Ophold på designhotel med kant på Rådhuspladsen

Sidste chance!

The Square inviterer på et ophold i første række til Rådhuspladsen. Her skal I bo på et lækkert Executive dobbeltværelse eller i Junior Suite - og I får både morgenmad, adgang til Executive Lounge og gratis cykelleje under opholdet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd jer til at besøge The Square, der med sin beliggenhed i første række til Rådhuspladsen giver jer en unik mulighed for at opleve hovedstaden fra første parket. 

 

Det 4-stjernede hotel er beliggende i gåafstand til alle Københavns kulturrige attraktioner, så der er god mulighed for at suge til jer af alt, hvad hovedstaden har at byde på.

 

Alle restriktioner bliver overholdt, og det velrenommerede hotel gør alt, hvad de kan, således at I kan nyde livet med masser af ro og tryghed. 


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert Executive dobbeltværelse eller Junior Suite
 • Dejlig morgenmad
 • Adgang til Executive Lounge - nyd bl.a. frisk frugt, smørbagte croissanter, kaffe og mousserende vin - helt gratis
 • Gratis cykelleje under opholdet
 • 15 % rabat på hele regningen i Restaurant L'Appetito på Imperial Hotel
 • Gratis wi-fi

 

Priser: 

 • Executive dobbeltværelse: SPOTpris 1.390 kr. 
  SQU-Executive-1_mindre.jpg

 • Junior Suite: SPOTpris 1.690 kr. 
  SQU-junior-suite-3_mindre.jpg 

 

Bemærk:

Ønsker I at forlænge jeres ophold, er I meget velkomne til at købe flere værdibeviser og benytte dem i forlængelse af hinanden.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.

Tjek ud: Senest kl. 12.

 

Hotellet overholder alle myndighedernes anbefalinger i forhold til Covid-19. Hold jer venligst løbende orienteret via hotellets hjemmeside vedr. restriktioner og særlige initiativer gældende for hotellets restaurant samt øvrige faciliteter.

 

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage til og med den 30. april 2022 - dog undtagen den 12. juni, den 26.-27. november, den 3.-4. december og 31. december 2021.


Executive lounge med gratis lækkerier

Hotellets lækre Executive-lounge ligger på 6. etage, og hér kan man f.eks. arbejde og fordybe sig i læsestof og nyde alt lige fra frisk frugt og smørbagte croissanter til kaffe og mousserende vin - helt gratis. Med dette ophold har I fri adgang til loungen og det ekstra drys af luksus, som oplevelsen giver.

 

Loungen er åben hver dag mellem kl. 14:00 og kl. 21:00 og tilbyder et udvalg af nedenstående:

 • Kaffe/te (diverse café latte, espresso osv.)
 • Croissanter
 • Sodavand
 • Frugt
 • Snacks
 • Øl, rødvin, hvidvin og mousserende vin (serveres fra kl. 16)
 • Aviser, ugeblade og spændende bøger om alt mellem himmel og jord

Fra København til New York

The Square er inspireret af den mangfoldige og kulturrige storby-vibe, der er kendetegnende for New York - og The Big Apple er således også inspirationen bag både design, farver og udsmykning på hotellet. 

 

Med udsigt til Rådhuspladsen

Udover inspirationen fra den amerikanske storby, er hotellets indretning også influeret af den unikke placering i første række til Rådhuspladsen. 

 

Den centrale beliggenhed gør det nemt for jer at fylde oplevelseskontoen op med både kulturoplevelser og shopping. I kommer til at bo i gåafstand til bl.a. Kongens Nytorv, Tivoli, biografer, museer, et overflødighedshorn af shoppingfristelser på Strøget og den lokkende lyd af cocktailshakers fra de mange barer og dansesteder. 


Parkeringsmuligheder

Selvom The Square ligger på Rådhuspladsen midt i København, tilbyder de flere fordelagtige muligheder for parkering.

 

The Square råder bl.a. over et begrænset antal pladser på selve hotellet, hvor der er tilgang 24 timer i døgnet. Indgang ved Jernbanegade 1, 1608 København. Pris pr. døgn: 270 kr.

Kontakt hotellets reception ved ankomst for nærmere information.

 

Under hotellet ligger parkeringshuset APCOA, som har åbent fra kl. 07:00 – 24:00. Indgang ved Jernbanegade 1, 1608 København. Parkering her koster ca. 400 kr. pr. døgn.

 

I kan også parkere i Axel Towers parkeringskælder ved siden af hotellet. Adgang er via Jernbanegade med indkørsel fra H.C. Andersens Boulevard, åben fra kl. 05.00-01.00. Parkering koster ca. 400 kr. pr. døgn.

 

Cirka 3 minutters gang fra hotellet, på H. C. Andersens Boulevard 18, 1787 København V, ligger parkeringshuset Q-Park Industriens Hus, åben fra kl. 06:00 – 23:00. Pris pr. døgn: ca. 295 kr.

 

Vær opmærksom på, at parkeringspladserne ikke kan reserveres. Vi tager forbehold for prisændringer hos APCOA, Europark samt Q-park.


The Square er et yderst populært og velanmeldt hotel og modtager derfor også mange flotte anmeldelser på Tripadvisor. Du kan læse et lille udpluk her:

 

"Sevice i top

Et fantastisk ophold, super rum, nok en af de bedste lokationer og professionelt personale som sætte en dyd i at yde både en professionel og personlig service."

Anmeldt november 2020.

 

"Dejligt hotel og fantastiske medarbejdere

Vi bor meget ofte på Hotel The Square.
Vores forventninger er tårn høje, og vi er aldrig blevet skuffet. Vi bliver altid modtaget med smil, varme og en gæstfrihed der gør, at vi allerede fra ankomsten føler "os hjemme".
Medarbejderne og den service vi modtager er til 5 stjerner. TAK.
Hotellet og faciliteterne i sig selv, er så afgjort til minimum de 4 stjerner det har. Vi fortsætter med at bo der og glæder os til næste ophold om mindre end en måned.
Vi give vores varmeste anbefalinger."

Anmeldt oktober 2020.

 

"Megt venlig service og fantastisk placering

Alle vi mødte gav en stærk service og var meget imødekommende. En helt fantastisk placering. Der er cykel- og gåafstand til alt i København. Når det nu er Corona-tid, så er forholdsreglerne på hotellet rigtige, og man føler sig sikker."

Anmeldt oktober 2020.

 

"Personalet gjorde min kones fødselsdag fantastisk og uforglemmelig

Vi besøger København så ofte vi kan, og derefter vælger vi Square Hotel. Her føler vi os altid velkomne. Centralt beliggende og høj kvalitet i alt. Vi anbefaler hotellet og vennerne har besøgt Square og takkede os for anbefalingen."

Anmeldt februar 2020.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Reservation skal ske til The Square på thesquare@arp-hansen.dk eller på tlf.: 33 38 12 00. Husk at oplyse, at du er SPOTdeal-kunde, dit værdibevis-ID og kode.

 

Opholdet kan annulleres/ændres indtil 72 timer før ankomst. 

 

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage til og med den 30. april 2022 - dog undtagen den 12. juni, den 26.-27. november, den 3.-4. december og 31. december 2021.

Én unik kode gælder for et ophold på The Square for 2 personer. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert Executive dobbeltværelse eller Junior Suite
 • Dejlig morgenmad
 • Lounge adgang
 • Gratis cykelleje under opholdet
 • 15 % rabat på hele regningen i Restaurant L'Appetito på Imperial Hotel
 • Gratis wi-fi

 

Tjek ind: Fra kl. 15

Tjek ud: Senest kl. 12

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på hotellets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til The Square. 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  The Square

  Rådhuspladsen 14, 1550 København V
  Tlf.: 33 38 12 00 | CVR: 54399219 | thesquare@arp-hansen.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 14. juni 2021 kl. 23:59

  Ophold på The Square