistens smelter ind i huden og efterlader den fløjlsagtig blød, glat og gennemfugtet.


Mere om Caudalie - Vinoperfect:


Concentrated Brightening Essence:
Inspireret af asiatisk hudpleje har Caudalie skabt en opklarende og lysende essens til dig, der oplever pigmentforandringer i huden. Essensen indeholder blandt andet glyckolsyre og hvid pæon, som har til opgave at lysne, mens Caudalies ikoniske ingrediens, vindrueekstrakt, hjælper med at holde fugtbalancen på plads og hurtigt skabe en fantastisk glød - og med tiden en mere ensartet teint. Brightening Essence har en mild duft af appelsinblomst. Produktet er baseret på 98 % naturlige ingredienser og indeholder ingen parabener, ftalater, sulfater eller animalske ingredienser.

 

Radiance Serum Complexion Correcting:

Dette serum skaber en fantastisk og strålende teint ved at korrigere pigmentfejl og forbygge yderligere hyperpigmentering forsaget af solens stråler. Med tiden vil hudens farve udjævnes og blive mere ens.

 

Renewal Night Cream:

Denne fugtgivende natcreme er til dig, der ønsker en beskyttende og samtidig aktiv natcreme. Den er ideel, hvis du ønsker en anti-age creme, der er velegnet til en klassisk kombineret hud. Cremen er oliefri og ikke tilstoppende. Papaya-enzym behandler hyperpigmentering og har en udglattende og opklarende effekt på hudens overflade.


Mere om øjencremen fra Murad: 

Hydro-Dynamic Ultimate Moisture for Eyes fra Murad er udviklet til at booste huden i det ekstra sensitive område omkring øjnene ved at tilføre det fugt og næringsstoffer. Ingredienser som bl.a. biopetid, hyaluron, collagen support complex hjælper huden til at blive mere glat med et yngre udseende som resultat. Samtidig beskytter cremen huden mod påvirkning fra vind og vejr. 
Cremen fordeles dagligt morgen og aften omkring øjet på ren og tør hud.

 

Prisen er inkl. fragt, og varen leveres med DAO til nærmeste pakkeshop 4 hverdage efter dit køb.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for det købte produkt.

 

Ønsker du at returnere varen efter modtagelse, skal du først kontakte kundeservice på info@designerbrands.dk. Du er selv ansvarlig for, at varen returneres forsvarligt indpakket og i original emballage.

 
Du har 14 dages returret, fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Designerbrands.dk.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Designerbrands.dk

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C
CVR: 35252754
Hjemmeside

Sidste chance: 14. september 2021 kl. 23:59

Luksuriøs skønhedspleje