Sommerophold i Himmerland

Sidste chance!

Nyd naturen og kulturen i det nordjyske på hyggelige Aars Hotel. Herfra er der rig mulighed for at opleve noget af Danmarks flotteste natur, såsom Rold Skov og Rebild Bakker. Opholdet inkluderer 2 overnatninger, 2-retters middag begge dage og morgenmad.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Aars Hotel er, som navnet afslører, beliggende i Aars i det vestlige Himmerland, hvor det har fungeret som byhotel siden slutningen af det forrige århundrede. 

 

Hotellet roses flittigt af deres gæster for at levere god værdi for pengene, hvilket både kan smages i den inkluderede mad, mærkes på jeres værelse og opleves i serviceniveauet hos det imødekommende personale.

 

Nyd Himmerlands smukke og forskelligartede natur med Rold Skov og Rebild Bakker og oplev den spændende kultur i området med den gamle stationsby Aars som udgangspunkt.

 

Er du mere til golfspil end naturvandringer, kan Aars Hotel diske op med hele 7 nærliggende golfbaner.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 2-retters middag eller buffet i hotellets restaurant begge dage (efter kokkens valg)
 • Morgenmad fra morgenbord


SPOTpris 1.549 kr.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag-fredag fra den 21. maj til og med den 18. august 2021.

 

Der er ikke rengøring mellem dag 1 og 2.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00


Charmerende byhotel

Aars Hotel er et charmerende og hyggeligt byhotel. Det har eksisteret siden 1688, og er i løbet af de sidste mange år blevet renoveret, så det fremstår flot og indbydende.

 

Under opholdet skal I bo på et af hotellets 27 værelser, der er moderne indrettet og af høj standard. Værelserne er i forskellige størrelser med en lys indretning og hvert deres præg. Alle værelser har fladskærms-tv og adgang til wi-fi. Hotellet har egen have med borde og stole, hvor I kan sidde og hvile benene og nyde roen, hvis dagen har været oplevelsesrig.

 

Under opholdet skal I nyde to middage bestående af en 2-retters menu eller buffet på hotellets restaurant, der på grund at dets gode køkken er velbesøgt af både lokalbefolkningen og turister. Om I får menu eller buffet, bestemmes af køkkenet.

 

Restauranten byder indenfor i en indbydende og hyggelig stemning, og har skiftende menuer efter årstiden. Menuen kan f.eks. bestå af en aspargessuppe af friske grønne asparges serveret med stenbiderrogn på toast som forret og bøf af kalvefilet med Dijon sauce, dagens grønt og kartoffel til hovedret. Et andet eksempel er bøf af kalvefilet med Dijon sauce, dagens grønt og kartoffel til hovedret og citronmazarin med lakridscreme og is til dessert.

 

Det er også i restauranten, at I næste morgen kan nyde en lækker morgenmad fra et morgenbord.


Om området

Himmerland byder på oplevelser for enhver smag. Tag vandreskoene på eller kør på mountainbike i det bakkede landskab. Der er gode udsigtsposter, massevis af kildevæld, hvor vandet er så rent, at det kan drikkes, og flerstammede træer, der ligner smukke skulpturer. Er det varmt, eller er du lystfisker, er det oplagt at besøge badesøen i udkanten af Borup Hede.

 

Der er fra Aars mindre end en halv times kørsel til Rold Skov. Området er en skattekiste for jer, der gerne vil gå en tur. Foruden at være Danmarks næststørste skov, dækker området også over Rebild Bakker, og I kan i området finde museer, historiske mindesmærker, kalkminer m.m. - det er ganske en enkelt en guldgrube af oplevelser.

 

Kører I en halv time den anden vej fra, så kommer I til Limfjorden. Besøg Løgstør, og nyd byens fine havnemiljø, se klinterne ved Ertebølle, eller kør en tur til Hvalpsund og tag færgen over til Sundsøre og tilbage igen. Det koster ikke meget pr. næse og er en god måde at opleve Limfjorden fra vandet på.

 

Lige syd for Aars ligger Borremosefæstningen, der absolut også er værd at svinge forbi. Den befæstede jernalderlandsby dukkede op under nogle udgravninger for knap 100 år siden, og det er markeret i landskabet, hvordan landsbyen har formet sig. 

 

Byerne Trend, Farsø og selve Aars er også værd at bruge tid på med deres gamle og spændende historier. I Aars boede der for ca. 2000 år siden de gæve kimbrerer, og den dag i dag kendes himmerlændingene som netop kimbrerer. Det - og meget mere - kan du lære mere om på Museumscenter Aars, som rummer mere end 12.000 års arkæologi og kulturhistorie. Aars har desuden en stor gågade med et væld af butikker samt et citycenter. I byen er der også biograf og svømmehal.

Du reserverer opholdet ved at ringe til Aars Hotel på tlf.: 98 62 16 00. Husk at oplyse, at du er kunde hos SPOTdeal og den unikke kode.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, så du kan returnere din deal, hvis den ønskede periode mod forventning IKKE er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag-fredag fra den 21. maj til og med den 18. august 2021.

Én unik kode gælder for 1 ophold for 2 personer på Aars Hotel.

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse 
 • 2-retters middag eller buffet i hotellets restaurant begge dage (efter kokkens valg)
 • Morgenmad fra morgenbord

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Aars Hotel's officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Aars Hotel Aps.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Aars Hotel

  Himmerlandsgade 111, 9600 Aars Hotel
  Tlf.: 98 62 16 00 | CVR: 34722978 | aars@aarshotel.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 11. juni 2021 kl. 23:59

  Ophold på Aars Hotel