Naturskønt krydstogt til Nordkap i maj 2022

Sidste chance!

Tag med på dette skønne krydstogt, der er ren forkælelse for både øjne og sjæl. MSC Orchestra tager dig med til Nordkap og en række af Norges charmerende kystbyer og fantastiske fjorde. Afgang fra Danmark den 18. maj 2022. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd dig til maj 2022, hvor du kan tage med til det nordligste Norge og opleve den bjergtagende natur. Dette unikke krydstogt sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige.

 

Mens du dag efter dag betages af den smukke natur, sørger besætningen ombord på MSC Orchestra for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet!

 

Den fantastiske rejse begynder i Danmark, hvorfra du køres med bus til Hamborg. Her ligger MSC Orchestra for anker og venter på dig. Om aftenen stævner skibet ud og sejler straks mod nord. Efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med det imponerende krydstogtskib og dets mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i Ålesund. Byens placering er det perfekte udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser. Byen ligger i et utroligt smukt naturområde lige ved indgangen til den berømte Geirangerfjord.

 

Turens højdepunkt er dog uden tvivl Nordkap. Her lægges til i landsbyen Honningsvåg, der ligger kun 2.000 km fra Nordpolen. Her kan du stå på de 300 m høje klipper, som også er Europas nordligste punkt, og blive betaget af naturens skønhed, de mange fugle og græssende rensdyr. De rigtigt eventyrlystne kan tage på helikoptertur og nyde udsigten over de magiske klipper og øer fra luften.

 

På sejlturen tilbage ned langs den norske kyst besøges Tromsø, Trondheim, Molde og Flåm. Tromsø var i det 19. århundrede kendt som ”Nordens Paris”, fordi dens indbyggere tilsyneladende var langt mere kosmopolitiske, end fremmede turister havde forventet. Det er den største norske by nord for den arktiske cirkel og udgangspunkt for mange polarekspeditioner. Hele området er utroligt smukt og skovrigt. Snyd ikke dig selv for byens smukkeste bygning: Den trekantede arktiske katedral.

 

Den tidligere hovedstad, Trondheim, har en hyggelig, gammel bydel fra Middelalderen med en imponerende katedral. Langs Nidelva-floden ligger de karakteristiske bygninger i forskellige farver, kendt som Bryggen, og på Ringve-museet kan du lære alt om musik og instrumenter.

 

Molde er et eftertragtet og populært rejsemål i Norge. En charmerende, lille by, der også kaldes "Rosernes by", da her er frodigt, og du kan opleve store haver med masser af blomster. Her finder du også Varden-bjergene med sine ikke færre end 222 tinder belagt med sne året rundt.

 

Rejsens sidste stop bliver i Flåm - en lille landsby beliggende i Aurlandsfjorden, der er en forgrening af den 1.308 km lange Sognefjord. Byen ligger i imponerende, naturskønne omgivelser med høje vandfald og grønklædte klipper, hvilket har gjort byen til en af de travleste krydstogtsdestinationer i Norge. En tur med Flåm-banen, der kører mellem Flåm og Myrdal, kan varmt anbefales. Det er en af verdens smukkeste togture, hvor du ser Norges vilde og bjergtagende fjordlandskab.

 

På rejsens 12. dag er du tilbage i Hamborg, hvorfra der er bustransport tilbage til Danmark.


Rejsen inkluderer:

 

 • Bus fra Danmark til Hamborg t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 11 overnatninger ombord på MSC Orchestra i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltkahyt:

Afrejse den 18.-29. maj 2022:
Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 9.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.490 kr. (betal depositum på 3.500 kr.)
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 14.990 kr. (betal depositum på 4.000 kr.)
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 15.990 kr. (betal depositum på 4.000 kr.)
Balkonkahyt Aurea inkl. Easy-drikkepakke*: SPOTpris 18.990 kr. (betal depositum på 4.500 kr.)

*Se mere om drikkepakker længere nede.

 

Ekskl. i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 

 • Obligatorisk servicegebyr på 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 3.000-4.500 kr. pr. person alt efter hvilken kahyt, du vælger. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

 

Kahytskategorier – Bella, Fantastica og Aurea

Alle kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service.

 

Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten

 

Ved tilkøb af Aurea får samme ydelser som i Fantastica samt:

 • Easy drikkepakke
 • 'My Choice Dining' med flexible spisetider
 • Fri adgang til Aurea Spa og 60 min. massage
 • Fri adgang til eksklusivt soldæk
 • Badekåbe og tøfler i kahytten

Rejserute

18/5: Bus til Hamborg for ombordstigning. Kl. 19.00 Afgang Hamborg
19/5: På havet
20/5: Kl. 10.00-18.00 Ålesund
21/5: På havet
22/5: Kl. 14.00-02.00 Honningsvåg/Nordkap
23/5: Kl. 13.00-21.00 Tromsø
24/5: På havet
25/5: Kl. 09.00-16.00 Trondheim
26/5: Kl. 07.00-14.00 Molde
27/5: Kl. 08.00-19.00 Flåm
28/5: Kl. På havet
29/5: Kl. 07.00 ankomst Hamborg. Bustransport til Danmark.

 

Transport
Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Hamborg t/r.

 

By På- og afstigningssted Afrejse Hjemkomst
Sjælland
København DGI Byen Kl. 07.30 Kl. 18.00
Kastrup Kastrup Lufthavn Kl. 08.00 Kl. 17.30
Fyn
Odense Kildebjerg rasteplads Kl. 09.45 Kl. 15.45
Jylland
Kolding Godset bag banegården Kl. 11.00 Kl. 14.30
Padborg OK Servicecenter Kl. 11.45 Kl. 13.45

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle tidspunkter er forventede tider.


Skibet

MSC Cruises er et af Middelhavets førende krydstogtrederier.

 

Du skal sejle med MSC Orchestra, som har plads til ca. 3.200 passagerer og byder på flotte og indbydende omgivelser i de mange lounger ombord, ligesom dagene kan nydes på det dejlige soldæk, hvor der er pool, jacuzzier og bar. Skibet byder på høj service, god atmosfære og ikke at forglemme: lækker gastronomi.

 

Hører du til de aktive, kan du tage en løbetur på den udendørs løbebane eller tilbringe tid i det flotte fitnesscenter, som byder på et af skibets bedste panoramaudsigter. På MSC Orchestra findes også et lækkert spaområde, hvor du mod betaling kan tilbringe tiden i de forskellige saunaer og bade eller få en balinesisk massage.

 

Kahytterne er godt indrettet med dobbeltsenge (kan efter ønske ændres til to enkeltsenge), TV, garderobeskabe, minibar, safeboks og bad/toilet.

 

Du kan også lade dig underholde ved at deltage i skibets animationsprogrammer, og selvfølgelig må du ikke gå glip af de imponerende shows og arrangementer, der hver aften bydes på i det store teater, ligesom lykken naturligvis kan prøves i skibets kasino. Der er virkelig kræset om indretningen af dette skib!


Helpension

Opholdet ombord på MSC Orchestra er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5 retters menu (valgt ud fra et varieret menukort) serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker:

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris.

 

Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller du kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af dit værdibevis.

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller til room service.

 

Easy-pakken dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke.

Pris pr. person 2.640 kr. 

 

Easy Plus-pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8€ eller 9$. Pakken inkluderer dine favoritcocktails (frosne og klassiske), forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker, som købes ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter.

Pris pr. person 3.630 kr. 

 

Premium Extra-pakken dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13€ eller 15$. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker, som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter

Pris pr. person 5.060 kr. 

 

Minors-pakken er til mindreårige (3-17 år), og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pris pr. person 1.210 kr.


Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge. Forespørg derfor inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet:

 

Børn u/18 år: 3.690 kr. uanset kahytskategori

Voksne i Bella kahyt: 6.290 kr.

Voksne i Fantastica kahyt: 6.890 kr.

Voksne i Aurea kahyt: 11.190 kr.


Særlige forhold på dette tilbud:

Forbehold

Vi må tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et MSC skib skal der fremvises en negativ PCR test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses følgende:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 3.000-4.500 kr. pr. person alt efter, hvilken kahyt du har valgt. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person, og prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Hamborg t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 11 overnatninger ombord på MSC Orchestra i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Ekskl. i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdager du fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure-ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan måske give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Rederiet vil inden afrejse fremsende evt. corona-restriktioner, som vil gælde ombord ved jeres afrejse. Disse kender vi ikke omfanget af på nuværende tidspunkt. Ombord kan der også forventes visse restriktioner i forlængelse af Covid-19. Rederiet følger alle anvisninger fra deres øverste myndigheder.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et MSC skib skal der fremvises en negativ PCR test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. juni 2021 kl. 23:59

Krydstogt til Nordkap i maj 2022