4-stjernet ophold i København

Sidste chance!

Glæd jer til et ophold i hjertet af København på nyrenoverede og luksuriøse Copenhagen Strand ved havnepromenaden. I er tæt på byens mange seværdigheder. Overnatning inkl. morgenmad, vin og chokolade på værelset, cykelleje og sen udtjek.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Copenhagen Strand ligger smukt på historiske Gammelholm med udsigt til kanalerne. Her blandt gamle pakhuse finder I et af byens mest mondæne kvarterer med kort afstand til det sprudlende Nyhavn, det smukke Skuespilhus og naturligvis byens mange restauranter, butikker og kulturtilbud. Det moderne og komfortable hotel er en oase ved havnefronten, hvor I kan glæde jer til uovertruffen service, smukke udsigter og en ro, som kun findes få steder midt i byens pulserende liv.

Hotellets placering giver de optimale muligheder for at opdage eller genopdage en af landets smukkeste byer fra sin absolut bedste side. Her er I tæt på attraktioner og seværdigheder, caféer og barer, shopping og kultur. Og når benene trænger til et hvil, kan I nyde et glas cava på værelset, inden I bevæger jer videre ud i byen.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i Superior dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • 1 æske chokolade
 • 1 flaske husets vin (rød, hvid eller rose) ved ankomst
 • Cykelleje under hele opholdet
 • Sen udtjekning til kl. 15.00 på afrejsedagen

 

SPOTpris 890 kr. 


Tillæg og tilkøb (betales direkte til Copenhagens Strand):

 • Opgradering til Junior Suite: 400 kr. pr. nat (i perioden den 1. maj til og med den 26. juni og den 6. august til og med den 14. oktober: 600 kr.)
 • Tillæg i perioden den 1. juni til og med den 14. oktober: 200 kr.

 

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage til og med den 31. december 2021.

Tjek ind fra kl. 15.00.
Tjek ud senest kl. 15.00.

Parkering: Offentlig parkering eller hotellet kan tilbyde specialpris på p-billet til Skuespilhusets P-hus 600 meter fra hotellet til 275 kr. pr. døgn (med forbehold for ændringer).


Lyse og komfortable værelser
I bliver indlogeret på et af hotellets lyse og indbydende Superior værelser. Alle værelserne har et smukt lysindfald og er indrettet med sans for maritim, skandinavisk minimalisme. Her finder I alle moderne bekvemmeligheder som f.eks. kaffe- og te-faciliteter, minibar, skrivebord og safetyboks, og mangler I noget, er I altid velkomne til at kontakte hotelletes 24-timers reception. 

Udforsk København
Når I har indtaget en lækker morgenmad i hotellets hyggelige restaurant, er det tid til at kigge nærmere på byen. I kan leje cykler, benytte den offentlige transport, der kører tæt på hotellet, eller bevæge jer til fods de få hundrede meter, der er til Nyhavn, Kongens Nytorv, Det Kongelige Teater, Kongens Have, Strøget, Operaen og de mange andre seværdigheder. København er et slaraffenland af museer, shoppingmuligheder, fantastiske restauranter og skønne udeområder, og har I brug for lidt inspiration til, hvad I skal opleve på jeres storbyophold, så tag et kig på Visit Copenhagens hjemmeside. Her finder I guides og oversigter, der kan hjælpe jer med at finde vej til de bedste af byens mange oplevelser.

Mange gode anmeldelser
Hotellet høster stribevis af gode anmeldelser fra glade gæster, der især fremhæver den gode service, den fremragende beliggenhed og den dejlige morgenmad.

"Venligt personale, som yder en rigtig god service. Hotellet har en perfekt beliggenhed. Nemt at komme rundt i Københavns centrum - Kongens Nytorv, Nyhavn, Slotsholmen etc..Værelserne er rene og pæne og udstyret med hvad man har brug for."
- Anmeldt juli 2020.

"Hotel, hvor der er styr på tingene. God opmærksomhed og serviceminded reception. Morgenmad af god kvalitet med flere mulige valg.
Fin standard med gode og rene værelser.
God parkeringsaftale i nærheden."
- Anmeldt februar 2020.

"Dejligt elegant, og meget rent hotel med en fantastisk beliggenhed tæt på Kongens Nytorv. Dejlige og gode, men en smule små værelser. Super badeværelse og god seng. Morgenmadsbuffet som var lige i øjet. Ganske enkelt klasse! Hotellet er anbefalelsesværdigt, og vi kommer meget gerne igen."
- Anmeldt januar 2020.

Læs selv flere gode anmeldelser på Tripadvisor.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Copenhagen Strand ved at sende en mail til: copenhagenstrand@arp-hansen.dk eller på 33 48 99 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Ønsker du at ændre datoen for dit reserverede ophold, kan det ske senest 72 timer før den planlagte ankomst (kl. 12), ved kontakt til hotellet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Copenhagen Strand kontaktes på copenhagenstrand@arp-hansen.dk eller på tlf. 33 48 99 00.

 

Opholdet kan benyttes på alle åbningsdage til og med den 31. december 2021.

Én unik kode gælder for et ophold til 2 personer på Copenhagen Strand.
 • 1 overnatning i Superior dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • 1 æske chokolade
 • 1 flaske husets vin (rød, hvid eller rose) ved ankomst
 • Cykelleje under hele opholdet
 • Sen udtjekning til kl. 15.00 på afrejsedagen

 

SPOTpris 890 kr. for 2 personer

 

Tillæg og tilkøb (betales direkte til Copenhagens Strand):

 • Opgradering til Junior Suite: 400 kr. pr. nat (i perioden 1. maj til og med 26. juni og 6. august til og med 14. oktober: 600 kr.)
 • Tillæg i perioden 1. juni til og med 14. oktober: 200 kr.

 

Tjek ind fra kl. 15.00
Tjek ud senest kl. 15.00

 

Hotellet overholder alle myndighedernes anbefalinger, hvad angår afstand og maksimum antal personer samlet på ét sted. Hold dig venligst løbende orienteret via hotellets hjemmeside www.copenhagenstrand.dk vedr. restriktioner og særlige initiativer i forhold til COVID-19 gældende for hotellets restaurant samt øvrige faciliteter.

 

Parkering: Offentlig parkering eller hotellet kan tilbyde specialpris på p-billet til Skuespilhusets P-hus 600 meter fra hotellet til DKK. 275 pr. døgn (med forbehold for ændringer).

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Copenhagen Strand.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Copenhagen Strand

  Havnegade 37 , 1058 København K
  Tlf: 33 48 99 00 | CVR: 54399219 | copenhagenstrand@arp-hansen.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 26. april 2021 kl. 23:59

  Copenhagen Strand