4-retters gourmetmiddag på Dragør Badehotel

Sidste chance!

Oplev autentisk badehotelstemning, en ekstravagant servering og smukke vuer på Dragør Badehotel. Her venter denne skønne oase, hvor du kan nyde en 4-retters middag i idylliske rammer til en ganske særlig pris.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

En middag væk fra byens støj med den smukkeste udsigt er noget helt særligt. Det kan du få i Dragør, der ligger lidt udenfor København som en lille fredfyldt oase.

 

Den udsøgte gourmetmiddag, og den autentiske stemning på byens idylliske badehotel, giver dig næsten feriefølelse i maven.

 

Men maden er ikke alt. Alene at træde ind på Dragør Badehotel er en oplevelse. Badehotellet er autentisk og vil med sikkerhed leve op til dine forventninger om et badehotel, som du måske kender det fra TV. Du mærker historiens vingesus på badehotellet, der blev opført helt tilbage i 1907 og stadig står i sin smukke, gamle stil.

 

Du nyder selvfølgelig den ekstravagante middag med den skønne udsigt til Øresund, Øresundsbroen og strandengene.

 

Tag eventuelt afsted i god tid, og saml appetit ved at gå en tur ved det gamle fort eller udforsk de små, krogede gader med fine bindingsværkshuse, stokroser og unik stemning.


Du får:

 • 4-retters gourmetmiddag på Dragør Badehotel


SPOTpris 245 kr. Normalpris 449 kr. Spar 45 %

 

Menuen består af:

 • Forret
  Fiske Ballotine med sæsonens grønt, hvidvinssauce samt urter 
 • Mellemret
  Grillet spidskål med marinade af lime/sesam og urtecreme 
 • Hovedret
  Oksemørbrad med morkelsvampesauce, garniture efter sæson og smørstegte kartofler
 • Dessert
  Hvid chokolademousse med hindbærcoulis og pistacienødder


Er du vegetar, kan hovedretten eventuelt udskiftes med fisk.

 

Værdibeviset kan indløses torsdag - lørdag kl. 17.30 - 20.00 til og med d. 15. august 2021. Køkkenet lukker kl. 20.00.


Dragør Badehotel
Dragør Badehotel ligger skønt - lige ned til vandet, omgivet af marker og smuk natur og ganske tæt ved det gamle fiskerleje, Dragør, som er kendt for sine smukke brostensbelagte gader og historiske huse. I entréen byder den kvidrende kanariefugl velkommen til badehotellet, som blev opført helt tilbage i 1907, da den gamle jernbanelinje blev etableret til det lille fiskerleje Dragør. Jernbanen blev lukket for længe siden, men Dragør Badehotel står stadig i sin smukke gamle stil. Hotellet er blevet smukt restaureret uden at miste sin oprindelige stil.

 

Havnebyen Dragør – landsbystemning kun 12 km fra København
Det gamle fiskerleje Dragør ligger blot 12 km fra Københavns centrum og har en historie, der går helt tilbage til 1300-tallet. Gennem tiden har Dragør både været en vigtig handelsplads for sild, beboet af hollændere, som skulle forsyne hoffet med grøntsager, og senere i 1700 tallet blev en af Danmarks vigtigste søfartsbyer. I dag er byens havn stadig et centralt omdrejningspunkt, men nu er det i højere grad lystbådene og de lækre fiskerestauranter, der tiltrækker folk.

 

Den gamle bydel
Dragørs bykerne er med sine snævre gader og lave huse fra 1700- og 1800-tallet en af de bedst bevarede byer i Danmark. Der er en helt fantastisk hyggelig stemning i byen, der er kendetegnet ved husenes sorttjærede sokler, mange gule facader og røde tage. Om sommeren blomstrer bonderoser, roser og andre herligheder om kap med hinanden og de charmerende omgivelser. I byen har flere kunstnere deres værksteder, og der er også rig mulighed for at være kulturel på museerne eller med en historisk byvandring. 

Bord reserveres på tlf.: 32 53 05 00 eller på mail: dragor@badehotellet.dk - husk at skriv at det er en SPOTdeal til en 4-retters gourmetmenu.

 

Værdibeviset kan indløses torsdag - lørdag kl. 17.30 - 20.00 til og med d. 15. august 2021. Køkkenet lukker kl. 20.00.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

Én unik kode gælder for én 4-retters middag på Dragør Badehotel

 

Menuen består af:

 • Forret
  Fiske Ballotine med sæsonens grønt, hvidvinssauce samt urter 
 • Mellemret
  Grillet spidskål med marinade af lime/sesam og urtecreme 
 • Hovedret
  Oksemørbrad med morkelsvampesauce, garniture efter sæson og smørstegte kartofler
 • Dessert
  Hvid chokolademousse med hindbærcoulis og pistacienødder

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til restauranten.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Dragør Badehotel

Drogdensvej 43, 2791 Dragør
Tlf.: 32 53 05 00 | CVR: 40981683 | dragor@badehotellet.dk |

Sidste chance: 24. juni 2021 kl. 23:59

4-retters middag på Dragør Badehotel