Vadehavets perler - Rømø & Fanø

Sidste chance!

Oplev Vadehavet, Rømø og Fanø på en rejse, der giver jer store oplevelser, smukke strande, hyggelige småbyer og vild natur på både Rømø og Fanø i selskab med en dygtig lokal guide. Med ophold i Ribe kan I samtidig opleve Danmarks ældste by.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

På denne rejse skal I bo i Danmarks ældste by, Ribe, hvor Hotel Dagmar, der er genbo til byens berømte domkirke, byder indenfor.

 

Herfra kan I glæde jer til at komme på guidede ture rundt om på vadehavsøerne Fanø og Rømø. I kommer til at opleve naturen, historien, byerne og alt det, der gør øerne til noget ganske særligt - og så skal i smage Vadehavshotdogs, besøge en fuglekøje og mange andre spændende ting.

 

Nedenfor kan I finde program, rejsetidspunkter, information om tryghedspakken, udflugtsforslag, priser m.m.


Rejsen inkluderer:

 • 4 overnatninger på Hotel Dagmar 
 • Morgenmad alle dage
 • 2 middage med 1 hovedret på hotellet
 • 3-retters middag på hotellet
 • Oplevelser på Fanø med lokal guide
 • Oplevelser på Rømø med lokal guide
 • 2 vadehavshotdogs på Rømø inkl. 1 drikkevare
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne


Vælg mellem følgende perioder:

 

Den  5.  juli til den 9. juli 2021

SPOTpris  4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse  

SPOTpris  5.975 kr. pr. person i eneværelse  

 

Den  16.  august  til den 20. august 2021

SPOTpris  4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse  

SPOTpris  5.975 kr. pr. person i eneværelse  

 

Den 13.  september til  den 17. september 2021

SPOTpris  4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse  

SPOTpris  5.975 kr. pr. person i eneværelse  

 

Den 4.  oktober til den  8. oktober 2021

SPOTpris  4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse  

SPOTpris  5.975 kr. pr. person i eneværelse  


Program


Dag 1 – Ankomst til hotellet 

I sørger selv for transport til hotellet. Kommer I i bil, kan det anbefales at hente app'en "Ribe Parking", hvor man får en oversigt over parkeringspladser i Ribe. Det er muligt at tjekke ind på Hotel Dagmar fra kl. 15.00. Hotel Dagmar ligger i Centrum af Ribe med Domkirken som genbo. Her bliver I indlogeret på et charmerende og individuelt indrettet værelse med eget badeværelse, tv, wi-fi m.m. Glæd jer til at bo på det historiske hotel, på et ophold, der inkluderer flere middage i restauranten.

 

Før middagen serveres kl. 18.00 er der tid til at opleve byen på egen hånd. Se gerne vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede i teksten.

 

Dag 2 – Rømø med lokal guide

Heldagsudflugt med forventet afgang fra hotellet kl. 8.50.

 

Dagen starter med en tur til Juvre, hvor I skal høre om lokale traditioner som hvalfangst og den gamle folkefest Pers Awten. I kommer også til at høre om øens diger og stormfloder, og de mere jordnære ting som landbruget og turismen på øen.

 

Næste stop er ved Rømø Nord, hvor I skal høre om skydeområdet, afgræsning og de omkringliggende øer. Hvis der er stemning for det, så gøres der holdt ved mammutbunkeren i Tvismark Plantage, når turen igen går sydpå.

 

Turen går videre til Rømø Kirke og videre til Rømø Havn. Her skal I høre om strandengsdannelse og smage nogle af de vilde planter, der gror her – og som også indgår i dagens frokost - hotdogs. I kommer også til at høre om Vadehavet, det voldsomme tidevand, samt Nationalpark Vadehavet og verdensarven.

 

Hotdog-frokosten serveres og tilberedes i bålhytten ved Tønnisgård, og bliver lavet med grillede lammepølser fra Rømøslagteren, syltet strandarve, strandengs-mayonnaise og stikkelsbærchutney. Der serveres en øl eller vand til.

 

Efter frokosten tager bussen jer til Lakolk, hvor I kan gå en tur på Nordeuropas bredeste sandstrand, besøge en café, shoppe eller hvad I måtte have lyst til.

 

Der serveres middag på hotellet kl. 18.00.


Dag 3 – Fanø med lokal guide

Heldagsudflugt med forventet afgang fra hotellet kl. 9.00 og forventet hjemkomst til hotellet kl. 17.30.

 

Efter morgenmaden går turen fra Ribe til Esbjerg Havn, hvor færgen sejler til Fanø. Vel ankommet på Fanø mødes I med den lokale guide ved Lystbådehavnen.

 

Turen på Fanø starter med en guidet tur rundt i Nordby, hvor bymidten er fyldt med smukke huse fra 1800-tallet og små smalle gader. Efter den guidede rundtur er der lidt tid på egen hånd i Nordby til sightseeing og frokost. Gå en tur ned til havnen, hvor der ved lavvande ligger sæler på en lille sandbanke og nyd udsigten ind mod Esbjerg, der er et imponerende syn fra Fanø. Slå vejen op i byen og kig ind til Slagter Christiansen, der laver nogle af landets absolut bedste spegepølser, køb et par af de lokale øl og bid mærke i, hvordan alle de små veje op i byen kan lukkes af i tilfælde af højvande.

 

Herefter går turen til Sønderho. Undervejs gøres der holdt ved en af øens fuglekøjer, som kun kan nås via en gåtur på en natursti.

 

Sønderho er en af landets smukkeste landsbyer, med mange smukke huse fra 1800-tallet i den lille landsby. Guiden fortæller jer undervejs om øen, befolkningen, kulturen, naturen og turismen på øen. I besøger den lille Sønderho Kirke, hvor I på kirkegården kan se, hvor meget søfarten har betydet for øsamfundet. Fra Sønderho går turen igen nordpå langs Vesterhavsstranden. Der gøres holdt undervejs, før bussen forsætter og kører fra ved Fanø Bad og tilbage til Nordby, hvorfra I sejler retur til Esbjerg.

 

Der serveres middag på hotellet kl. 19.00.


Dag 4 – uden program       

Der vil være mulighed for udflugter på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.


Dag 5 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud, senest kl. 11.00.       

Farvel til Ribe og Hotel Dagmar efter nogle gode dage. 


Oplevelser på egen hånd

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Sønderjylland.

 

Gratis vægterrundgang. Kom på en hyggelig slentretur i den gamle bydel. Ribe er en af de få byer i Danmark, der kan fremvise en virkelig velbevaret middelalderlig bykerne med gamle bindingsværkshuse og brostensbelagte gader. Følg vægteren rundt i Ribes smalle gader og hør hans spændende fortælling om byens storhedstid, hekseafbrændinger, stormfloder, røverhistorier og m.m.

 

Ribe Domkirke er nok den mest kendte bygning i Ribe. Den smukke kirke har en historie, der går helt tilbage til det 12. århundrede. Indvendigt er det store kirkerum en smuk oplevelse og I kan finde Ribe Domkirke Museum på vejen op i kirkens tårn. Her fortæller den store udstilling om reformationens konkrete konsekvenser for dagligliv og kirke liv og om Ribe Domkirkes fascinerende bygningshistorie. Det koster en entré på 20 kr. at komme op i tårnet.

 

Kun et stenkast fra domkirken ligger Sct. Catharinæ Kirke og Kloster, et af de ældste og bedst bevarede klostre i Skandinavien, med en historie, der strækker sig knap 800 år tilbage i tiden. For cirka 100 år siden blev kirken renoveret, og resultatet kan ses den dag i dag.

 

Museet Ribes Vikinger får I fortællingen om hvordan det hele startede i år 700, museet viser også byens udvikling gennem tiden til 1700-tallet. Ribes særlige atmosfære udspringer af byens lange og dramatiske historie. På trods af den intakte kulisse kan det være svært at forestille sig Ribe, livet i byen og de menneskelige skikkelser gennem tusinde år, men her kan museet hjælpe jer på vej.

 

Ribe VikingeCenter bliver historien gjort levende gennem rekonstruktion af vikingetidens Ribe i fuld skala. Ribe VikingeCenter er et historisk oplevelsescenter med autentiske rekonstruktioner af det allerældste Ripa. Her kan du bl.a. møde sortsmeden, kongens møntslager, vølven, husfruen, trællen, krigeren, falkoneren, træsmeden, storbonden og alle gårdens dyr.

 

Vadehavscentret er en smuk og unik bygning, hvor I kommer tæt på fuglenes verden og kommer ind i de store fuglesværme, mærker dem og rejser videre med dem. Lær om trækfuglenes verden på smukkeste vis i de æstetiske omgivelser.

 

Ribe Kunstmuseum er et helt særligt sted, hvor kunst, arkitektur og landskab forenes i en smuk og stemningsfyldt ramme. Den fredede og totalrestaurerede museumsbygning er en særegen arkitektonisk perle i Ribe. Samlingen tager sit udgangspunkt i værker af Jens Juel og Nicolai Abildgaard. Herfra bevæger den sig gennem Guldalderen og Det moderne gennembrud. Med klassisk dansk modernisme sætter den sit punktum. Både kulturelt og arkitektonisk er museet et besøg værd.

 

Det Gamle Rådhus i Ribe er Danmarks ældste, og giver jer en fornemmelse af tidens gang og historiens vingesus. Her kan I se byens segl, normalmål, drikkebæger, lovbog, morgenstjerner, bøddelsværd, tommelskruer med mere.


Tirpitz ved Blåvand er et unikt oplevelsescenter/museum, der er bygget ind i klitterne ved Blåvand. Museet er forbundet med en kanonbunker fra besættelsen via en korridor og rummer flere store udstillingsområder., samt café og butik. En unik museumsoplevelse.

 

Den lille vadehavsø Mandø ligger mellem Fanø og Rømø, og kan kun besøges ved lavvande, men byder til gengæld på et rigt natur- og fugleliv, som I kan opleve, mens I måske også betragter øens får, der går og græsser på øens diger. En særpræget oplevelse, men husk at tjekke tidevandstabellen.

 

Marsk Tower. I foråret 2021 ser det nye vartegn for marsken i Sønderjylland dagens lys. Det 25 meter høje udkigstårn i Hjemsted ved Skærbæk er tegnet af Bjarke Ingels Group og giver en unik udsigt ud over marsken og Nationalpark Vadehavet, hvor det i klart vejr er muligt, at se helt til Esbjerg, Sild og Rømø.


Tryghedspakke:

 

Glæd dig til gode rejseoplevelser i trygge rammer.

 

Tryghedsgaranti

Hos Ans Rejser er det meget vigtigt, at du som gæst kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse!  Derfor har de indført Tryghedsgaranti på alle rejser i tilfælde af, at restriktionerne forlænges. Det betyder i al sin enkelthed, at hvis du har booket en rejse, som aflyses grundet Covid-19, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Tryg busrejse

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledning, og chaufføren og rejselederen er altid helt opdateret herpå. På udflugterne benytter de 4-stjernede busser samt sikrer god ventilation i bussen, og alle gæster har naturligvis adgang til håndsprit. Bussen rengøres dagligt.

 

Lokal tryghed

Alle rejseledere ved Ans Rejser er lokalkendte og kan besvare jeres spørgsmål og komme med tips og forslag til udflugter på egen hånd.


Om Ans Rejser

 

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer.  Du reserverer hos Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Der er et begrænset antal til salg.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Ophold med 4 overnatninger på Hotel Dagmar i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • 2 middage med 1 hovedret på hotellet
 • 3-retters menu på hotellet
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Oplevelser på Fanø med lokal guide
 • Oplevelser på Rømø med lokal guide
 • 2 vadehavshotdogs på Rømø inkl. 1 drikkevare
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen. 

 

De angivne tider er vejledende og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juni 2021 kl. 23:59

Vadehavet, Rømø og Fanø