6 fl. 2019 HobNob Chardonnay Pays d'Oc

Få 6 flasker rigtig god Chardonnay fra Les Vins du Georges Duboeuf i Frankrig og glæd dig til at smage en frisk, fyldig og frugtig hvidvin, der bl.a. har opnået en umådelig succes i USA.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Der er tale om Chardonnay fra den nordlige del af Languedoc. Druerne høstes maskinelt i de tidlige morgentimer og presses til most straks efter, at alle stilke er fjernet. Herefter tilsættes først en særlig gærkultur for at profilere og ensarte mosten fra de forskellige parceller, og når mosten siden er forvandlet til vin, krydres den med franske og amerikanske egespåner, som trækker sammen med vinen i 3 måneder - eller indtil det vurderes, at den rette balance mellem frugt og egearoma har meldt sin ankomst. Herefter afrundes vinen i yderligere 6 måneder i stål frem mod en let filtrering og aftapningen på flaske.

 

Vi er stadig i den mere fyldige afdeling, og vinen egner sig, med sine noter af mandler, nødder og honning og den ganske cremede mundfølelse, godt til selv intense serveringer med stegt fisk, røget laks eller farserede dybstegte blæksprutter, og er der cremede saucer med smør og fløde til stede, er vinen også det sikre valg. Når det er sagt, har vinen forstået at følge med tiden, og det fornemmes, at der i dag lægges mere vægt på frugt og friskhed end tidligere.

 

Les Vins du Georges Duboeuf er det største og ubetinget mest betydningsfulde navn i Beaujolais, og med en produktion, der i dag har rundet 30 mio. flasker, er det en kendsgerning, at mange, hvis ikke de fleste, har fået deres første oplevelser med druen Gamay og vinene fra Beaujolais via flasker fra Georges Duboeuf.


Det får du:

 • 6 fl. 2019 HobNob Chardonnay Pays d'Oc

 

SPOTpris 369 kr. Normalpris 534 kr. Spar 30 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage til nærmeste pakkeshop - dog senest den 1. juli 2021.


Om HobNob-serien

HobNob-serien er en stribe fyldige, frugtbetonede, bløde og umiddelbare vine, som Georges Duboeuf og hans team udviklede på kanten af det nye millennium for at ramme en målgruppe, som de definerede, som yngre feststemte amerikanere, der primært var bosiddende på den amerikanske østkyst.

 

Vinene fik deres egen hjemmeside hvor man i starten kunne komme ind i et særligt chat-room, og da interessen for Facebook og Twitter eksploderede, fulgte HobNob med og fik i de år, hvor markedsføringen var mest intens, flere end 100.000 følgere.

 

Succesen var til at tage og føle på, og da man fik styr på logistikken på de kooperativer, som leverer frugten til vinene, blev de også tilgængelige for Georges Duboeuf’s europæiske partnere.

 

HobNob betyder i "at skåle sammen", og det er oprindeligt en sammentrækning af "Hab or Nab" - "at ramme" eller "ramme ved siden" af - som jo er de to muligheder, vi har, når vi lader vinene tale og hilser på hinanden med vore glas.


Les Vins du Georges Duboeuf

Georges Duboeuf har funderet sin forretning på tre ting: Samarbejde med flere end 300 vinbønder og druedyrkere, gæring af hele drueklaser og festlighederne forbundet med Beaujolais Nouveau - en helt særlig dag i Frankrig, hvor årets høst hyldes og et spektakulært vinkapløb sættes i gang.

 

Georges Duboeuf er opvokset på en lille vingård i Pouilly-Fuissé, og allerede som 6-årig hjalp han sine forældre med druehøsten. Som 18-årig cyklede han rundt og solgte sin storebrors Chardonnay til de lokale restauranter - og da han opdagede, at der manglede noget rødvin i hans cykelsortiment, startede de to brødre et af de smukkeste eventyr i den franske vins historie.

 

Selvom Georges Duboeuf i sine senere år påtog sig en rolle, der mest af alt mindede om en ældre statsmands og ikke længere involverede sig meget i forretningen, så var den sirlige slanke mand med det hvide hår og den pastelfarvede cashmere-trøje henslængt over skuldrene en hyppig gæst ved de mange smagninger lige til det sidste.

 

Den 4. januar 2020 døde Georges Duboeuf i hjemmet i Romanèche-Thorins i en alder af 86. Hans hjerte ville ikke længere, og frugten fra 2019-høsten blev dermed den sidste, denne gudbenådede vinsmager nåede at være med til evaluere.

 

Les Vins du Georges Duboeuf videreføres af hans søn Franck Duboeuf og barnebarn Adrien.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage til nærmeste pakkeshop - dog senest den 1. juli 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

  Én unik kode gælder for 6 flasker 2019 HobNob Chardonnay.

   

  Købet kan ikke fortrydes.

   

  Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

   

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til LØGISMOSE MEYERS A/S.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  LØGISMOSE MEYERS

  Ny Vestergade 2, 5672 Broby
  Tlf.: 33 32 93 32 | CVR: 21924679 | ancr@loegismose.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. juni 2021 kl. 23:59

  6 fl. 2019 HobNob Chardonnay Pays d'Oc