Få renset dine fliser

Sidste chance!

Skal fliserne renses? Så se nærmere på denne deal, der byder på flere slags fliserens og gælder alle brofaste områder i Danmark.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Er det indkørslen, terrassen eller måske rundt om huset, der trænger til en rens, algebehandling og imprægnering af fliserne?

 

Ved at få renset dine fliser professionelt af Ready2clean, kan du spare mange penge og slippe for at få lagt helt nye fliser, som kan være en kostelig affære.

 

Når du får en Ready2Clean fliserens, bliver dine fliser rene med det samme, så du straks kan nyde synet - og roligt støve grillen og havebordet af. 

 

Beton, fliser og indkørsler vasker Ready2Clean i rent vand, så de bliver lige så rene, som da de blev lagt. Flisepest og alle andre begroninger fjernes med det samme af den dybdevirkende fliserens.

 

Som noget helt nyt hos Ready2Clean kan du nu også få imprægneret dine fliser, så rensen af dine fliser holder i op til 20 år - du får dermed 20 års garanti på flotte, rene fliser med denne behandling. Se betingelser længere nede i dealen. 


Vælg mellem:

 • Fliserens af 40 m2
  Inkl. algebehandling
  SPOTpris 898 kr. Normalpris 2998 kr. Spar 70 %
 • Fliserens af 40 m2
  Inkl. algebehandling og imprægnering
  SPOTpris 1698 kr. Normalpris 3998 kr. Spar 57 %

 

Bemærk: Har du mere end 40 m2, som skal renses, aftales og afregnes dette direkte med Ready2Clean. Prisen for ekstra m2 er 23 kr. pr. m2 uden imprægnering og 43 kr. pr m2 inkl. imprægnering.

 

Du skal ikke bestille tid til behandlingen. Udførelsen sker inden for 8 uger og senest den 6. juni 2021.


Rent vand

En Ready2Clean fliserens udføres kun med rent vand, som gennem roterende dysser rengør alle faste belægninger helt i bund. Fliserensen fjerner alle alger samt flisepest, mos og vandopløseligt snavs. Ikke alene bliver dine fliser rene - de er heller ikke glidende glatte efter fliserensen.

 

Løbende vedligehold

Et fliserenset areal er lige så rent, som den dag, det blev lagt. Ønsker du, at dine rensede fliser skal fremstå rene i mange år, anbefales det at algebehandle fliserne løbende efter fliserensen.

 

Det med småt

Der bruges store mængder vand. Hvor vandet ikke naturligt kan løbe bort fra belægningen, vil der derfor samles en ”sø”. Efterfølgende kan der ligge noget slam, som du selv skal feje væk. Olie, fedt, rust og tyggegummi m.m. fjernes ikke ved denne miljøvenlige fliserens.

 

Ydelsen leveres inden for 8 uger efter dealens udløb. Når tiden nærmer sig, bliver du kontaktet via mail af Ready2Clean, som aftaler tid til arbejdets udførelse.

 

Bemærk: Værdibeviset gælder i hele landet - dog kun til brofaste forbindelser.

 

Har du andre belægninger end fliser, der trænger til en grundrens, er du velkommen til at kontakte Ready2Clean på tlf. 27 99 49 19 for et tilbud.

 

Vedr. garanti på imprægnering

Garanti på fliserens gælder kun, såfremt området er blevet imprægneret af Ready2Clean med deres egne produkter. Garantien dækker mod flisepest og alger. Garantien er betinget af, at der er foretaget mindst én årlig algebehandling af området, udført af Ready2Clean med deres produkter. Garantien dækker aldrig rodfæstede begroninger mellem fliser. Husk altid at gemme dine kvitteringer for vedligehold, da Ready2Clean kun gemmer disse i 5 år.

Angiv ved køb: Navn, gade, husnr., postnr., by, mobilnr., e-mail (adressen skal være den, hvor ydelsen skal udføres).

 

Ready2Clean kører i hele Danmark - dog kun til brofaste forbindelser.

 

Ønsker du at få renset et større areal, kan du tilkøbe m2 til samme lave m2-pris som dealen. Tilkøb aftales og afregnes direkte med Ready2Clean efter opmåling på stedet.

 

Du skal ikke bestille tid til behandlingen. Udførelsen sker inden for 8 uger og senest den 6. juni 2021.

 

Du vil blive kontaktet af Ready2Clean i dagene inden behandlingen.

Én unik kode gælder for 1 stk. fliserens af 40 m2 inkl./ekskl. imprægnering.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Rytholt - Ready2Clean.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ready2Clean

Viborgvej 100 , 8600 Silkeborg , Telefontid hverdage kl 10-14
Tlf: 86 80 00 39 | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. april 2021 kl. 23:59

Fliserens i hele Danmark