Luksus smørrebrød hos Restaurant Klokken

Sidste chance!

Nyd 2 valgfri stykker luksus smørrebrød hos Restaurant Klokken i hjertet af København. Restauranten ligger lige ved Rådhuspladsen, Tivoli og Københavns Hovedbanegård.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Når Restaurant Klokken inviterer indenfor kan du se frem til at nyde traditionel dansk mad af høj kvalitet i pæne og hyggelige omgivelser. Med afsæt i det danske køkken kreerer restauranten lækre og smagfulde retter til både frokost og aften med en vision om at forene det klassiske danske køkken med et nordisk indspark og et hjerteligt og afslappet værtskab.

 

Klokken har til huse i den ikoniske glasbygning Industriens Hus, som du finder i smørhullet mellem Rådhuspladsen og Tivoli. Klokkens indretning er unik med spisepladser i stueplan såvel som på 1. sal, hvor du kan nyde din frokost med udsigt ud til den pulserende Vesterbrogade. Placeringen gør Klokken til den ideelle frokostrestaurant for rejsende og forretningsfolk såvel som det perfekte mødested for venner og familie, der ønsker et gennemført dansk måltid.


Det får du:

 • 2 valgfri stykker luksus smørrebrød

 

SPOTpris 99 kr. Normalpris 220 kr. Spar 55 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag-torsdag fra kl. 11.30-15 til og med den 31. juli 2021.


Velkommen hos Klokken

Hos Klokken kan du glæde dig til traditionel, dansk mad baseret på godt håndværk. Menukortet byder både på klassikere, du kender og holder af, og på nyskabende retter med kreative indspark og smage - alt sammen med afsæt i det danske køkken.

 

Restaurantens nordiske udtryk kombineret med den varme og imødekommenhed, der møder dig, når du træder ind, gør Klokken til en skøn oase midt i det travle København.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bestil bord online på https://book.dinnerbooking.com/dk/da-DK/book/table/pax/1674/2. Husk at skrive "SPOTdeal" i kommentarfeltet.

 

Medbring værdibeviset printet eller på din mobil, når tilbuddet indløses.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning ikke er ledig.

 

Værdibeviset kan indløses mandag-torsdag fra kl. 11.30-15 til og med den 31. juli 2021.

Én unik kode gælder for 2 valgfri stykker luksus smørrebrød hos Restaurant Klokken.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Klokken København ApS.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Klokken København

  Vesterbrogade 1p, 1620 København V
  Tlf.: 69 15 69 87 | CVR: 41606312 | info@klokkenkbh.dk | Hjemmeside | Facebook |

  Sidste chance: 29. juni 2021 kl. 23:59

  Luksus smørrebrød hos Restaurant Klokken