München med tog

Sidste chance!

NYHED: Tag med på en dejlig togrejse ned gennem Tyskland til München. Rejsen er inkl. 4 overnatninger på 3-stjernet hotel med morgenmad, frokost og byrundtur med guide samt rejse med tog gennem Tyskland.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til München, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer. Hele rejsen er tilrettelagt i et roligt tempo, så alle kan følge med.

 

München er den største by i delstaten Bayern, og samtidig Tysklands tredjestørste by efter Berlin og Hamborg. Udover seværdigheder som Frauenkirche med tvillingetårnene, det overdådige Neues Rathaus og meget andet, emmer München af ægte, tysk folklore og imødekommende storbystemning.

 

I München er der inkluderet en spændende byvandring til nogle af de mange seværdigheder, byen byder på.

 

Du skal bo centralt i gåafstand til byens mange butikker, seværdigheder og restauranter, og der er god tid til at opleve byen på egen hånd.

 

Hvis du vil have flere oplevelser, kan du eventuelt tage toget nordpå til Nürnberg, som nok mest er kendt for restopgøret efter 2. Verdenskrig som fandt sted her; men byen er dog kendt for meget mere end det. Her finder du flotte bindingsværkshuse, hyggelige små butikker, åbne pladser og gamle krogede middelalderlige gader.

 

I Handwerkerhof finder du spændende kunsthåndværk og specialiteter som Nürnberg-honningkagen, som er værd at prøve.

 

Glæd dig til en spændende togrejse til det sydlige Tyskland, hvor programmet står på storbykolorit, spændende kulturoplevelser og ægte tyske Bierstuben-stemning.


Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til München t/r

 • Pladsbillet til toget

 • Alle skatter og afgifter

 • 4 overnatninger i München på 3-stjernede Hotel Premier Inn München City Zentrum

 • Morgenmad på hotellet

 • Frokost (dag 2)

 • Byrundtur i München til fods

 • Engelsktalende lokalguide på udflugten

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

D. 13. september - 17. september 2021
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 4.295 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 5.295 kr.

 

D. 27. september - 1. oktober 2021
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 4.295 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 5.295 kr.

 

D. 4. oktober - 8. oktober 2021
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 3.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 4.995 kr.

 

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses til Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

 

Togtider:

Togtider - Udrejsen:

Afgang

Ankomst

København - Hamborg

07.26

12.04

Hamborg - München

14.01

20.01

Togtider - Hjemrejsen:

Afgang

Ankomst

München - Hamborg

09.53

15.54

Hamborg - København

16.54

21.33

 

Der tages forbehold for ændringer i togtiderne.


Program:

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et eller to stop undervejs til München.

 

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab, som toget kører igennem. Nyd en god frokost i togets spisevogn, eller slap af med en god bog, mens du kører ned gennem Tyskland.

 

Først på aftenen ruller toget ind på hovedbanegården i München, og herfra er der en kort gåtur til dit centralt beliggende hotel.

 

Måltider: Ingen.

 

Dag 2: Byrundtur i München

Dagen byder på en spændende byvandring, hvor guiden viser dig, hvad München kan byde på. På turen skal du besøge byens klokketårn, Teatine Kirken, Max-Joseph pladsen og meget mere. Undervejs vil guiden fortælle spændende historier om byen, om de berømte indbyggere, 2. verdenskrig og hvordan München blev så kendt for sit øl.

 

I skal nyde en god frokost sammen på en lokal restaurant, og bagefter er resten af dagen og aftenen til egne eventyr. Guiden kommer gerne med tips og ideer til gode oplevelser.

 

Måltider: Morgenmad og frokost.

 

Dag 3: Fridag i München

Brug dagen som du vil. Du kan tage på indkøbstur i nogle af de spændende butikker, eller bare spadsere dig en tur, hvor du rigtig kan nyde byen.

 

Besøg f.eks. byens berømte Hofbraühaus, som er byens ældste bryggeri. Gå indenfor og oplev en rigtig Bierstuben-stemning i de højloftede lokaler med hvælvinger, hvor der tidligere blev brygget øl. Du kan ikke undgå at blive grebet af stemningen, når du får din øl serveret af en pige klædt i Bayerns nationaldragt.

 

Måltider: Morgenmad.

 

Dag 4: Endags tur til Nürnberg

Dagen kan bruges til at besøge Nürnberg, som kun ligger ca. 1 times kørsel nordpå med tog. Her kan du opleve en spændende og hyggelig by med flotte bygninger og krogede gader. Højt over byen knejser Nürnberg-slottet, som er et besøg værd. Du kan også besøge den centrale plads, som hedder "Hauptmarkt", med den flotte fontane, Frauenkirche med de legendariske tvillingtårne og meget mere. Nürnberg har meget at byde op.

 

Spis eventuelt en tidlig middag i Nürnberg, inden du tager toget tilbage til München igen.

 

Måltider: Morgenmad.

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter en god morgenmad, tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i München. Her venter toget, som sætter kursen nordpå mod Danmark.

 

Du ankommer til Danmark sidst på aftenen efter nogle spændende dage i det sydlige Tyskland.

 

Måltider: Morgenmad.


Lidt om selve togrejsen

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutche Bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af, hvor du står på i Danmark, vil der være et eller to skift undervejs til München. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

 

Pladsbillet på 2. klasse er inkluderet i rejsens pris, og du vil fortrinsvis blive placeret i togets åbne salonvogn. På nogle af afgangene vil pladsen være i kupe, hvor der er plads til seks personer.

 

På de tyske tog er der en spisevogn med, som har et varieret menukort. Her kan du nyde et godt måltid mad eller en snack, mens du ser på at landskabet fra togets vinduer.

 

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transporterer på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

 

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere med din bagage til dit hotel.

 

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende, som en flyrejse kan være.


Hotel Premier Inn München City Zentrum***

Glæd dig til at bo dette centralt beliggende hotel. Fra hotellet er der kort gåafstand til butikker, restauranter, banegården og mange andre af byens seværdigheder.

 

Hotellet er holdt i moderne farver, og er kendt for sin gode placering samt gode service.

 

Værelser er, som resten af hotellet, holdt i lyse og moderne farver. Alle værelser har aircondition, TV, sikkerhedsboks, gratis Wi-Fi samt hårtørrer. Badeværelserne har bruseniche.

 

Læs mere om hotellet her.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer hos Mondo Travel på mail til bo@mondotravel.dk. I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

 

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for 1 person: 

 

Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til München t/r

 • Pladsbillet til toget

 • Alle skatter og afgifter

 • 4 overnatninger i München på 3-stjernede Hotel Premier Inn München City Zentrum

 • Morgenmad på hotellet

 • Frokost (dag 2)

 • Byrundtur i München til fods

 • Engelsktalende lokalguide på udflugten

 

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses til Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Mondo Travel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S
Tlf.: 51 20 82 56 | CVR: 39762668 | Bo@mondotravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. august 2021 kl. 23:59

München med tog