Trekkingshorts

Uanset om du skal på vandretur, arbejde i haven, i sommerhus eller bare på legepladsen med familiens yngste, så er disse trekkingshorts garanti for, at du er godt klædt på. Vælg mellem dame- og herremodellen, 3 flotte farver og flere størrelser.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Det er tid til at bevæge sig udenfor, og skal benklæderne være praktiske og holdbare, så er din favoritdeal lige her. 

 

Med disse trekkingshorts er både pasform og åndbarhed i top. Dette i kombination med praktiske lommer og det stærke, holdbare materiale betyder, at du kan nyde friluftslivet med komfort og fri bevægelse. 

 

Shortsene kommer i 3 praktiske farver og fås i mange forskellige størrelser, så der skal nok være et par, der passer lige præcis til dig. 


Det får du: 

  • Trekkingshorts til damer eller herrer

 

SPOTpris 349 kr. Normalpris 600 kr. Spar 41 %

 

Vælg mellem disse farver: Sand, oliven og sort

 

Herremodellen fås i str: S - 3XL

Damemodellen fås i str. 36 - 46

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 19. maj 2021.


Shortsene er lækre, hurtigttørrende knæbukser, der er super komfortable på de dage, hvor korte shorts er for koldt og lange bukser for varmt.

 

Knæbukserne er syet i slidstærk polyester, som er tilsat 2% spandex, der gør dem strækbare og rigtig rare at bevæge sig i.

 

Herremodellen er udstyret med to praktiske sidelommer, mens damemodellen har én sidelomme med lynlås. Der er elastik i livet, som gør, at de sidder komfortabelt, så der ikke nødvendigvis skal bruges bælte. 

 

Materiale: 92% nylon, 8% spandex.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 19. maj 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 par trekkingshorts.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Koehlershop. 

 

Returadresse: 

Koehlershop

Lucernemarken 14 D

5260 Odense S

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Koehlershop.dk.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Koehlershop.dk

Julagervænget 32 , 5260 Odense S
Support: admin@koehlershop.com
Hjemmeside |

Sidste chance: 10. maj 2021 kl. 23:59

Trekkingshorts