Tangent Pebble Radio

Sidste chance!

Nyd lyden af den danskdesignede Tangent Pebble Radio med DAB/FM-radio og Bluetooth-højtaler. Bag det minimalistiske design gemmer sig en høj ydeevne og alle de nyeste lyd- og radioteknologier, du har brug for.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hvis du er lige dele glad for at smække benene op til lyden af radioen og for at styre playlisten som DJ - så er her en deal med dit navn på.

 

Du får nemlig den danskdesignede Tangent Pebble Radio fra den velkendte Pebbles-serie, der er kendetegnet ved den karakteristiske front af moderigtigt, akustisk stof. Højtaleren kan både fungere som radio og som Bluetooth-højtaler, så du får en alsidig lydmaskine til det hele.


Det får du:

  • Tangent Pebble Radio med DAB/DAB+, FM og indbygget Bluetooth-højtaler

 

SPOTpris 479 kr. Normalpris 799 kr. Spar 40 %

 

Vælg mellem sort og hvid.

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 28. maj 2021.


Dansk design med muligheder

Tangent Pebble Radio kan modtage dine yndlingsradiostationer fra både FM analog og digital DAB/DAB+. Derudover kan du nemt forbinde den med din mobil eller tablet via Bluetooth og bruge den til streaming af din yndlingsmusik.

 

Radioen nyder desuden godt af et lavt standbyforbrug, og derfor kan den OGSÅ bruges som vækkeur, så du kan vågne til lyden af din yndlingsstation.

 

Nem at betjene

Tangent Pebble Radio er udstyret med et stort og tydeligt display, så du let kan følge med. Du kan indkode dine favoritstationer på de fem "preset" knapper, så du nemt og hurtigt kan finde dem igen.

 

Det hele styres let via de to store drejeknapper. Den ene virker som volume og ON/OFF, så du let kan tænde, slukke og regulere volumen, mens du kan navigere og vælge radiostation på den anden.

 

Lækker lyd og alsidighed

Lyden i Tangent Pebble Radioen er velafbalanceret og kommer fra to kraftige højtalerenheder, som understøttes af basporte på bagsiden.

 

Hvis du vil have musikken med ud i haven eller med på farten, så kan du indsætte 4 AA-batterier, og så spiller højtaleren lystigt videre.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 28. maj 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 stk. Tangent Pebble Radio med DAB/DAB+, FM og indbygget Bluetooth-højtaler.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til CILO.dk

 

Returadresse:

CILO.dk

Birk Centerpark 40

7400 Herning

 

Du har 14 dages returret, fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Tangent A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

CILO.dk

Birk Centerpark 40, 7400 Herning
Tlf.: 96411500
Hjemmeside

Sidste chance: 21. maj 2021 kl. 23:59

Tangent Pebble DAB-radio