Dubai – 1001 nats eventyr

Sidste chance!

Glæd dig til en rejse til Dubai fyldt med 1001 nats eventyr og fantastiske oplevelser. Rejsen ligger, hvor der er behagelige temperatur i Dubai, mens det er gråt og mørkt i Danmark. Rejsen inkluderer 7 overnatninger, udflugter, måltider, fly fra CPH m.m.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Du bor centralt i området ved Barsha Heights, hvor der er kort afstand til gode indkøbsmuligheder, seværdigheder, restauranter og stranden.

 

I rejsen er der inkluderet en spændende byrundtur, hvor du både oplever det gamle Dubai med de forskellige Souks og det nye Dubai med de mange skyskrabere, som knejser mod himlen.

 

På ørkensafarien oplever du sand i alle former og farver, inden du nyder en BBQ middag samt oplever mavedans. Her får du også mulighed for at ride på kamel og måske ryge en vandpibe - alt i bedste arabiske stil.

 

Abu Dhabi viser sig fra sin bedste side, når du sammen med guiden tager på en heldagsudflugt til de Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Her venter store oplevelser, og der bliver god tid til at nyde det, du ser.

 

Ud over de inkluderede udflugter, bliver der også god tid til at nyde Dubai på egen hånd. Der er god tid til at tage på indkøb i nogle af de mange indkøbscentre og til at slappe af ved poolen eller på stranden.

 

I år er Dubai vært for EXPO 2020, som egentlig skulle have været afholdt sidste år, men som blev rykket på grund af COVID-19. Her har du mulighed for at opleve det nyeste inden for teknologi, videnskab, kunst og meget mere. Hvis du ønsker at opleve det hele på tæt hold, så kan Mondo Travel hjælpe med adgangsbilletter og transport. Forhør dig gerne ved bestilling.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Dubai t/r (med Emirates Airlines)
 • Alle skatter og afgifter (inkl. turistskat i Dubai)
 • Alle transfers
 • 1 stk. håndbagage, max 7 kg
 • 1 stk. indtjekket bagage, max 30 kg
 • 7 overnatninger i Dubai på 4* TRYP by Wyndham
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 2 x frokost (dag 3 og 5)
 • 1 x BBQ middag (dag 4)
 • 1 x Dinnercruise (dag 6)
 • Halvdags byrundtur i Dubai
 • Eftermiddags-ørkensafari
 • Heldagsudflugt til Abu Dhabi
 • Engelsktalende lokalguide

 

Vælg mellem følgende afgange:

 

Afrejse fra København d. 24. oktober - 31. oktober 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 9.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 12.495 kr.

 

Afrejse fra København d. 07. november - 14. november 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 9.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 12.495 kr.

 

Afrejse fra København d. 14. november - 21. november 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 10.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 13.495 kr.

 

Afrejse fra København d. 21. november - 28. november 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 10.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 13.495 kr.

 

Afrejse fra København d. 05. december - 12. december 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 10.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 13.495 kr.

 

Afrejse fra København d. 16. januar - 23. januar 2022:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 11.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 14.495 kr.

 

Afrejse fra København d. 06. februar - 13. februar 2022:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 11.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 13.995 kr.

 

Afrejse fra København d. 20. februar - 27. februar 2022:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 11.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 13.995 kr.

 

Afrejse fra København d. 13. marts - 20. marts 2022:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 11.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 13.995 kr.

 

Betaling

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

 

Flytider:

 • Afgang fra København kl. 14.20
 • Ankomst Dubai kl. 23.45
 • Afgang fra Dubai kl. 08.20
 • Ankomst København kl. 12.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter

TRYP by Wyndham


Glæd dig til at bo på det lækre, 4-stjernede hotel TRYP by Wyndham. Hotellet ligger centralt og i kort gåafstand fra indkøbscentre og metrostation. Hotellet har en swimmingpool med liggestole, og der findes restaurant, som byder på retter fra det meste af verden. 

 

Hotellet tilbyder gratis transport til Mall of the Emirates og Kite Beach. Der findes Spa, som tilbyder et stort udvalg af behandlinger samt et veludstyret fitnesscenter. Hotellet er kendt for sin gode service.

 

Alle værelser er holdt i moderne, lyse farver og har aircondition, TV, køleskab, wi-fi mod betaling samt hårtørrer. Badeværelserne er med bruseniche.

 

Læs mere om TRYP by Wyndham her.


Program:

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Eventyret starter allerede, når du flyver fra København direkte til Dubai med Emirates Airlines. Efter ankomsten til Dubai, møder du guiden, som tager dig med ind til dit hotel.

 

Dubai er en by i de Forenede Arabiske Emirater (UAE) samt hovedstaden i emiratet Dubai. Den har 2,5 millioner indbyggere og er dermed den største by i de Forenede Arabiske Emirater. Den ligger ved sydøstkysten af Den Persiske Golf.

 

Byen er grundlagt i 1833 og frem til midten af 90'erne kom 30 % af byens indtægter fra olien.  Man er godt klar over, at olien på et tidspunkt slipper op, så nu er man begyndt at se sig om efter andre indtægtskilder, bl.a. turisme.

 

I Dubai findes der intet mindre end 4 centrummer beliggende i seks forskellige bydele. Dubai Downtown er den moderne bydel, hvor mange af de store seværdigheder ligger, og Bur Dubai er den ældre del af Dubai. Her er der lidt mere roligt og større fokus på kultur.

 

Måltider: Mad på flyet

 

Dag 2: Egne oplevelser i Dubai

 

Brug dagen på shopping i nogle af de store indkøbscentre, som findes i byen. Besøg f.eks. Dubai Mall, som regnes for et af verdens største med mere end 1.200 butikker.

 

Her kan du eventuelt tage hele dagen ud og besøge EXPO 2020. Spørg om billetter ved bestilling.

 

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Tag eventuelt ind til Dubai Marina, hvor der findes et stort udvalg af gode restauranter.

 

Måltider: Morgenmad

 

Dag 3: Byrundtur i Dubai

 

Dagens program byder på en spændende byrundtur i Dubai, hvor du får en god introduktion til Dubai og byens historie. Turen starter med et besøg på Dubai Museum, som har til huse i Al Fahidi fortet. Museet fortæller om de første bosætninger i området til det moderne Dubai, som vi kender det i dag.

 

Herefter forsætter turen til souken, hvor du besøger krydderimarkedet og guldmarkedet. Undervejs oplever du byens stemning, mens guiden levende fortæller om det, du ser. Du besøger Jumeirah-moskeen, som er et godt eksempel på Islamisk arkitektur fra det 8. århundrede.

 

Turen sluttes af med en lækker frokost på en hyggelig restaurant.

 

Du er hjemme på hotellet midt på eftermiddagen. Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr i den vidunderlige by.

 

Måltider: Morgenmad & frokost

 

Dag 4: Dubai – Ørkensafari med BBQ

Brug dagen, som du vil. Nyd en god frokost i Dubai marina eller nyd dagen ved poolen.

 

Midt på eftermiddagen mødes du med guiden, som tager dig med på en ørkensafari. Du kører med 4-hjulstrækkere igennem ørkenen, og undervejs oplever du de mange former og farver, som sand kan have. Efter en fantastisk køretur gennem ørkenen, oplever du en fantastisk solnedgang, inden du får mulighed for at ride på kamel. I en typisk teltlejer spiser du aftensmad, mens du ser på mavedans og måske ryger en vandpibe. Efter mange gode oplevelser, går turen atter tilbage til hotellet.

 

Måltider: Morgenmad og BBQ middag

 

Dag 5: Udflugt til Abu Dhabi

Glæd dig til en spændende udflugt til hovedstaden i de Forenede Arabiske Emirater, Abu Dhabi – også kaldet Mellemøstens Manhattan. Undervejs kommer du forbi Yas Island eller Yas Marina, som er verdens største menneskeskabte havn. Sammen med guiden besøger du den smukke Sheik Zayed Bin Sultans moske, som er et af verdens største og bygget af de mest udsøgte materialer fra hele verden.

 

Du besøger strandpromenaden, hvor der bliver tid på egen hånd til at gå på egne eventyr. Frokosten nyder du undervejs, inden turen sidst på eftermiddagen går retur til Dubai.

 

Måltider: Morgenmad og frokost

 

Dag 6: Fridag i Dubai/ Dhow dinnercruise

Dagen kan du bruge, som du vil. Besøg det berømte guldmarked, hvor du kan gøre en god handel eller besøg et af de mange indkøbscentre. Du kan også nyde dagen på stranden eller ved poolen.

 

Sidst på eftermiddagen mødes du med guiden, som tager dig med til Dubai Marina. Her går du ombord på en Dhow, som er en typisk arabisk båd. Du sejler ud, og mens du nyder en god middag, oplever du Dubais imponerende skyline fra havet. Sidst på aftenen er du retur på hotellet igen.

 

Måltider: Morgenmad og middag (dinnercruise)

 

Dag 7: Egne oplevelser i Dubai

Den sidste dag i Dubai kan bruges til at opleve Bujr Kalifa – en af verdens højeste bygninger. Neden for bygningen findes verdens største fontæne, hvor vandet springer op til 150 meter.

 

Gå på opdagelse i nogle af de mange indkøbscentre eller slap af ved poolen med en kølig drink i hånden.

 

Nyd den sidste aften i Dubai med en god middag. Du har sikkert allerede fundet din favoritrestaurant.

 

Måltider: Morgenmad

 

Dag 8: Hjemrejse

Alle gode ting får en ende. Du tjekker ud fra hotellet for at køre til lufthavnen, hvor du flyver med Emirates Airlines direkte til København.

 

Måltider: Morgenmad og mad på flyet

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer hos Mondo Travel på mail bo@mondotravel.dk. I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Betaling

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Mondo Travel senest 70 dage før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

En unik kode gælder for én rejse for én person i på valgt afgang og værelse

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Dubai t/r (med Emirates Airlines)
 • Alle skatter og afgifter (inkl. turistskat i Dubai)
 • Alle transfers
 • 1 stk. håndbagage, max 7 kg
 • 1 stk. indtjekket bagage, max 30 kg
 • 7 overnatninger i Dubai på 4* TRYP by Wyndham
 • 7 x morgenmad (dag 2-8)
 • 2 x frokost (dag 3 og 5)
 • 1 x BBQ middag (dag 4)
 • 1 x Dinnercruise (dag 6)
 • Halvdags byrundtur i Dubai
 • Eftermiddags-ørkensafari
 • Heldagsudflugt til Abu Dhabi
 • Engelsktalende lokalguide

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Drikkepenge til guide og chauffør
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Øvrige måltider, som ikke er nævnt
 • Udgifter af privat karakter


Der er et begrænset antal pladser til salg, og der tages forbehold for ændringer af flytider.

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Mondo Travels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af denne rejse. Eventuelle spørgsmål i forbindelse med rejsen rettes til Mondo Travel. Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på www.spotdeal.dk/Generelle_vilkaar.

Mondo Travel er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2960.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Mondo Travel.

 

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S
Tlf.: 51 20 82 56 | CVR: 39762668 | Bo@mondotravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. august 2021 kl. 23:59

Rejse til Dubai