Oplev smukke Skagen og Læsø

Sidste chance!

Nyd 5 dejlige dage i Skagen med et ophold på Skagen Hotel. Glæd jer til udflugter til Læsø og Nordjyllands seværdigheder. Inkl. 2 middage, morgenmad, rejseleder m.m.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd jer til 5 fantastiske dage i Skagen med udflugter til både Læsø og nogle af Nordjyllands skønneste og mest kendte seværdigheder i selskab med en kyndig og lokalkendt rejseleder. I skal blandt andet se Den Tilsandede Kirke, Grenen, saltsyderiet på Læsø og meget mere.

 

Opholdet inkluderer 4 overnatninger på Skagen Hotel, 2 middage og tid til at nyde de ikoniske gule huse og spændende museer i og omkring Danmarks nordligste by på egen hånd.

 

Nedenfor kan I finde program, rejsetidspunkt, information om tryghedspakken, udflugtsforslag, priser m.m.


Rejsen inkluderer: 

 • 4 overnatninger på Hotel Skagen
 • Morgenmad alle dage
 • En 3-retters middag på hotellet
 • Middag (1 hovedret) på hotellet
 • Færge t/r Læsø
 • Entré og rundvisning på Museumsgården på Læsø
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Periode og priser:

Den 12. september til den 16. september 2021:

 • SPOTpris 4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse
 • SPOTpris 6.145 kr. pr. person i enkeltværelse  

Program

 

Dag 1 – Ankomst til hotellet

I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil. Det er muligt at tjekke ind på Hotel Skagen fra kl. 14.00.

 

Hotellet er beliggende i hjertet af Skagen. Her bliver I indlogeret på et af hotellets hyggelige og pænt indrettede værelser, der har eget badeværelse, tv, gratis wi-fi, stole og et lille bord med elkedel og kaffe/te-sæt.

 

Efter indtjekning kan I gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 

Dag 2 – En hel dag på Læsø

Heldagsudflugt med forventet afgang kl. 06.50 og forventet hjemkomst kl. 17.00.

 

Jeres dag på Læsø starter efter færgeoverfarten med en spændende ø-rundtur, hvor I får fortalt om øens unikke natur, historie og kultur samt om nogle af de lokale erhverv, der kendetegner Læsø, nemlig saltsydning og jomfruhummerfiskeri. Dagen byder også på et besøg på Læsøs kendte Saltsyderi.

 

Undervejs på jeres tur rundt på øen vil I gøre ophold ved Vestrø Kirke og se kalkmalerierne, og I passerer også Læsø Kur, der er en ombygget kirke, som i dag fungerer som kurbad. I slutter af i Læsøs hovedstad Byrum, hvor der er god tid til at finde en lækker frokost. Sidste punkt på programmet er et besøg på Museumsgården med det imponerende tangtag.

 

Middag serveres i hotellets restaurant fra kl. 18.30. 

 

Dag 3 – Nordjyske naturoplevelser, inkl. Den Tilsandede Kirke, Råbjerg Mile, Gammel Skagen og Grenen

Heldagsudflugt med forventet afgang kl. 09.00 og forventet hjemkomst kl. 17.30.   

 

Dagen bringer jer forbi en række af Nordjyllands smukkeste seværdigheder. I starter turen ved Den Tilsandede Kirke, der ligger et par kilometer fra Skagen. Herefter går turen til Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit og et naturskønt område, hvorfra I kan se både Vesterhavet og Kattegat.

 

Bussen tager jer til Gammel Skagen, der er indbegrebet af den romantik og skønhed, man også forbinder med det nordjyske, og ikke mindste det lys, der trak skagensmalerne til. Her er der sat tid af til, at I på egen hånd kan opleve omgivelserne og finde noget frokost.

 

Sidste stop er det mange forbinder Skagen med, nemlig Grenen, der har Vesterhavet på den ene side og Kattegat på den anden. Her er der tid til at trække frisk luft og nyde de skønne omgivelser.

 

Der serveres en 3-retters middag i hotellets restaurant fra kl. 18.30.  

 

Dag 4 – Uden program

Dagen er afsat til, at I kan gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 
Dag 5 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud, senest kl. 11.00 

Farvel til Skagen og Hotel Skagen efter nogle gode dage.


Oplevelser på egen hånd

 

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Skagen.

 

Skagen Fyr også kendt som det grå fyr. Oplev den fantastiske udsigt fra toppen af det 46 meter høje fyr, hvor der er 210 trin op. Fyret er placeret præcis midt mellem Kattegat og Vesterhavet og er Danmarks næsthøjeste fyr.

 

Drachmanns hus. Huset indeholder omkring 150 malerier og tegninger, og står stort set som ved digterens død i 1908. Holger Drachmann skrev bl.a. ”Midsommervisen”. Huset fungerede både som bolig og atelier for ham og fremstår i dag som et spændende kunstnerhjem, der er et besøg værd.

 

Anchers Hus og Saxilds Gaard. Huset står endnu, som da det var beboet af Ancher-familien, men er i dag et museum, hvor I kan se den store samling af både egne og andre kunstneres værker. Her får i et fascinerende indblik i skagensmalernes liv og levned.

 

Skagen Odde Naturcenter byder både på kunst, design og natur i de unikke arkitektoniske rammer, der er tegnet af Jørn Utzon. Her fortælles blandt andet om den smukke natur på odden, det er muligt at smage bjesk, og stedets naturvejleder fortæller gerne om oddens dannelse, fugle, hugorme, firben og en masse andet.

 

Nordsøen Oceanarium. Nordjyllands største attraktion ligger i Hirtshals og er en omvej værd på vej til eller fra Skagen. I kan blandt se den fascinerende klumpfisk i Nordeuropas største akvarium foruden de 8000 andre fisk og havdyr, der findes i de 75 akvarier, heriblandt Oceanariet med de 4.500.000 liter havvand og tusindvis af fisk.

 

Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2, og har Danmarks smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i naturlige materialer som sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze. Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning og et hav af blomster.

 

Frederikshavn er også et besøg værd, når I kører til eller fra Skagen. Her kommer I til en handelsby med sjæl. Oplev byens hyggelige butikker, den store havn eller de store bakker, der ligger syd for byen og hvorfra, der er en fantastisk udsigt over Kattegat.


Tryghedspakke:

 

Glæd dig til gode rejseoplevelser i trygge rammer.

 

Tryghedsgaranti

Hos Ans Rejser er det meget vigtigt, at du som gæst kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse!  Derfor har de indført Tryghedsgaranti på alle rejser i tilfælde af, at restriktionerne forlænges. Det betyder i al sin enkelthed, at hvis du har booket en rejse, som aflyses grundet Covid-19, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Tryg busrejse

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledning, og chaufføren og rejselederen er altid helt opdateret herpå. På udflugterne benytter de 4-stjernede busser samt sikrer god ventilation i bussen, og alle gæster har naturligvis adgang til håndsprit. Bussen rengøres dagligt.

 

Lokal tryghed

Alle rejseledere ved Ans Rejser er lokalkendte og kan besvare jeres spørgsmål og komme med tips og forslag til udflugter på egen hånd.


Om Ans Rejser

 

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 4 overnatninger på Hotel Skagen
 • Morgenmad alle dage
 • 3-retters middag på opholdets tredje dag
 • Middag på opholdets anden dag
 • Færge t/r Læsø
 • Entré og rundvisning på Museumsgården på Læsø
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne


Købet kan ikke fortrydes.

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider er vejledende og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 06. august 2021 kl. 23:59

Oplev Skagen og Læsø