Toscana - Podere della Bruciata

Tag familien eller vennerne med på en helt særlig ferie i smukke Toscana. Podere della Bruciata er klar til at byde jer velkommen med en unik og autentisk atmosfære i Val d’Orcia. Inkl. 7 nt. for 10-18 pers. I har hele villaen for jer selv!

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Podere della Bruciata er en smukt renoveret landejendom, som i 2001 blev lavet til et agriturismo. Villaen er en del af en hyggelig familievirksomhed, der også producerer vin og mad. Virksomheden drives af familien Catia. Ermanno, Andrea og Elisa står klar til at byde jer velkommen og give deres gæster den bedst mulige oplevelse i Toscana og Italien. Det er især kvalitet, bæredygtighed og god atmosfære, som er i højsædet.


Rejsen inkluderer:

 • 7 overnatninger i dobbeltværelser på Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv
 • Slutrengøring

Op til 10 personer

Ankomst i perioderne den 5. juni – 3. juli 2021: SPOTpris 21.995 kr.
Ankomst i perioderne den 31. juli – 27. august: SPOTpris 24.995 kr.
Ankomst i perioden den 28. august – 1. oktober 2021: SPOTpris 21.995 kr.
Ankomst i perioden den den 2. oktober – 28. november 2021: SPOTpris 17.995 kr.

 

Op til 12 personer:

Ankomst i perioden den 5. juni – 3. juli 2021: SPOTpris 24.031 kr.
Ankomst i perioden den 31. juli – 27. august 2021: SPOTpris  27.650 kr.
Ankomst i perioden den 28. august – 1. oktober 2021: SPOTpris 24.031 kr.
Ankomst i perioden den 2. oktober – 28. november 2021: SPOTpris 20.916 kr.

 

Op til 14 personer:

Ankomst i perioden den 5. juni – 3. juli 2021: SPOTpris 27.217 kr.
Ankomst i perioden den 31. juli – 27. august 2021: SPOTpris 31.190 kr.
Ankomst i perioden den 28. august – 1. oktober: SPOTpris 27.217 kr. 
Ankomst i perioden den 2. oktober – 28. november 2021: SPOTpris 23.571 kr.

 

Op til 16 personer:

Ankomst i perioden den 5. juni – 3. juli 2021: SPOTpris 30.049 kr. 
Ankomst i perioden den 31. juli – 27. august 2021: SPOTpris 34.642 kr.
Ankomst i perioden den 28. august – 1. oktober 2021: SPOTpris 30.049 kr.
Ankomst i perioden den 2. oktober – 28. november 2021: SPOTpris 25.872 kr.

 

Op til 18 personer:

Ankomst i perioderne den 5. juni – 3. juli 2021: SPOTpris 32.615 kr.
Ankomst i perioderne d. den 31. juli – 27. august 2021: SPOTpris 37.739 kr.
Ankomst i perioden den 28. august – 1. oktober 2021: SPOTpris 32.615 kr.
Ankomst i perioden den 2. oktober – 28. november 2021: SPOTpris 27.907 kr.Betaling


Der betales et depositum på 7.000 kr. for det samlede køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Vindrose Rejser senest 90 dage før afrejse.

Daglig rengøring er ikke inkluderet i prisen.

Fly og transport er ikke inkluderet i prisen. Vindrose Rejser kan være behjælpelige med fly, billeje eller transfer.

Det tager ca. 2 timer at køre fra lufthavnen i Bologna til Podere della Bruciata. Fra Pisa og Rom er der ca. 2,5 timers kørsel. Fra Firenze er der ca. 1 times kørsel.

Swimmingpoolen er åben til 15. oktober 2021 (kan variere grundet vejret).

Tillæg/tilkøb (Betales direkte til Podere della Bruciata):

 

 • Bemærk at der skal lægges et depositum på 500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse).
 • Turistskat – 8 euro pr. person.
 • Varme hvis det bruges – 4,5 euro pr. m3.
 • Ønsker I morgenmad kan dette bestilles i forvejen og koster 6 euro pr. person pr. dag. Der behøves ikke at blive bestilt til hver dag, så man også vælge enkelte dage hvor man ønsker morgenmad. Morgenmaden består af forskellige brød, oste, skinke og salamier, æg, kager, yoghurt, te og kaffe.
 • Lokal toscansk aftensmad leveret til stedet (kommer kl. 18:30):
  - Antipasto (forret) og en pasta – 9 euro pr. person.
  - Antipasto (forret) og en hovedret med kød – 11 euro pr. person.
 • 3-retters grill middag, som består af antipasto, grillet kød (pølser, svinekød og kylling) og bistecca Fiorentina – 15 euro pr. person samt 4,5 euro pr. 100 gram Fiorentina. Bemærk at vin og vand ikke er inkluderet i middagen.
 • Dessert (1 hel lokal kage) - 22 euro pr. kage.
 • Vinsmagning af Podere della Bruciatas egen vin med picnic – 16 euro pr. person.

Stedet er ideelt til jer, som gerne vil have gode, hyggelige familieoplevelser, men som også vil have lidt privatliv. 

Ejendommen omfatter en hovedbygning og et anneks. Podere della Bruciata rummer op til 18 personer i dobbeltværelser.  Alle værelserne er store og rummelige, har eget badeværelse og toilet, og er indrettet efter et princip, der blander det moderne med klassisk, toscansk stil med unikke møbler skabt af lokale håndværkere.

På første sal af hovedbygning er der en lejlighed med 4 soveværelser, der kan rumme større familier, som ønsker at bo sammen. Lejligheden har møbleret stue og køkken og har to indgange – en til stuen og køkkenet op ad en trappe samt en ekstra indgang til et af værelserne for dem, som ønsker lidt ekstra privatliv.

De resterende 5 værelser er fordelt ud på hovedbygning og annekset ved siden af, og har alle egen udgang til den flotte natur.

To soveværelser ligger i hovedbygningen i stueetagen, med hver deres egen indgang og egen lille terrasse. Herfra har man udsigt til det historiske centrum af Chiusi samt til smukke rosmarinbuske, blåregn og mandeltræer.

Tre soveværelser ved navn Autunno, Estate og Primavera (årstiderne på italiensk), ligger i annekset. Ved disse værelser finder man en stor terrasse, der vender ud mod parken, markerne og swimmingpoolen.

I stueetagen af hovedbygningen er der et alrum, stort køkken og flot spisestue.

Spisestuen er rustikt opbygget, hvor man virkelig kan føle den toscanske charme. Her har I mulighed for at lave maden selv eller bestille lokal takeaway. I kan også lave større middage eller få madlavningskurser i det autentiske, toscanske køkken - alt sammen lavet eller dirigeret kyndigt af Catia.

Det er også her, I kan nyde morgenmaden hver dag, hvis I ikke ønsker at spise ude i de flotte omgivelser. Der er mulighed for at grille på stedet, da de har lavet en flot, rustik grill.

Podere della Bruciata er omgivet af marker og en smuk park, som har et stort udvalg af forskellige planter og træer. Farverne og duftene ændres afhængig af sæson, hvilket giver en slående atmosfære til omgivelserne.

Nogle af familiens vinmarker omgiver Podere della Bruciata, som ligger tæt på byen Chiusi. Her har de også olivenlunde, Tartufaia (hvor man finder trøfler) og hvedemarker. Dertil har familien også en grøntsagsproduktion, som bruges i køkkenet her og på hotellet de ejer, Hotel Villa Ambra, i byen Sant’Albino ikke langt fra Montepulciano.

Resten af familiens vinmarker ligger tæt på hotellet. Det er både nær Sant’Albino og her, at Ermanno og Andrea siden 2011 har produceret deres egen vin takket være en lille vinkælder ejet af familien. Vinene, som bliver produceret, er af høj kvalitet og helt økologiske. De er fremstillet efter gamle traditioner og filosofier. De laver en fantastisk Vino Nobile di Montepulciano, en lokal rosé og en dejlig Chianti.

Det er muligt at spadsere i parken og se vinstokkene, olivenlunden og tartufaia’en.

Parken har også en swimmingpool (mål: 14 x 7 m), med en bred trappe og et vandfald, der aktiveres automatisk og giver hydro-massage. Liggestole og andre faciliteter er tilgængelige. 


Alt i alt er dette det perfekte sted til at få en autentisk, toscansk landferie i private, smukke og dejlige omgivelser med store, flotte værelser. Kombinerer man dette med familiens gæstfrihed og passion for mad og vin er Podere della Bruciata et enestående sted! 

Området
Med Podere della Bruciata som base har man mulighed for at besøge et væld af smukke, historiske byer med hver deres unikke charme. Vi anbefaler at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano.

Sarteano er en smuk lille by med et historisk centrum af Sarteano, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, der oprindeligt blev bygget i 1038. Udsigten fra slottet er intet mindre end spektakulær. Her er der et panorama ud over landskaberne Val di Chiana, Val d'Orcia og Monte Cetona med de umbriske bjerge i horisonten.

I centrum af byen finder I Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater kaldet Il Teatro degli Arrischianti ligger. Teatrets historie strækker sig tilbage til 1600-tallet.

Montepulciano er bl.a. kendt for sin vin, Vino Nobile di Montepulciano, der produceres i hele området omkring byen. Men Montepulciano er ikke kun kendt for sin vin - den er også kendt for mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang, og her kan du få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspireret af Palazzo della Signoria i Firenze, og Tempio di San Biagio.

Pienza er kendt for sine Pecorino-oste. Men udover oste er Pienza en utrolig flot, lille by, hvor du kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCOs liste over verdens kulturarv.

Arezzo er en de gamle etruskerbyer, der siden blev erobret af romerne. Det gamle, romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige, strategiske, militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil du få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor du kan beundre frescoen.

Cortona er også er en gammel, etruskisk højborg. Her vil du kunne opleve en typisk middelalderby med små gader og dejlige, italienske torve. Samtidig kan du opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor du kan se hele vejen udover det toskanske landskab til Trasimenosøen i Umbrien.

Siena er historiske Firenzes evige rival, og det kan man godt forstå, når man sammenligner de fantastiske, æstetiske oplevelser, man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

Cetona er smuk by ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort, ser det ud til være den perfekte model af en middelalderfæstning: en smal, indre ring på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur omkring foden af bakken omfatter hele byen.

Fra den centrale plads Piazza Garibaldi fra det 16. århundrede udfolder der sig en by for dig med en rig arkitektur.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du din rejse indenfor 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Betaling
Der betales et depositum på 7.000 kr. for det samlede køb af rejsen på spotdeal.dk. Restbeløbet for rejsen betales til Vindrose Rejser senest 90 dage før afrejse.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser på 33 13 52 23.

Rejsen inkluderer:
7 overnatninger for det valgte antal personer på Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv.
Slutrengøring

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Betaling
Der betales et depositum på 7000 kr. i forbindelse med køb af rejsen på Spotdeal.dk.

Restbeløbet for rejsen betales til Vindrose Rejser senest 90 dage før afrejseTillæg/tilkøb (Betales direkte til Podere della Bruciata):
Bemærk at der skal lægges et depositum på 500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse).
Turistskat – 8 euro pr. person.
Varme hvis det bruges – 4,5 euro pr. m3.
Ønsker I morgenmad kan dette bestilles i forvejen og koster 6 euro pr. person pr. dag. Der behøves ikke at blive bestilt til hver dag, så man også vælge enkelte dage hvor man ønsker morgenmad. Morgenmaden består af forskellige brød, oste, skinke og salamier, æg, kager, yoghurt, te og kaffe.
Lokal toscansk aftensmad leveret til stedet (kommer kl. 18:30):
- Antipasto (forret) og en pasta – 9 euro pr. person.
- Antipasto (forret) og en hovedret med kød – 11 euro pr. person.
3-retters grill middag, som består af antipasto, grillet kød (pølser, svinekød og kylling) og bistecca Fiorentina – 15 euro pr. person samt 4,5 euro pr. 100 gram Fiorentina. Bemærk at vin og vand ikke er inkluderet i middagen.
Dessert (1 hel lokal kage) - 22 euro pr. kage.
Vinsmagning af Podere della Bruciata’s egen vin med picnic – 16 euro pr. person.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 27. april 2021 kl. 23:59

Villa i Toscana