Dresden med tog

Sidste chance!

Oplev efteråret i en af Tysklands mest spændende storbyer, Dresden. Rejsen er inkl. 4 overnatninger på 3-stjernet hotel med morgenmad, middag og byrundtur med guide samt rejse med tog gennem Tyskland.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Dresden, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer. Hele rejsen er tilrettelagt i et roligt tempo, så alle kan følge med.

 

Dresden er hovedstad i den tyske delstat Sachsen. I slutningen af 2. verdenskrig blev flere bydele ødelagt af bombardement af allierede styrker. Byen rejste sig som fugl Phoenix af asken og mange af de gamle bygninger og vartegn, som var blevet jævnet med jorden, blev genopført i original stil.

 

Byen er kendt for sit rige kulturliv og er især kendt for Semperoperaen, hvor flere verdensberømte operastjerner har optrådt.

 

I programmet er der inkluderet en spændende byrundtur til fods til nogle af byens flotte seværdigheder, såsom Frauenkirche, Twinger og meget mere. Mens guiden levende fortæller om byens historie, lader du dig fortrylle af de mange, smukke bygninger.

 

Hvis du vil have flere oplevelser, har du mulighed for at deltage på en spændende udflugt til Sachsisk Schweiz. Her får du mulighed for at opleve noget af den smukkeste natur i området. Fra Bastaiklippen tager guiden dig med på en spændende vandretur gennem den flotte natur, forbi små søer til Elben. Undervejs gøres passende stop for at nyde naturen.

 

Der bliver god tid til at opleve Dresden på egen hånd. Tag på opdagelse i byen, spis god mad eller nyd dig et godt glas tysk øl på nogle af de mange restauranter og barer i byen; eller hvad med at tage på indkøbstur i byens mange butikker?

 

Tag med på en dejlig storbyferie og oplev efteråret i en af Europas spændende kulturbyer, som har noget for enhver smag.


Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Dresden t/r
 • Pladsbillet til toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i Dresden på 3* hotel Premier Inn Dresden City
 • Morgenmad på hotellet
 • 1 x middag (dag 2)
 • Byrundtur i Dresden til fods
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

D. 6. september - 10. september 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 4.295 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 5.295 kr.

D. 20. september - 24. september 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 4.295 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 5.295 kr.


D. 4. oktober - 8. oktober 2021:
Pris pr. person i dobbeltværelse: SPOTpris 3.995 kr.
Pris pr. person i eneværelse: SPOTpris 4.995 kr.

 

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

 

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Mondo Travel):

 • Udflugt til Sachsisk Schweiz - 695 kr. pr. person
 • Udflugt til Meissen inkl. frokost og vinsmagning - 595 kr. pr. person

Program:

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et eller to stop undervejs til Dresden.

 

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab, som toget kører igennem. Nyd en god frokost i togets spisevogn eller slap af med en god bog, mens du kører ned gennem Tyskland.

 

Sidst på eftermiddagen ruller toget ind på hovedbanegården i Dresden, og herfra er der en kort gåtur til dit centralt beliggende hotel.

 

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Nyd en spadseretur i byens centrum og mærk stemningen, eller find dig en god restaurant, hvor du kan nyde dig et måltid mad med et godt glas øl til.

 

Måltider: ingen.

 

Dag 2: Byrundtur i Dresden

I dag skal du, sammen med guiden, opleve Dresdens historiske centrum til fods. Undervejs vil du opleve Brühlsche Terrasse, Zwinger, Frauenkirche og meget mere. Undervejs kommer du også forbi den berømte Semperopera, hvor mange af verdens store operastjerner optræder. Mens guiden levende fortæller om det, du ser, lader du dig fortrylle af de mange flotte bygninger og seværdigheder.

 

Efter spadsereturen er der tid til at opleve byen på egen hånd. Guiden giver dig gerne tips og ideer til gode oplevelser.

 

Hvad med at tage på indkøb i nogle af de mange butikker eller sæt dig på en bænk og nyd byens vidunderlige stemning. Du kan også besøge nogle af byens mange cafeer eller finde en bar og nyde dig et godt glas tysk øl.

 

Om aftenen mødes du med de andre rejsedeltagere, og sammen nyder I den inkluderede middag på en lokal restaurant i kort gåafstand fra hotellet.

 

Måltider: morgenmad og middag.

 

Dag 3: Fridag eller heldags udflugt til Sachsisk Schweiz

Brug dagen, som du vil, til at gå på opdagelse i Dresden. Du har også mulighed for at deltage på en udflugt til Sachsisk Schweiz.

 

Ekstra arrangement: Udflugt til Sachsisk Schweiz

Glæd dig til en spændende heldagstur med bus, når du sammen med guiden sætter kursen mod Pillnitz parken, som ligger lidt uden for Dresden.

 

I parken ligger Pillnitz slottet, som er fra 1791 og fungerede som sommerbolig for mange af de lokale konger. I betragter slottet udefra, når I går gennem barokparken med flotte bygninger, imponerede haveanlæg og fontæner.

 

Efter besøget i Pillnitz parken forsætter turen med bussen gennem det fantastiske landskab, som domineres af flotte sandstensklipper. Landskabet i Sachsisk Schweiz viser sig fra sin bedste side og undervejs gøres passende stop for rigtig at nyde naturen.

 

Sammen med guiden besøger du Basteiklippen, hvorfra du har en enestående udsigt over sandstensbjergene og Elben. Der bliver rig mulighed for at gå på egen hånd og rigtig nyde området.

 

Efter frokost fortsætter I med en spændende vandretur fra Basteiklippen gennem et varieret landskab med klippeformationer og små søer, til I kommer til Elben. Undervejs lader du dig fortrylle af den flotte natur, og hvis vejret tillader det, får du også mulighed for at besøge Königstein fortet.

 

Efter en spændende vandretur hopper du igen på bussen og turen går tilbage til Dresden, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. Her er resten af dagen og aftenen til egne eventyr.

 

Måltider: morgenmad (og frokost, hvis du deltager på udflugten).

 

Dag 4: Fridag eller udflugt til porcelænsbyen Meissen

Nyd en dag på egen hånd i Dresden, gå på opdagelse i byens historiske centrum eller tag på indkøbstur i nogle af de mange spændende butikker. Mulighederne er der nok af.

 

Du kan også deltage på en udflugt til porcelænsbyen Meissen.

 

Ekstra arrangement: Udflugt til Meissen med frokost og vinsmagning

Sammen med guiden tager du toget fra Dresden mod Meissen, hvor du besøger den berømte Meissnerporcelænsfabrik. Det var Johann Friedrich Böttger, som for mere en 200 år siden startede med at lave det fineste porcelæn. Fabrikken var den første uden for Kina, som havde held med at fremstille porcelæn.

 

Du får en flot rundvisning på fabrikken, hvor du ser, hvordan de ud af ler fremstiller dette meget værdifulde porcelæn. Bagefter kan du forsætte på fabrikkens museum, hvor du kan opleve noget af det enestående porcelæn, som fabrikken har fremstillet gennem tiden.

 

Turen fortætter til centrum af Meissen by. Her bliver der lidt tid på egen hånd til at gå på opdagelse i den lille hyggelige by. Efter frokosten slutter turen med vinsmagning af den lokale vin fra området.

 

Mætte af indtryk, god mad og vin sætter I kursen mod Dresden, hvor du ankommer sidst på eftermiddagen. Resten af dagen er til egne eventyr.

 

Måltider: morgenmad (og frokost, hvis du deltager på udflugten).

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i Dresden. Her venter toget, som sætter kursen nordpå mod Danmark.

 

Efter et eller to stop undervejs ankommer du til Danmark først på aftenen efter nogle spændende dage i Dresden.

 

Måltider: morgenmad.


Lidt om selve togrejsen

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutche bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af, hvor du står på i Danmark, vil der være et eller to skift undervejs til Dresden. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

 

Pladsbillet på 2. klasse er inkluderet i rejsens pris, og du vil fortrinsvis blive placeret i togets åbne salonvogn, men du kan også få anvist plads i en 6-personers kupe.

 

På de tyske tog er der en spisevogn, som tilbyder et varieret menukort. Her kan du nyde et godt måltid mad eller en snack, mens du ser på landskabet fra togets vinduer.

 

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transportere på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

 

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere, med din bagage, til dit hotel.

 

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende, som en flyrejse kan være.


Hotel Premier Inn Dresden City***

Det charmerende hotel ligger centralt placeret i Dresden og i kort gåafstand til butikker, restauranter og byens seværdigheder. Fra banegården tager det ca. 15 minutter at gå til hotellet. 

 

Hotellet er holdt i lyse, flotte farver og er moderne indrettet. Der findes restaurant, som tilbyder international mad.

 

Alle værelser er moderne indrettet og har aircondition, TV, sikkerhedsboks, gratis wi-fi samt hårtørrer. Badeværelserne er lyse og har bruseniche.

 

Læs mere om hotellet her

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer hos Mondo Travel på mail til bo@mondotravel.dk. I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

 

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Mondo Travel på tlf. 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for 1 person:

 

 Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Dresden t/r
 • Pladsbillet til toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i Dresden på 3* hotel Premier Inn Dresden City
 • Morgenmad på hotellet
 • 1 x middag (dag 2)
 • Byrundtur i Dresden til fods
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne

 

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen. 

 

Tilkøb (bestilles og betales direkte til Mondo Travel):

 • Udflugt til Sachsisk Schweiz - 695 kr. pr. person
 • Udflugt til Meissen inkl. frokost og vinsmagning - 595 kr. pr. person

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Mondo Travel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Mondo Travel

Højdevej 36, 1th, 2300 København S
Tlf.: 51 20 82 56 | CVR: 39762668 | Bo@mondotravel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. juli 2021 kl. 23:59

Dresden med tog