AZORERNE MED UDFLUGTER OG REJSELEDER

Er du til en kombination af bjerge, rå kystlinje, flora og fauna? Glæd dig til denne rejse til Azorerne. Rejsen inkluderer 7 overnatninger på Hotel Azoris Royal Garden, omfattende Tryghedspakke, dansktalende rejseleder og fly fra Billund eller CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Midt i Atlanterhavet ligger den smukke ø-gruppe Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. 

 

Selvom hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring lever både hvaler og delfiner. Se de enorme kaskelothvaler og delfiner danse. Det er en ubeskrivelig oplevelse. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger på Hotel Azoris Royal Garden (kat 4)
 • Morgenmad
 • Velkomstmiddag
 • Heldagsudflugt – Ildsøen og Tvillingesøerne (inkl. frokost)
 • Heldagsudflugt – Østtur med Furnas og Terra Nostra-parken (inkl. let frokost)
 • Halvdagsudflugt – Quinta da Terca / gårdbesøg (inkl. frokost)
 • Dansktalende rejseledere

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:  

 

Billund:

3. august: SPOTpris 8.299 kr.

10. august: SPOTpris 7.299 kr.

17. august: SPOTpris 7.299 kr.

24. august: SPOTpris 7.299 kr.
31. august: SPOTpris 7.499 kr.

14. september: SPOTpris 7.499 kr.

28. september: SPOTpris 7.499 kr.

5. oktober: SPOTpris 6.799 kr.

 

København:

3. august: SPOTpris 8.399 kr.

10. august: SPOTpris 7.399 kr.

17. august: SPOTpris 7.399 kr.

24. august: SPOTpris 7.399 kr.

31. august: SPOTpris 7.599 kr.

14. september: SPOTpris 7.599 kr.

28. september: SPOTpris 7.599 kr.

5. oktober: SPOTpris 6.899 kr.

 

Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Mulige tilkøb (bestilles og betales direkte til Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Årsrejseforsikring - 278 kr.
 • Transport til og fra hotel - 130 kr.
 • Mad om bord på flyet - 190 kr.
 • Bagage 18 kg t/r - 220 kr.

Hotel Azoris Royal Garden – Kategori 4

Hotel Azoris Royal Garden er et fantastisk hotel med en gennemført moderne indretning og smagfulde detaljer i asiatisk stil. Hotellet ligger centralt, men lidt på afstand af det pulserende liv på havnefronten. Her er et smukt receptionsområde, eksklusivt bar/opholdsområde og en meget lækker restaurant. Azoris Royal Garden har en meget smuk, japansk inspireret gårdhave med sten, vand og grønne planter.

 

Bagved hotellet ligger solterrassen med en skøn swimmingpool og separat børnepool. Rundt om står behagelige liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Inden døre kan du slappe af og nyde den opvarmede swimmingpool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og massage.

 

Det er ikke uden grund, at Hotel Azoris Royal Garden er et af vores mest populære hoteller på Azorerne.


Sådan bor du

På Hotel Azoris Royal Garden bor I på meget fine og komfortable dobbeltværelser med eget toilet/bad. Her er også aircondition, hårtørrer, telefon, satellit-tv og minibar (gebyr). Der er både værelser med og uden balkon - hovedparten af balkonerne vender ud mod den japanske have i midten af hotelområdet. Der er mulighed for at leje safebox i receptionen. 

 

Hotellet er velegnet for gangbesværede.


Udflugtsprogram

 

Velkomstmiddag

Efter ankomst til Azorerne starter I den spændende oplevelsesrige uge med en velkomstmiddag første eller anden dag. I tager fra hotellet på gåben til en hyggelig restaurant og nyder en god, lokal middag. Til middagen serveres en øl, vand eller en halv flaske vin. I hygger jer nogle timer, og den kommende uges oplevelser drøftes, inden I tager tilbage til hotellet.

 

Ildsøen og Tvillingesøerne – heldagsudflugt inkl. frokost

Turen starter med et besøg i en ananasplantage, hvor I hører lidt om ananasdyrkningens lange proces. Herefter kører I til en af de få tilbageværende keramikfabrikker, hvor alt fremstilles helt fra bunden. Turen fortsætter til Lagoa do Fogo, der ligger 945 meter over havet, og hvor der er en fantastisk udsigt. I ser kratersøen, Ildsøen, og I kan bade i det tropiske Caldeira Velha. Herfra køres der videre mod vest mod øens nordkyst, hvor frokosten indtages, inden turen går videre til de utrolig smukke tvillingesøer i Sete Cidades-krateret.

 

Østtur med Furnas og Terra Nostraparken – heldagsudflugt inkl. let frokost

I starter med at køre langs nordkysten og stopper ved Europas største teplantage. Her ser I produktionen og smager de forskellige slags te. Herefter går turen gennem Povoaçãokrateret og østpå, hvor I besøger nogle af São Miguels lidt specielle rastepladser, der mest af alt minder om små blomsteroaser. Et af dagens absolutte højdepunkter er det største vulkankrater, Furnas, hvor I besøger den botaniske have, Terra Nostra-parken, med et fantastisk væld af blomster, planter og træer. Der kan bades i parkens 35 grader varme og jernholdige sø, der kaldes Ungdommens Kilde. Frokosten er et kapitel for sig, da den laves i den varme, vulkanske jord. Det tager seks timer at tilberede retten cozido, der er fyldt med azoriske traditioner og specialiteter. Undervejs på turen fortælles der om øernes historie og de sociale forhold.

 

Quinta da Terça / gårdbesøg – halvdagsudflugt inkl. frokost

Ved ankomsten til gården byder det svenske værtspar, Claude og Christina de Leval, velkommen. Parret har ejet dette dejlige sted siden 2001. Under rundvisningen på gården ser I blandt andet et lille kapel, gæsteværelser, den private del, der består af hall, stue med det originale, imponerende træværk fra 1640 samt det store landkøkken. Christina fortæller med indlevelse og interesse om blomster og planter, som I passerer på vej til ”picadeiron” - ridehuset - der er opført i samme periode som selve huset. I ”picadeiron” serveres et glas af den lokale portvin, og her kan man sidde og nyde den intense stemning, som hele stedet summer af, mens parrets smukke heste udfolder sig. Rundturen sluttes i den typiske, portugisiske stald med mange smukke heste. Nogle af hestene er gamle mælkeheste, der har fået lov at ende deres dage i luksus her på Quinta da Terça. Tilbage i huset serveres et glas vin og en lille buffet med små lokale retter, der er produceret i gårdens landkøkken. I returnerer til Ponta Delgada langs sydkysten. 


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.00
 • Ankomst til Azorerne kl. 09.50
 • Afgang fra Azorerne kl. 10.50
 • Ankomst til Billund kl. 17.25

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 06.55
 • Ankomst til Azorerne kl. 10.05
 • Afgang fra Azorerne kl. 11.05
 • Ankomst til København kl. 18.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 150 kr. pr. person (normalt 500 kr. person). Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf. 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og du ikke kan annullere dit køb. Læs mere om Tryghedspakken under ”Det får du”.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Bravo Tours på tlf. 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Azorerne t/r.
 • 7 overnatninger på Hotel Azoris Royal Garden (kat 4)
 • Morgenmad
 • Velkomstmiddag
 • Heldagsudflugt – Ildsøen og Tvillingesøerne (inkl. frokost)
 • Heldagsudflugt – Østtur med Furnas og Terra Nostra-parken (inkl. let frokost)
 • Halvdagsudflugt – Quinta da Terca / gårdbesøg (inkl. frokost)
 • Dansktalende rejseledere

  

Mulige tilkøbes (bestilles og betales direkte til Bravo Tours):

 • Afbestillingsforsikring – 249 kr.
 • Årsrejseforsikring - 278 kr.
 • Transport til og fra hotel - 130 kr.
 • Mad om bord på flyet - 190 kr.
 • Bagage 18 kg t/r - 220 kr.

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.00
 • Ankomst til Azorerne kl. 09.50
 • Afgang fra Azorerne kl. 10.50
 • Ankomst til Billund kl. 17.25

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 06.55
 • Ankomst til Azorerne kl. 10.05
 • Afgang fra Azorerne kl. 11.05
 • Ankomst til København kl. 18.05

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe minimum 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bravo Tours officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours 1998

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | bravo@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 23. april 2021 kl. 23:59

Rejse til Azorerne