Lucie Kaas spurv og pelikan

Sidste chance!

Pryd dit hjem med et ikonisk designobjekt i træ fra Lucie Kaas designet af Gunnar Flørning. Vælg mellem spurv og pelikan.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Designbrandet Lucie Kaas fokuserer på skandinavisk designtradition, nytænkning og godt håndværk, hvilket tydeligt skinner igennem alle deres produkter.

 

Nu kan du få fingre i de ikoniske træfigurer til en yderst attraktiv SPOTpris. Figurerne pryder enhver moderne indretning. Uanset om du forelsker dig i spurven eller pelikanen, får du et designobjekt i lækkert skandinavisk design. 


Vælg mellem: 

 • Pelikan (16 cm)
  SPOTpris 249 kr. UDSOLGT 

 • Lille Spurv - eg (8 cm)
  SPOTpris 139 kr. 

 • Lille Spurv - tropisk kastanje (8 cm)
  SPOTpris 139 kr. 

 • Mellem Spurv - eg (12 cm)
  SPOTpris 249 kr. UDSOLGT 

 • Mellem Spurv - tropisk kastanje (12 cm)
  SPOTpris 249 kr. 

 • Stor Spurv - eg (18 cm)
  SPOTpris 549 kr. 

 • Stor Spurv - tropisk kastanje (18 cm)
  SPOTpris 549 kr. 

Prisen er inkl. fragt, og varen leveres med DAO til nærmeste pakkeshop 4 hverdage efter dit køb.


Pelikanen 

I sommeren 1959 tog designeren Gunnar Flørning sine døtre med til en oplevelse i Zoologisk Have på Frederiksberg. De dyr, der fascinerede de små piger mest, var pelikanerne. Efterfølgende begyndte Gunnar Flørning på de første streger til den elegante pelikan udført i bøgetræ.

 

Spurven

Gunnar Flørning tegnede de første skitser af spurven i 1958. Gunnar Flørning gik dagligt og puslede med nye ideer, og eftersom gråspurvene altid var at finde ude foran fabrikkens vinduer, var inspirationen til den nye figur ikke langt væk. Den danske trækunstner havde gennem længere tid været betaget af den lille, sociale fugl fyldt med opfindsomhed og godt humør. Trods utallige forsøg, havde han dog ikke været i stand til at fange disse egenskaber. Men så en efterårsdag, hvor han sad og tegnede i timevis, lykkedes det endelig 'at fange' den lille spurv, der, med sit fremskudte bryst og strittende hale, oser af selvtillid og charme.

 

Vedligeholdelse af din nye figur

Træ er et levende materiale, som over tid vil skifte farve. For at minimere en ujævn misfarvning anbefaler vi, at figuren ikke står i direkte sollys og dertil at skifte placering i hjemmet jævnligt.

 

Forskellig struktur og farve på træet er ikke en fejl, men en naturlig del af træet, og er med til at give det særlige og kendte udtryk af ægthed og originalitet.

Prisen er inkl. fragt, og varen leveres med DAO til nærmeste pakkeshop 4 hverdage efter dit køb.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for den valgte variant fra Lucie Kaas. 

 

Ønsker du at returnere varen efter modtagelse, skal du først kontakte kundeservice på info@designerbrands.dk. Du er selv ansvarlig for, at varen returneres forsvarligt indpakket og i original emballage. 

 

Du har 14 dages returret, fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.  

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.  

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Designerbrands.dk.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Designerbrands.dk

Banegårdspladsen 1, 5000 Odense C
CVR: 35252754
Hjemmeside

Sidste chance: 14. september 2021 kl. 23:59

Træfigurer fra Lucie Kaas