6 eller 12 flaske rosé

Eksklusiv vinkasse med 6 eller 12 flasker 2018 Rosé, Elkjær-Amiel, Rhône. Håndplukket fra franske vingårde direkte til dine smagsløg.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Så er der endnu en eksklusiv vinkasse klar til dig fra Grapeshop. Med en vinkasse herfra får du virkelig noget for pengene, og vinene er særligt udvalgt med den største vinekspertise og -entusiasme. 

 

Kassen indeholder 6 eller 12 flasker rosévin, der med garanti vil behage dine smagsløg.


Vælg mellem:

 • 6 flasker 2018 Rosé, Elkjær-Amiel, Rhône
  SPOTpris 649 kr. Normalpris 932 kr. Spar 30 %

 • 12 flasker 2018 Rosé, Elkjær-Amiel, Rhône
  SPOTpris 1.099 kr. Normalpris 1.674 kr. Spar 34 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med Bring til nærmeste pakkeshop - dog senest den 24. maj 2021.


Kraftig og intens rosé på grenache, cinsault og syrah

Før Noma, AOC og Geranium havde København en nu legendarisk tostjernet Michelin-restaurant ved navn Kommandanten. Restauranten er ærkefransk med Francis Cardenau i køkkenet - og blandt andre Rune Elkjær som sommelier.

 

Efter års arbejde med verdens fineste vine, tog Rune det spring, som enhver sommelier drømmer om, og etablerede sig som vinmager i det sydlige Rhône. I dag laver han nogle umanerligt saftige vine på clairette, carignan, cinsault og grenache. Selvfølgelig med udgangspunkt i det uforlignelige terroir og gamle vinstokke på op mod 80 år.

 

Markerne - omkring 25 ha i Vaison-la-Romaine i nærheden af Gigondas - dyrkes af lokale bønder, mens Elkjær står for vinifikationen.

 

Det er vine, der er lavet til at blive drukket i store slurke som repræsentanter for det oprindelige Rhône, før Parker satte sig tungt på området.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med Bring til nærmeste pakkeshop - dog senest den 24. maj 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 6 eller 12 flasker 2018 Rosé, Elkjær-Amiel, Rhône.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Grapeshop.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Grapeshop

  Christianshavns Voldgade 54, 1424 København K
  Tlf: 20 30 15 82 | CVR: 31661013 | info@grapewise.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 17. maj 2021 kl. 23:59

  6 eller 12 flasker rosé