Byvandring med vin og snacks

Sidste chance!

Gå med, når historiker og foredragsholder Wolfgang Karl og sommelier Camilla Plougsted går på inspirerende og lærerige byvandringer og besøger Ørstedsparken og Kongens Have.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det bliver både inspirerende og lærerigt, når historiker Wolfang Karl og sommelier Camilla Plougsted guider dig gennem nogle af Københavns spændende parkanlæg. I løbet af vandringen bliver der serveret et glas vin og lidt snacks. Camilla vil forklare om vinen og årsagen til valget af den ift. Wolfgangs fortælling.

 

Du kan vælge mellem to byvandringer i den lille verdensby København – det bliver to oplevelsesture, hvor I vil blive forundrede over mangfoldigheden og rigdommen i byens diverse parkanlæg, som man ellers mener, at man kender så godt. Og jeres fødder vil fortælle jer, at København er ret stor, trods alt.

 

Vandringerne har ét af Københavns markante haveanlæg som udgangspunkt, hvor I begynder med det enkle spørgsmål: Hvorfor ser anlægget ud, som det gør? I får blandt andet viden om historien og kunsthistorien - og også et friskt blik på nogle af de ting, som man mener, at man kender.

 

Husk at kigge op indimellem, for overalt er der spændende træer fra fjerne lande, der får lov til at skyde i vejret - april og maj er blomstringstid for mange dejlige planter.


Det får du:

 • Byvandring med Nordic Sommelier Academy
 • 1 glas vin og en uspecificeret snack (husk at medbringe eget vinglas)

 

SPOTpris 150 kr. Normalpris 250 kr. Spar 40 %

 

Vælg mellem følgende byvandringer og datoer:

 

 • Ørstedsparken – skulpturfortællinger (Indgang kl. 14.00-15.30 - Nørre Farimagsgade 2, 1364 København)
  • Den 16. maj 2021
  • Den 13. juni 2021

 

 • Kongens Have – den eventyrlige skulpturvandring (Indgang kl. 14.00-15.30 - Damegangen, Gothersgade , 1306 København)

  • Den 23. maj 2021
  • Den 20. juni 2021

Ørstedsparken – en roman fra romatikkens tid

Parken er en del af Københavns gamle forsvar, og den militære struktur kan stadig identificeres, hvis man vil - bedre er det vel at nyde den romantiske stemning: Flotte, gamle træer, dejlige perspektiver, helt naturligt og nøje planlagt – typisk for det, man kalder 'en engelsk have' fra 1800-tallet, romantisk og moderne. Den fine bro over den lille sø er "udført som et smedejernsgitter og er formentlig Danmarks ældste bro af denne type."

 

Mange skulpturer i parken fortæller historier, som kunne være stof for store romaner: De to Ørsteds-brødre, den ene politiker og den anden videnskabsmand. Bertel Thorvaldsen, den verdensberømte billedhugger, som er meget gådefuldt og mystisk fremstillet i Einar Utzon-Franks værk fra 1943. Og kunne ikke Nathalie Zahles liv fortælles som om, det var en roman af Charles Dickens? Til 1800-tallet hører også den grænseløse beundring for antikkens skulpturer – og dem er der mange af! Vi må i hvert fald finde dem, der har med vin at gøre! En satyr? Bacchus barnet?

 

Kongens have - den eventyrlige have

Hvis Danmark var Christian 4's. rige og København hans hovedstad, hvorfor skulle den store mand så ikke også få sin helt egen have? Kongens Have var kongernes og den fine overklasses univers: Med ædle planter opstillet i 1600-tallets barokke, symmetriske orden, men også med plads til frugttræer samt køkkenhave til hoffets forplejning. Der var fontæner og et lysthus, og kong Christian byggede sin egen romantiske rede midt i det hele: Rosenborg slot, hvor han oplevede kærlighedens glæder og smerter med sin elskede Kirsten Munk.

 

I dag er der flere skulpturer, der minder om eventyr og kærlighed – nymfen Ekko, liden Gunver og eventyrenes store fortæller: H.C. Andersen. Meget passende findes der i dag et marionetteater på stedet.


Nordic Sommelier Academy

Camilla og Wolfgang afholder flere foredrag med integrerede vinsmagninger hos Vin & Foredrag, som er en del af Nordic Sommelier Academy.

 

Wolfgang er uddannet cand.mag.art. fra Münchens Universitet og er én af Danmarks mest vidende og erfarne foredragsholdere inden for historie. Siden 2000 har han forelæst på Folkeuniversitet i Aarhus, Emdrup og København. Wolfgang formår at holde sit publikum interesseret ved at sende flere tangenter ud for at binde det hele sammen til en smuk sløjfe. 

 

Sammen med sin hustru Camilla, som er sommelier og stifter af Nordic Sommelier Academy, leverer de altid et humørfyldt og spændende arrangement tilpasset deltagerne.

 

Vinene leveres af Kildetoft Vine. Alle vine kommer fra små kvalitetsvinproducenter håndplukket af Master Sommelier Jess Kildetoft. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Hver dato kræver min. 10 deltagere for at denne gennemføres. Der vil være mulighed for at flytte til en af de andre datoer, hvis den valgte dato ikke har nok deltagere.

 

Husk at medbringe eget vinglas til byvandringen.

Én unik kode gælder til den valgte byvandring på den valgte dato. Billetten er gyldig til 1 deltager. Billetten er ikke personlig og kan således uden videre overdrages eller bortgives som gave. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Nordic Sommelier Academy. 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Nordic Sommelier Academy

Læssøegade 7, kld., 2200 København N
Tlf: 27 89 93 70 | CVR: 36735643 | camilla@vinogforedrag.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. april 2021 kl. 23:59

Byvandringer i København