Biopejs til vægophæng

Sidste chance!

Skab hygge og fin æstetik med en biopejs til hjemmet. Pejsens størrelse passer ind i næsten alle hjem og kan både bruges væghængt og som indbygning.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

En biopejs spreder dejlig atmosfære i ethvert hjem, og der er talrige muligheder for, hvor den kan placeres. Optimer f.eks. indretningen med lidt lun forårshygge i stuen, køkkenet, gangen eller på badeværelset. Biopejsen kan både hænge frit på væggen, der er gjort klar med beslag, eller indbygges (skruer og ophæng medfølger ikke).

 

Biopejsen er certificeret med den tyske sikkerhedsgodkendelse TÜV.  


Det får du:

  • Sort biopejs til vægophæng og indbygning

 

SPOTpris 1.195 kr. Normalpris 2.495 kr. Spar 52 %

  

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 29. april 2021.


Om biopejsen:  

Beholderen kan rumme 200 ml bioethanol, og afhængig af størrelsen på flammen og trækket i huset brænder denne mængde op til 2-3 timer. Det anbefales kun at fylde det ethanol i, som man forventer at bruge, da det ellers stille og roligt vil fordampe. I et rum på 30 m2 hæver denne Biopejs temperaturen 3-6 grader.

 

Hvis biopejsen er løbet tør for ethanol, anbefales det at vente 20-30 minutter, inden pejsen fyldes op, og den tændes igen. 

 

Udover at afgive varme, påvirker biopejsen ikke indeklimaet. Biopejsen kan afgive en meget lille mængde vanddamp og kulilte, men er på ingen måde farlig og kræver ikke mere udluftning eller aftræk end en almindelig pejs.

 

På billedet er ”slissen” helt åben, og der er fuld ild. Man kan åbne og lukke beholderen med den medfølgende tang og på den måde styre flammens størrelse.

 

Biopejsens mål: 

  • Bredde: 64,8 cm
  • Højde: 37,4 cm
  • Dybde: 16,4 cm
  • Vægt: 4-5 kg

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 29. april 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 stk. sort biopejs til vægophæng og indbygning.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Danshop.

 

Returadresse:

Danshop

Marsalle 50

8700 Horsens

 

Du har 14 dages returret, fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Danshop IVS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Danshop IVS

Marsalle 50, 8700 Horsens
Tlf: 53 33 50 00 | CVR: 38242636 | a@coscare.nu |

Sidste chance: 22. april 2021 kl. 23:59

Biopejs til vægophæng