12 fl. 2019 Pinot Grigio Rosé

Corte Vigna fra Italien er den gode hverdagsvin til den kræsne kender, og nu kan sikre dig hele 12 flasker af deres 2019 Pinot Grigio Rosé.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Foråret er over os, og snart skal vi drikke rosévin på terrassen. Corte Vignas Pinot Grigio er forfriskende, let og saftig, og den er derfor den perfekte sommerrosé til timerne i solen eller til de lune aftentimer. Vinen er sart og lys i farven med masser af citrusfrugt og røde bær i næsen. I munden har den en frisk og blød fornemmelse.


Det får du:

 • 12 fl. 2019 Pinot Grigio Rosé

 

SPOTpris 599 kr. Normalpris 1.059 kr. Spar 43 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage til nærmeste pakkeshop - dog senest den 26. april 2021.


Med sin beliggenhed i Norditalien grænser Veneto op imod Lombardia mod vest, Trentino-Alto Adige mod nordvest, Østrig mod nord, Friuli Venezia-Guilia og Adriaterhavet mod øst og Emilia Romagna mod syd. Alpernes beskyttelse, Gardasøens varme og mildhed, slettelandets kontinentale klima og andre meteorologisk forhold skaber yderst gunstige betingelser for vinproduktion i Veneto.

 

Corte Vigna er den gode hverdagsvin til den kræsne kender. Denne Pinot Grigio rosé er mild og læskende med noter af røde bor og hvide blomster i næsen. Vinen er ideel til lette retter, salater, pasta, pizza eller på egen hånd som aperitif.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage til nærmeste pakkeshop - dog senest den 26. april 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én kode gælder til 12 flasker 2019 Pinot Grigio Rosé.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bevco A/S.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bevco

  Bredskiftevej 22B, 8210 Aarhus V
  Tlf: 71 99 22 00 | CVR: 34590222 | jk@bevco.dk |

  Sidste chance: 19. april 2021 kl. 23:59

  12 fl. 2019 Pinot Grigio Rosé