Restaurant FRÜD

Restaurant FRÜD byder indenfor til frokost, middag eller takeaway med sæsonens bedste råvarer. Glæd dig til krogmodnet striploin fra Uruguay, der serveres med FRÜDs bearnaise, dobbeltfriterede fritter samt frisk salat.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Glæd dig til et fantastisk måltid hos Restaurant FRÜD, der ligger smukt lige ved Tangkrogen. Hos FRÜD er der fokus på vidunderlig mad, og køkkenet er enkelt og ligetil med klassiske, danske retter lavet af friske, lokale råvarer.

 

FRÜDs kerneværdier er god, klassisk mad tilberedt med respekt for råvarerne. Den autentiske servering er på højeste niveau, mens de charmerende, elegante og hyggelige rammer bidrager til helheden og skaber en uforglemmelig oplevelse for dig.


Det får du:

  • 300 g krogmodnet striploin fra Uruguay

  • Serveres med FRÜDs bearnaise, dobbeltfriterede fritter samt frisk salat

     

SPOTpris 178 kr. pr. person. Normalpris 328 kr. Spar 45 %

 

Værdibeviset kan indløses som frokost, middag eller takeaway på alle restaurantens åbningsdage til og med den 29. juli 2021. Restauranten lukker kl. 22.


Om Restaurant FRÜD

Hos Restaurant FRÜD er fokus på friske lokale råvarer og den gode smag. Kroen ligger i en hyggelig krog på enden af Dalgas Avenue, og lokalerne er stemningsfulde med en charmerende og elegant indretning, der indbyder til hyggelige stunder og gode oplevelser.

 

Hos FRÜD fryder de sig allermest, når de har gæster. Derfor byder de gerne indenfor - uanset om du søger en god kop kaffe til gåturen, har lyst til en lækker frokost eller vil samle familie og venner i festligt lag til en middag eller et selskab, når de helt særlige dage skal fejres.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer bord online ved at klikke af i feltet 'SPOTdeal'. Husk også at oplyse den/de unikke kode(r) fra værdibeviset.

 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Værdibeviset kan indløses som frokost, middag eller takeaway på alle restaurantens åbningsdage til og med den 29. juli 2021. Restauranten lukker kl. 22.

Én unik kode gælder for 1 person: 

300 g krogmodnet striploin fra Uruguay. Serveres med FRÜDs bearnaise, dobbeltfriterede fritter samt frisk salat.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til FRÜD.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til FRÜD.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

FRÜD

Dalgas Avenue 54, 8000 Aarhus C
Tlf: 21 60 02 64 | CVR: 32933203 | info@frud.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 13. maj 2021 kl. 23:59

Spis godt hos Restaurant FRÜD