Ophold på Hotel Marina Vedbæk

Vidunderlige Vedbæk i Nordsjælland byder på smukke omgivelser og rig mulighed for gode oplevelser. Nyd et dejligt ophold nær den skønne strand og havn inkl. 2 overnatninger, velkomst-Prosecco, charcuteribræt, morgenbuffet m.m.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I smukke Vedbæk er der rig mulighed for at nyde naturen, få store kulturoplevelser og besøge de mange attraktioner, der ligger spredt udover det skønne Nordsjælland.

 

Når I bor på Hotel Marina, kan I desuden nyde godt af den dejlige beliggenhed lige ved stranden og den hyggelige havn. Her kan I med andre ord glæde jer til et ophold, der kalder på nærvær, oplevelser og masser af frisk havluft.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Dag 1: Velkomst-Prosecco, der kan nydes i baren, lobbyen eller på terrassen 
 • Dag 1: Charcuteribræt og et glas vin/øl pr. person hos Marina's Cafe & Terrasse
 • Dag 2: Marina's lækre morgenbuffet, der kan nydes i caféen eller på terrassen med udsigt over Øresund
 • Dag 2: Kaffe og kage - eftermiddagsafslapning i caféen eller på terrassen
 • Dag 3: Morgenbuffet i caféen eller på terrassen

 

SPOTpris 2.360 kr.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag-lørdag fra den 1. maj til og med den 30. juni 2021.

 

Tjek ind fra kl. 14.00

Tjek ud senest kl. 11.00


Om Hotel Marina Vedbæk

Værelserne på hotellet er indrettet i hyggelig, skandinavisk stil og fremstår lyse, moderne og indbydende med alt til et komfortabelt ophold. I får en stor, blød seng, gratis wi-fi, fladskærms-TV, eget bad og toilet samt gratis parkering. 

 

Hotel Marinas rummelige lounge byder på naturligt lysindfald, komfortable designmøbler samt en café og restaurant med lokale lækkerier og en hyggelig lobbybar. Her er alle velkomne – overnattende gæster såvel som naboer og forbipasserende.

 

Marina's Café og Terrasse

Caféen på Hotel Marina byder på lette danske og franske bistroretter i form af gourmet smørrebrød, charcuteribræt og muslinger. Der er også mulighed for at nyde en kop velduftende baristakaffe brygget på bønner fra Strandvejsristeriet: Nordsjællands første mikroristeri.

 

Udover Strandvejsristeriet samarbejder caféen også med mange andre lokale producenter og sælger bl.a. prisvindende desserter fra Mark Hermann, gin og æblemost fra Frydenlund Slot samt økologiske sodavand fra WiSH.


Seværdigheder i området

Nordsjælland byder på storslået natur, smukke vuer og livsnyderi i lange baner. Får I lyst til at se jer omkring i området, er der mulighed for at tage en cykeltur langs kysten eller udforske den nærliggende Jægersborg Dyrehave. Her er der rig mulighed for at få vind i håret, nyde havets brusen eller tage på picnic i skoven. Er I mere til kulturoplevelser, kan I med fordel besøge nogle af de historiske byer og slotte, som området byder på.

 

Historiske Helsingør

Nord for Vedbæk ligger Helsingør, som er en sprudlende og moderne kulturby med dybe rødder i historien. Byen er fuld af seværdigheder, og den mest berømte er naturligvis Kronborg Slot, der er et af Nordeuropas fineste renæssanceslotte. Slottet blev bygget i 1500-tallet, men historien går helt tilbage til 1420, hvor Erik af Pommern lod en fæstning opføre. Derfra kunne han kontrollere indsejlingen til Øresund og dermed opkræve den indbringende Sundtold. I den forbindelse opstod et rigt handelsliv, som gjorde både kongen og byen særdeles velhavende. Slottet blev senere verdenskendt i Shakespeares "Hamlet" og er i dag udnævnt til verdensarv.

 

Kunstoplevelser i nærheden

Interesserer du dig for kunst i både moderne og historisk kontekst, kan du lade dig imponere af kunstmuseet Nivaagaards Malerisamling, der har et betagende og interessant udvalg af malerier fra den europæiske renæssance og barok samt den danske guldalder. Her kan du på nærmeste hold opleve store kunstnere som Lucas Cranach D.Æ., Nicolai Abildgaard, Carl Bloch og C.W. Eckersberg. 

 

Hos det verdensberømte museum Louisiana i Humlebæk er der fokus på moderne kunst fra 1945 til i dag. Museet er et skatkammer af verdenskunst med hovedværker fra b.l.a Andy Warhol, Louise Bourgeois, Sigmar Polke, Giacometti og Kusama. Museet er et must for alle kunstelskere.

 

Rungstedlund og Karen Blixen Museet

Lige nord for Vedbæk ligger det smukke landsted Rungstedlund, hvor den verdensberømte, danske forfatter Karen Blixen tilbragte store dele af sit liv. Her kan man gå en tur i forfatterhjemmet, der den dag i dag står præcis, som Karen Blixen selv indrettede det, da hun vendte hjem til Danmark efter 17 år i Kenya. Udenfor finder I den smukke have, hvor hun havde sin daglige gang blandt staude- og rosenbede og med en formidabel udsigt over Øresund. Her er tillige et fredet fuglereservat med op til 300 år gamle træer, en rig biodiversitet og en ro, der nærer både krop og sjæl.

 

Golf, strand og aktiv ferie

Nordkysten byder på brede sandstrande og gode bademuligheder, men også på smukke vandreture, lystfiskeri, pragtfulde golfbaner og gode muligheder for en sporty og aktiv ferie. Besøg f.eks. Rungsted Golfklub og gå en runde på deres kuperede 18-hullers bane, der er anlagt efter tegninger af Charles Atkinson MacKenzie. Eller få frisk havvind i håret på Vedbæk Havn, hvor I kan nyde den smukke marina og få et godt måltid mad. Det er også her Vedbæk Dykkerklub, Kajak Klub og Surfer Klub holder til.

 

Nær København

Med et ophold på Hotel Marina Vedbæk er I ikke langt fra hovedstadsområdet og det pulserende byliv i København. København er et slaraffenland af seværdigheder, shoppingmuligheder, fantastiske restauranter og skønne udeområder. Har I brug for lidt inspiration til, hvad I kan opleve i storbyen, så tag et kig på Visit Copenhagens hjemmeside. Her finder I et udvalg af guides og oversigter, der kan hjælpe jer med at finde vej til de bedste af byens oplevelser både sommer og vinter.


Flotte anmeldelser

Hotel Marina Vedbæk er flot anmeldt på Tripadvisor, hvor de tidligere gæster bl.a. skriver:

 

"Smuk og velplejet gårdhave

Vi blev mødt at en imødekommende og venlig receptionist og blev fulgt op til vores værelser. Værelserne var nydelige. Blot kunne vi ønske badekaret udskiftet med en bruseniche. Fint morgenbord, ikke overvældende, men velsmagende. Super hyggeligt gårdhavemiljø. Der var rent og pænt på hele hotellet. Et hotel vi med glæde vil vende tilbage til."

- Anmeldt august 2020.

 

"Super hotel med flot beliggenhed

Har besøgt hotellet med 2 overnatninger i august 2020. Blev glædeligt overrasket med god service og flot værelse og udearealer med havemøbler og borde. Vil afgjort besøge hotellet igen, og håber at restauranten bliver åbnet igen."

- Anmeldt august 2020.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold på reception@hotelmarina.dk (ikke telefon). Husk at købe dit SPOTdeal-bevis, inden du gennemfører bookingen.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag-lørdag fra den 1. maj til og med den 30. juni 2021.

Værdibeviset kan indløses fra 01.05.2021

Én unik kode gælder et ophold for 2 personer på Hotel Marina Vedbæk.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Dag 1: Velkomst-Prosecco, der kan nydes i baren, lobbyen eller på terrassen 
 • Dag 1: Charcuteribræt og et glas vin/øl pr. person hos Marina's Cafe & Terrasse
 • Dag 2: Marina's lækre morgenbuffet, der kan nydes i caféen eller på terrassen med udsigt over Øresund
 • Dag 2: Kaffe og kage - eftermiddagsafslapning i caféen eller på terrassen
 • Dag 3: Morgenbuffet i caféen eller på terrassen

 

Tjek ind fra kl. 14.00

Tjek ud senest kl. 11.00

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Marina Vedbæks officielle katalog/listepriser plus eventuelle.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Marina Vedbæk.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Marina Vedbæk.

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Hotel Marina Vedbæk

  Vedbæk Strandvej 391, 2950 Vedbæk
  Tlf: 45 89 17 11 | CVR: 39023695 | reception@hotelmarina.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 21. maj 2021 kl. 23:59

  Ophold på Hotel Marina Vedbæk