Sommerophold på Ny Øbjerggaard Gods

Sidste chance!

Idyllen på anmelderroste Ny Øbjerggaard Gods er næsten uhåndgribelig. Den historiske perle er placeret midt i den sydsjællandske natur tæt på det kendte Skovtårn. Opholdet for 2 byder bl.a. på arrangement med grillmad ad libitum og mulighed for dans.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Omtrent midtvejs mellem Næstved og Vordingborg ligger herregården Øbjerggaard i det naturskønne Sydsjælland, tæt på skov og strand. Herregården er en uspoleret lille perle, der er fyldt med atmosfære og historie - og med sin fuldstændigt ugenerede og afsondrede beliggenhed med egen park og direkte adgang til skoven er Ny Øbjerggaard en hyggelig og stemningsfuld bid af det gamle Danmark.

 

Foruden gåture i den flotte park og mulighed for masser af oplevelser i nærområdet, kan I undervejs i jeres ophold se frem til at tilbringe en dejlig sommeraften med grillmad ad libitum og mulighed for at lufte danseskoene ved herregårdens udendørs grillarrangement.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • Udendørs grillarrangement med grillmad ad libitum fra kl. 18-20 samt mulighed for dans
 • Morgenmad 

 

SPOTpris 1.099 kr. for 2 personer. Normalpris 1.656 kr. Spar 33 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 1. juni til og med den 31. august 2021.

 

Tillæg (afregnes direkte hos Ny Øbjerggaard Gods):

 • Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag - 125 kr. pr. person pr. ophold

 

OBS: Husk at medbringe håndklæder og sengelinned. Der er også mulighed for at leje svanemærket sengelinned og håndklæder for 85 kr. pr. person. Dette afregnes direkte hos Ny Øbjerggaard Gods.

 

Tjek ind: Fra kl. 16.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Øbjerggaards historie

Øbjerggaard var en af de tolv herregårde, som lå under Vordingborg rytterdistrikt, efter Frederik IV (1671-1730) havde samlet sit krongods i tolv rytterdistrikter. Ryttergodset blev dog solgt fra mellem 1760 og 1780, og der blev oprettet nye herregårde heraf over hele landet. En af disse var Øbjerggaard, hvis første egentlige ejer blev Niels Ryberg.

 

Niels Ryberg var stærkt optaget af velgørenhedsarbejde og ønskede at højne de fattiges kår. Derfor oprettede han i 1778 en spindeskole, hvor piger fra fireårsalderen kunne lære at spinde hør. I forlængelse af spindeskolen åbnede han i 1783 et linnedvæveri på Øbjerggaard, der hurtigt udviklede sig til en blomstrende forretning med kontakter til kongehuset.

 

I 1804 døde Niels Ryberg, og herregården har siden haft mange forskellige ejere.

 

I efteråret 2020 rykkede David Davidsen og hans familie således ind på Øbjerggaard, og i oktober så Ny Øbjerggaard Bed & Breakfast dagens lys. Den gamle herregård for enden af alléen har dermed føjet endnu et kapitel til sin lange historie og slår atter dørene op for gæster, der ønsker at opleve den særlige herregårdsatmosfære og den smukke natur. 


Oplevelser i nærheden

Med sin placering midt imellem Næstved og Vordingborg ligger Ny Øbjerggaard ideelt for både kortere og længere ture, og med ti minutter til motorvejen er der ikke langt fra eller til København.

 

I køreafstand fra herregården ligger blandt andet:

 

Faxe Kalkbrud og Geomuseum Faxe (30 min.)

Kalkbruddet er bunden af et 63 millioner år gammelt hav, hvor der i tidernes morgen svømmede hajer, krokodiller og blæksprutter rundt mellem smukke koral­ler. På Geomuseum Faxe fortælles den dramatiske historie om den sidste store masseuddød for 66 millioner år siden og om, hvordan livet siden rejste sig på ny og dannede det unikke koralrev.

 

Læs mere om Geomuseum Faxe og Faxe Kalkbrud her.

 

Skovtårnet (30 min.)

Skovtårnet ved Camp Adventure giver med sin placering 135 meter over havets overflade et majestætisk syn ud over Sydsjælland. Fra toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab. Mod nord og i klart vejr kan man se helt til Øresundsbroen og Turning Torso i Malmø - og selv dele af den københavnske skyline toner frem, når man nyder udsigten fra toppen.

 

Læs mere om udsigtstårnet her

 

Stevns Klint (40 min.)

Stevns Klint er på UNESCOs liste over verdensarv. Stevns Klint byder på smuk natur, millioner års historie, og et dramatisk kapitel om dengang en asteroide ramte Jorden, og dinosaurerne uddøde.

 

Læs mere om Stevns Klint her.

 

På mindre end en time kan I derudover nå til:

 • Gavnø Slot (10 min.)
 • Svinø strand (10 min.)
 • Avnø Naturcenter (10 min.)
 • Vordingborg slotsruin (15 min.)
 • Køng museum (2 min.)
 • Vordingborg centrum (15 min.)
 • Næstved centrum (15 min.)
 • Præstø centrum (15 min.)
 • Møns klint (55 min.)
 • Knuthenborg Safaripark (45 min.)
 • Krokodille zoo (30 min.)
 • Gisselfeld kloster (30 min.)
 • Nærmeste supermarked (2 min.)

Ny Øbjerggaards dejlige stemning smitter af på glade gæster, der har kvitteret med flotte anmeldelser på Tripadvisor. Her er et udpluk:

 

"Søde mennesker og god atmosfære i historiske omgivelser

Efter en weekend i skønne omgivelser kommer vi nu tilbage til hverdagens forpligtelser med fornyet energi. David og hans familie på Ny Øbjerggaard er enormt behagelige og har en god forståelse for gæsternes behov, og stedet foregiver ikke at være noget, det ikke er. "Autenticitet frem for luksus," som de sagde ved velkomsten. Første aften fik vi en skøn omgang kromad, og næste aften havde David inviteret en thailandsk kok til at forberede en kylling i grøn karry. Udvalget til morgenmaden er småt, men godt - og de brygger en dejlig kaffe. En helt igennem god weekend og de varmeste anbefalinger herfra."

Anmeldt april 2021.

 

"Super hyggeligt

Min kæreste og jeg besøgte stedet som ligger i de dejligeste omgivelser.
Personalet var så søde og behjælpelige . Både aftensmad og morgenmad var dejligt og blev nydt i den autentiske spisestue.
Et ophold her kan varmt anbefales."

Anmeldt april 2021.

 

"God overnatning i hyggelige rammer

Vi havde et skønt ophold på Øbjerggaard, hvor værterne var imødekommende og sørgede godt for os. Værelserne er hyggelige og stuerne sjove at opleve. God morgenmad (inkl. fin Coronahåndtering).
Bygningerne har en spændende historie og det er værd at gå en lille tur i parken og omkring det gamle gods."

Anmeldt november 2020.

Du reserverer dit ophold hos Ny Øbjerggaard Gods på objerggaard@hotmail.com eller på tlf. 50 10 60 20. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Ny Øbjerggaard Gods kontaktes på tlf. 50 10 60 20.

 

Opholdet kan benyttes fra den 1. juni til og med den 31. august 2021 med ankomst alle ugens dage.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Ny Øbjerggaard Gods, inkl.:

 • 1 overnatning i et charmerende dobbeltværelse
 • Udendørs grillarrangement m. grillmad ad libitum fra kl. 18-20 samt mulighed for dans
 • Morgenmad 

 

Tilkøb og tillæg (bestilles og betales direkte hos Ny Øbjerggaard Gods):

 • Weekendtillæg ved ankomst fredag eller lørdag - 125 kr. pr. person pr. ophold

 

OBS: Husk at medbringe håndklæder og sengelinned. Der er også mulighed for at leje svanemærket sengelinned og håndklæder for 85 kr. pr. person. Dette afregnes direkte hos Ny Øbjerggaard Gods.

 

Tjek ind: Fra kl. 16.

Tjek ud: Senest kl. 10.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ny Øbjerggaard Gods' officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ny Øbjerggaard Gods.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Ny Øbjerggaard Gods

  Øbjerggaards Allé 20, 4750 Lundby
  Tlf.: 50 10 60 20 | CVR: 41662204 | objerggaard@hotmail.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 28. maj 2021 kl. 23:59

  Ophold på Ny Øbjerggaard Gods