Skønne ansigtsbehandlinger

Sidste chance!

Giv dit ansigt lidt ekstra kærlighed med en ansigtsbehandling hos Janeta - Professionel Beauty Care, der ligger centralt i København. Vælg mellem flere forskellige behandlinger.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Giv dit ansigt ekstra opmærksomhed med netop den ansigtsbehandling, som dit ansigt trænger til, hos skønhedsklinikken Janeta - Professionel Beauty Care.

 

Klinikken er en lille oase midt i det travle København. Her emmer af personlighed og hjemlig hygge. Indehaveren Janeta har mere end 15 års erfaring som kosmetolog, og du kan derfor se frem til en kompetent og professionel behandling.


Det får du:

 • Ansigtsbehandling

 

Vælg mellem:

 • Oxygenbehandling (ca. 45 minutter)

  En anti age-behandling, der samarbejder med hudens egne processer og modvirker aldringstegn ved at tilføre fugt og stimulere hudens celler. Et specialudviklet serum sprøjtes på huden, og koncentreret ilt sørger for, at serummet presses ind i huden. Serummets effekt bliver derfor meget større. Resultatet er en 'frisk' hud, der er fuld af fugt og fornyet glød. 

  SPOTpris 285 kr. Normalpris 590 kr. Spar 51 %

 

 • Diamantslibning (ca. 45 minutter)

  Med en diamantslibning af huden får du en dybdegående peeling, som fjerner de døde hudceller, øger blodcirkulationen og giver glød i din hud. Først får du en gennemgang af din hudtype, så I sammen finder ud af, hvilken serum der skal indsluse i din hud. Derefter får du en dobbeltafrensning, exfoliering og diamantpeeling.
  SPOTpris 285 kr. Normalpris 590 kr. Spar 51 %

 

 • Dybderensansigtsbehandling + oxygenbehandling (ca. 70 minutter)
  Med en dybderensansigtsbehandling renses og peeles huden med eller uden damp. Udrensning, ansigtsmassage og maske afstemmes efter din hudtype.
  SPOTpris 425 kr.
  Normalpris 850 kr. Spar 50 %

 

 • Oxygenbehandling + diamantslibning (ca. 70 minutter)
  Læs mere behandlingerne ovenfor.
  SPOTpris 450 kr.
  Normalpris 900 kr. Spar 50 %

Værdibeviset kan indløses til og med den 9. juli 2021. 


Mere om Janeta

Janeta er opvokset i Bulgarien, hvor hun i en længere årrække var en del af det bulgarske kvindelandshold i volleyball. Med et hårdt fysisk program har det derfor altid været vigtigt for Janeta at tage utrolig godt vare på sin krop, hvorfra interessen for kosmetologien udsprang.

 

Da Janeta kom til Danmark startede et nyt kapitel i hendes liv, da hun begyndte på kosmetologuddannelsen. Efter at have afsluttet sin uddannelse, arbejdede Janeta for andre i en længere årrække, før hun endelig havde mulighed for at starte sin egen klinik.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du booker herefter tid via bookingsystemet her

 

Vigtigt: Husk at oplyse ved booking, at det er en SPOTdeal, du har købt. 

 

Åbningstider

Mandag: 9-15

Tirsdag: 9-16

Onsdag: 9-16

Torsdag: 9-16

Fredag: 13-15

Lørdag: 9-15

Søndag: Lukket

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Vigtig info om corona

For at kunne modtage behandlingen, skal du, når du møder op til din behandling, kunne fremvise en negativ coronatest eller vaccinebevis. Hold desuden øje med myndighedernes krav til restriktioner. 

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 9. juli 2021.

Én unik kode gælder for den valgte behandling hos Janeta - Professionel Beauty Care.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Janeta - Professionel Beauty Care.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Janeta - Professionel Beauty Care

Gyldenløvesgade 6, 1369 København K
Tlf: 26 71 72 26 | CVR: 29725047 | janeta@janeta.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. april 2021 kl. 23:59

Ansigtsbehandlinger