Sauvignon Blanc fra medaljevindende vingård

Få 6 flasker sprød, frisk og aromaintens Sauvignon Blanc fra det medaljevindende vinhus Domaine Gibault. Hvidvinen tager imod med åbne arme og lægger op til ukompliceret livsnydelse.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Er lysten der til et godt glas hvidvin, er du ikke gået helt galt i byen. For i dette tilbud disker vi op med 6 flasker Sauvignon Blanc fra Domaine Gibault i den centrale del af Loire-dalen.

 

Pascal Gibault kan skrue en Sauvignon Blanc sammen, så man forstår, hvad det er den aromatiske og karakteristiske druesort kan. Antallet af guldmedaljer og priser, Gibault har fået i tidens løb, skal tælles på en del hænder - og opskriften er den simpleste af dem alle: Godt håndværk og druer fra Touraines flintrige undergrund, der giver aromaintense vine med præcis den læskende faktor, som sprød og frisk hvidvin skal have.

 

Gibaults fokus er på aromaintensitet, og han stræber derfor efter en lang gæringsperiode ved lav temperatur, så den duftrigdom, terroiret lægger op til, understreges. Hans vine er ikke sky og tilknappede, men tager derimod imod med åbne arme og glimt i øjet - og lægger op til ukompliceret livsnydelse.

 

Du får med andre ord et virkelig godt glas hvidvin til hverdagsvinspris, perfekt til ukompliceret livsnydelse.


Det får du:

  • 6 flasker Gibault Sauvignon Blanc 2019

 

SPOTpris 520 kr. Normalpris 743 kr. Spar 30 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage til den nærmeste pakkeshop - dog senest den 28. juni 2021.


Medaljevindende vingård

Siden 1988 har Pascal Gibault styret den pris- og medaljevindende vingård Domaine Gibault, der i tre generationer har været i familiens eje.

 

Med sit blik for, hvad der skal til for at omdanne vinmarkernes afgrøder til vin i glasset, styrer han med sikker hånd alt, hvad der sker på vejen fra jord til bord. Og dét kan smages.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage til den nærmeste pakkeshop - dog senest den 28. juni 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 stk. Sauvignon Blanc fra Domaine Gibault i Loire.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Grapeshop.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Grapeshop

Christianshavns Voldgade 54, 1424 København K
Tlf.: 20 30 15 82 | CVR: 31661013 | info@grapewise.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. juni 2021 kl. 23:59

Gibault Sauvignon Blanc 2019