Leipzig med tog

Sidste chance!

Oplev det gamle DDR med denne togrejse til fascinerende Leipzig. Rejsen er inkl. 4 overnatninger på 3-stjernet hotel med morgenmad, frokost og byrundtur med guide samt rejse med tog gennem Tyskland.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Leipzig ligger i delstaten Sachsen, og med sine knap 60.000 indbyggere er Leipzig den største by i delstaten. Byen er kendt for at være en historisk handelsby og har en dominerende DDR-fortid. Overalt vil du blive mindet om det gamle DDR, når du oplever de store betonbyggerier - som er store, rigtig store. Byen har bl.a. Europas største banegård, og Augustusplaz er et godt eksempel på østtysk betonbyggeri fra 1960'erne.

 

Men Leipzig er meget mere end DDR-beton. Det er også en hyggelig og charmerende by, som har et centrum, der ikke er større, end at man sagtens kan gå rundt til de forskellige seværdigheder.

 

I turens program har vi inkluderet en byvandring, hvor du bliver kendt med byen. Turen slutter af med en god frokost, og bagefter er du klar til at indtage Leipzig på egen hånd - og der er meget at se på.

 

Du kan bl.a. besøge det tidligere Stasi-hovedkvarter, som ligger i udkanten af byen, tage på indkøbstur i nogle af byens mange butikker eller tage på museum.

 

Du kan også besøge Halle, som ligger ca. 1 time med tog fra Leipzig. Her kan du opleve Amtsgarten, som er en flot barokhave og Marktkirche, hvor du kan opleve Martin Luthers dødsmaske.


Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Leipzig t/r
 • Pladsbillet til toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i Leipzig på 3* Best Western Hotel City Center
 • Morgenmad på hotellet
 • 1 x frokost (dag 2)
 • Byrundtur i Leipzig til fods
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

Den 3. oktober - 7. oktober 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 4.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 5.495 kr.

 

Den 10. oktober - 14. oktober 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 4.495 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 5.495 kr.

 

Den 24. oktober - 28. oktober 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 3.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 4.995 kr.

 

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses til Mondo Travel ved bestilling af rejsen.


Program

 

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland og Leipzig.

 

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab, som toget kører igennem. Nyd en god frokost i togets spisevogn eller slap af med en god bog, mens du kører ned gennem Tyskland.

 

Sidst på eftermiddagen ruller toget ind på hovedbanegården i Leipzig, og herfra er der en kort gåtur til dit centralt beliggende hotel.

 

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Nyd f.eks. en spadseretur i byens centrum og mærk stemningen eller find dig en god restaurant, hvor du kan nyde dig et måltid mad med et godt glas øl til.

 

Måltider: ingen.

 

Dag 2: Byrundtur i Leipzig

Efter en god morgenmad mødes du med guiden, som tager dig med på en spændende formiddagsbyvandring i den gamle bydel af Leipzig. Mens guiden levende fortæller om det, I ser, lader du dig fortrylle af de mange, gamle bygninger. Undervejs på turen oplever I Thomas Kirke, hvor komponisten J.S. Back ligger begravet samt Nicolai Kirke. Turen slutter af med en god frokost på en lokal restaurant. Resten af eftermiddagen og aftenen er til egne eventyr. Spørg gerne guiden om forslag til gode oplevelser.

 

Måltider: morgenmad og frokost.

 

Dag 3: Fridag i Leipzig

Brug dagen til at tage på opdagelse i Leipzig. Du kan f.eks. bruge dagen til at besøge nogle af byens museer eller gå på indkøbstur i nogle af de mange butikker. Byens centrum er ikke større, end at du sagtens kan gå rundt mellem de forskellige seværdigheder.

 

Spis en god frokost eller nyd et godt glas tysk øl på en af byens mange ølhuse.

 

Måltider: morgenmad.

 

Dag 4: Oplevelser i Halle

Dagen kan du f.eks. bruge på en udflugt til byen Halle, som ligger ca. 1 time med tog fra Leipzig.

 

Byen er charmerende og kendt for den flotte Amtsgarten, som er en af de ældste haver i Halle. Haven er indrettet i forskellige temaer med bl.a. rododendron, roser og meget andet. I haven findes der gamle eksemplarer af sjældne træer og planter - et rigtigt åndehul i den hyggelige by, som bestemt er et besøg værd.

 

Du kan også besøge Marktkiche, hvor du bl.a. kan se Martin Luthers originale dødsmaske og aftryk af hans hænder. Kirken er fra 1529 og er den nyeste af byens middelalderkirker. Du har mulighed for at komme op i kirkens to tårne via en trappe med 225 trin. Når du endelig er kommet op, bliver du belønnet med en betagende udsigt ud over Halle.

 

Resten af eftermiddagen kan du gå på opdagelse i Halle og måske nyde dig en god frokost med et godt glas tysk øl til, inden du tager tilbage til Leipzig.

 

Måltider: morgenmad.

 

Dag 5: Hjemrejse
Efter en god morgenmad tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i Leipzig. Her venter toget, som sætter kursen nordpå mod Danmark.

 

Du ankommer til Danmark først på aftenen efter nogle spændende dage i Leipzig.

 

Måltider: morgenmad.


Togtider:

 

Togtider - Udrejsen:

Afgang

Ankomst

København - Hamborg

07:26

12:04

Hamborg - Leipzig

13:20

17:42


Togtider - Hjemrejsen:


Afgang


Ankomst

Leipzig - Hamborg

08:18

12:32

Hamborg - København

12:53

17:33

 

Der tages forbehold for ændringer i togtiderne.


Lidt om selve togrejsen

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutsche Bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af, hvor du står på i Danmark, vil der være et eller to skift undervejs til Leipzig. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

 

Pladsbillet på 2.klasse er inkluderet i rejsens pris, og du vil fortrinsvis blive placeret i togets åbne salonvogn, men du kan også få anvist plads i en 6-personers kupe.

 

På de tyske tog er der en spisevogn med, som tilbyder et varieret menukort. Her kan du nyde et godt måltid mad eller en snack, mens du ser på landskabet fra togets vinduer.

 

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transportere på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse over at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men kan derimod frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

 

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere med din bagage til dit hotel.

 

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende som en flyrejse kan være.


3* Best Western Hotel City Center

Her bor du centralt tæt på banegården og den gamle bydel. Hotellet er holdt i pæne, lyse farver og er kendt for sin centrale beliggenhed og gode service. Hotellet har restaurant, hvor du nyder den inkluderede morgenmad, og du kan nyde en drink i hotellets lobbybar, inden du skal ud at spise om aftenen.

 

Alle værelser er smagfuldt indrettet og har aircondition, TV, minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer og gratis wi-fi. Badeværelserne er med bruseniche.

 

Læs mere om hotellet her.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer hos Mondo Travel på mail til bo@mondotravel.dk. I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

 

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Leipzig t/r
 • Pladsbillet til toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i Leipzig på 3* Best Western Hotel City Center
 • Morgenmad på hotellet
 • 1 x frokost (dag 2)
 • Byrundtur i Leipzig til fods
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne

 

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Mondo Travel.
 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S
Tlf.: 51 20 82 56 | CVR: 39762668 | Bo@mondotravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. august 2021 kl. 23:59

Leipzig med tog