6 fl. La Boscana 2018 - Costers del Segre. 95 point

Få 6 flasker af den guldmedaljevindende La Boscana 2018, der er en frisk og imødekommende rødvin og står godt til eksempelvis klassisk spansk tapas og simreretter.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nordvest for Barcelona finder vi vingården Bodegas Costers del Sió i Costers del Segre-distriktet, hvor familien Porcioles har fremelsket og skabt en moderne vingård, siden de i 1992 overtog gården.

 

På Bodegas Costers del Sió arbejdes der på at skabe venlige og imødekommende vine, der vil kunne glæde de fleste. En mission, der til fulde er lykkedes, hvilket de 95 point og den guldmedalje, som La Boscana fik i "Decanter World Wine Awards" sidste år, vidner om:

 

"Moreish red fruit bouquet. The soft and juicy palate has an array of ripe red fruits, great structure/concentration and well-integrated spicy oak. Plenty of flavour and appeal. Very long, spicy finish. Excellent value." Decanter World Wine Awards 2020.

 

Det er altså en prisvindende rødvin, vi har med at gøre her.

 

La Boscana er lavet på Tempranillo, Grenache og Syrah, der får 4 måneder på egestræfade, før den endelige vin stikkes sammen. Resultatet er en rødvin med en intens aroma af mørke bær, der er frisk i smagen og står godt til det salte køkken. Prøv den eksempelvis sammen med klassiske spanske tapas eller en god simreret.


Det får du:

 • 6 fl. La Boscana 2018 - Costers del Segre

 

SPOTpris 399 kr. Normalpris 594 kr. Spar 32 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeshop - dog senest den 25. juni 2021.


Om vinen og vingården:

En dejlig ungdommelig og livlig rødvin, som begaver os med en intens aroma af brombær, solbær og andre mørke bær som på fortræffelig vis bliver supporteret af lidt vanilje og chokolade fra den afmålte tid i fadene. Fyldig, men på ingen måde kluntet. Ikke super dyb, bare glad og ligefrem og nok så vigtigt med fint modne tanniner, således at ingen skræmmes væk.

 

En glad vin som man kan tage med sig næsten hele vejen rundt i det salte køkken. Prøv den for eksempel til en varm og nærende simreret med kalvebov, der får en spansk accent fra lufttørret chorizopølse, hvide bønner, oliven, laurbærblade og lige så meget hvidløg og chili, som humøret kan trække.

 

Costers del Sió er en af de mange moderne og innovative vingårde, der er skudt op i det fragmenterede Costers del Segre distrikt i Lleida-provinsen godt 100 km nordvest for Barcelona. Det var Juan og José María Porcioles-Buixó, som købte ejendommen og de mere end 700 ha. så sent som i 1992. I årene der fulgte plantede de deres første vinstokke, mens de også tumlede med planerne om et topmoderne vineri, hvor de ville producere kvalitetsvine, som reflekterede det særlige mikroklima ved Sió-floden nedenfor Sierra de Bellman. 

 

De første bordvine kom i 2006 og i 2014 fulgte de første mousserende vine, og da vinene på en fin måde kombinerer innovation med tradition, har de ramt en åre i tiden. Da de samtidigt formår at fastholde et gunstigt forhold mellem pris og kvalitet har de i modsætning til mange andre spanske vingårde ingen problemer med salget.

 

Det er efterhånden blevet til omkring 50 parceller med vinstokke, som tilsammen strækker sig over næsten 100 ha. og alt er lige nu under konvertering til økologi. Resten handler om oliventræer, store hvede- og majsmarker, får- og kvægbrug samt en skov med egen jagt.

 


Fakta om vinen:

 • Årgang: 2018
 • Land: Spanien
 • Region: Catalunya
 • Distrikt: Costers del Segre
 • Producent: Bodegas Costers del Sió
 • Druer: Tempranillo, Garnacha Tinta, Syrah, Merlot, Chardonnay, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon og Viognier 
 • Alkoholprocent: 13,5 %
 • Forventet holdbarhed: 3-4 år fra høståret
 • Anbefalet serveringstemperatur: 14-16 °C

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeshop - dog senest den 25. juni.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 fl. La Boscana 2018 - Costers del Segre.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til LØGISMOSE MEYERS A/S.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  LØGISMOSE MEYERS

  Ny Vestergade 2, 5672 Broby
  Tlf.: 33 32 93 32 | CVR: 21924679 | ancr@loegismose.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 17. juni 2021 kl. 23:59

  6 fl. La Boscana 2018