Ø-tur - Rømø, Samsø og Endelave

Sidste chance!

Glæd jer til 7 dages rejse, hvor I kommer til at opleve Rømø, Endelave og Samsø i selskab med lokalkendte guider, der fortæller og viser jer øernes historie og natur med sejlture, vandretur, traktorvognstur og kaffe i det fri.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vi har sammensat en perlerække af oplevelser, der vil give jer minder for livet. Med base på Hotel Kommandørgården på Rømø og Hotel Juelsminde Strand i Juelsminde får I her en fantastisk rejse, hvor I fordelt over 7 dage kommer til at besøge en stribe danske øer.

 

Glæd jer til at opleve guidede ture på Rømø, Samsø og Endelave, til at se en masse formidabel natur og til at smage på hotdogs lavet med ingredienser fra Vadehavet. I kommer til at høre om øernes historie og opleve de helt unikke omgivelser.

 

Nedenfor kan I finde program, rejsetidspunkter, information om tryghedspakken, udflugtsforslag, priser m.m.


Rejsen inkluderer:

 • 2 overnatninger på Hotel Kommandørgården
 • 4 overnatninger på Hotel Juelsminde Strand
 • Morgenmad alle dage
 • 2 x 3-retters middag eller buffet, efter kokkens valg på Hotel Kommandørgården
 • 2 x 2-retters middag på Hotel Juelsminde Strand
 • Oplevelser på Rømø med lokal guide
 • 2 vadehavshotdogs på Rømø inkl. 1 drikkevare
 • Oplevelser på Samsø med lokal guide
 • Frokost på Restaurant Dokken, Samsø: Flæskesteg med nye kartofler, rødkål og skysovs samt hjemmelavet citronfromage
 • Oplevelser på Endelave med lokal guide
 • Frokost på Endelave kro
 • Adgangsbillet til Juelsminde Havnemuseum (begrænset åbningstid)
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Vælg mellem følgende perioder:

 

Den 13. juni til den 19. juni 2021

SPOTpris 6.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 8.685 kr. pr. person i eneværelse  

 

Den 4. juli til den 10. juli 2021

SPOTpris 6.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse  

SPOTpris 8.685 kr. pr. person i eneværelse  

 

Den 15. august til den 21. august 2021

SPOTpris 6.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse  

SPOTpris 8.685 kr. pr. person i eneværelse  

 


Program


Dag 1 – Ankomst til hotellet på Rømø

I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil. Det er muligt at tjekke ind på Hotel Kommandørgården på Rømø fra Kl. 14.

 

Hotel Kommandørgården, beliggende i skønne omgivelser på den sydlige del af Rømø. Hotellet byder på pæne og velindrettede værelser med eget badeværelse, tv, wi-fi, og kaffe/the-faciliteter. Alle værelserne har egen svalegangsbalkon eller terrasse, og I har under opholdet fri adgang til pool og dampbad.

 

Før middagen serveres kl. 18.00 er der god tid til at opleve området på egen hånd.  

 

Dag 2 – Rømø med lokal guide
Heldagsudflugt med forventet afgang fra hotellet kl. 09.00 og forventet hjemkomst kl. 17.00.

 

Dagen starter med en tur til Juvre, hvor I skal høre om lokale traditioner som hvalfangst og den gamle folkefest Pers Awten. I kommer også til at høre om øens diger og stormfloder, og de mere jordnære ting som landbruget og turismen på øen.

 

Næste stop er ved Rømø Nord, hvor I skal høre om skydeområdet, afgræsning og de omkringliggende øer. Hvis der er stemning for det, så gøres der holdt ved mammutbunkeren i Tvismark Plantage, når turen igen går sydpå.

 

Turen går videre til Rømø Kirke og videre til Rømø Havn. Her skal I høre om strandengsdannelse og smage nogle af de vilde planter, der gror her – og som også indgår i dagens frokost bestående af hotdogs. I kommer også til at høre om Vadehavet, det voldsomme tidevand, samt Nationalpark Vadehavet og verdensarven.

 

Frokosten serveres og tilberedes i bålhytten ved Tønnisgård, og bliver lavet med grillede lammepølser fra Rømøslagteren, syltet strandarve, strandengs-mayonnaise og stikkelsbærchutney, og der serveres en øl eller vand til.

 

Efter frokosten tager bussen jer til Lakolk, hvor I kan spadsere en tur på Nordeuropas bredeste sandstrand, besøge en café, shoppe eller hvad I måtte have lyst til.

 

Der serveres middag på hotellet kl. 18.00.

 

Dag 3 – Uden program

Dagen skal I blandt andet bruge på at transportere jer til Hotel Juelsminde Strand. I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil. 

 

I skal seneste være tjekket ud fra Hotel Kommandørgården kl. 11:00, og det er muligt at tjekke ind på Hotel Juelsminde Strand fra kl. 14.00.

 

Hotel Juelsminde Strand ligger smukt ved indkørslen til den hyggelige havneby Juelsminde, omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til strand, havn og centrum i Juelsminde by. Her bliver I indlogeret på et af hotellets pæne og lyse værelser, med eget badeværelse, tv og wi-fi.

 

Der vil være mulighed for udflugter på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.


Dag 4 – Samsø med lokal guide
Heldagsudflugt med forventet afgang fra hotellet kl. 08.15 og forventet hjemkomst kl. 17.00.

 

Når færgen ankommer til Sælvig på Samsø står der både en bus og en guide klar til at tage jer med. På jeres tur rundt på den sydlige del af Samsø, kan I blandt andet se de mange forskellige landbrug og små landsbyer, der ligger som perler på en snor.

 

Der gøres holdt ved Svanegården i Permelille, hvor I får en introduktion til gårdens historie og kan gå på opdagelse i gårdens butik. Herefter går turen videre rundt på den anden halvdel af Sydøen, før I ankommer til Ballen. Her kan I glæde jer til frokost på Dokken, der er indrettet i det gamle skibsværft og byder på en pragtfuld udsigt ud over havet og havnen.

 

Efter frokost går turen videre rundt på Samsø, hvor I undervejs kan se æbleplantager og vinmarker, til Langør, hvor I kan se øens eneste naturlige havn og videre over heden til Nordby, hvor der venter en smuk naturoplevelse i de fredede Nordby Bakker.

 

Inden der er afgang med færgen, er det muligt at besøge butikken ”Smagen af øen”, hvor der sælges en stor del af øens specialiteter.

 

Der serveres middag på hotellet kl. 18.00.


Dag 5 – Endelave med lokal guide
Heldagsudflugt med forventet afgang fra hotellet kl. 07.45 og forventet hjemkomst kl. 17.00.

 

Ud for Horsens Fjord ligger Kattegat-øen Endelave. Vel ankommet efter sejlturen fra Snaptun bliver selskabet delt op i to grupper. Hver gruppe får sin egen lokale guide, der i løbet af to timers vandretur får fortalt om ø-livet før og nu, Endelaves historie og natur, og ikke mindst om øens vilde kaniner. Undervejs bliver I budt på en kryddersnaps lavet med urter fra øen.

 

Efter endt vandring serveres der på Endelave kro en frokostplatte inkl. en øl eller vand.


Efter frokost holder der overdækkede traktorvogne klar udenfor kroen, der tager jer på en 2-timers ø-rundtur, bl.a. gennem det store, smukke naturområde Øvre. Der er medbragt kaffe/te og kage på traktorturen, som nydes et sted i det fri.

 

Omkring kl. 15.00 sættes I af, enten midt i byen eller på havnen. Færgen sejler kl. 15.50.

 

Middag serveres på hotellet kl. 18.00


Dag 6 – Uden program

Der vil være mulighed for udflugter på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.Dag 7 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud senest kl. 10.00     

Farvel til Østjylland og Hotel Juelsminde Strand efter nogle gode dage. Se gerne vores forslag til udflugter på egen hånd, så I kan få det sidste ud af jeres tur. 


Oplevelser på egen hånd

 

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres ferie.

 

Selvom Hjarnø kun ligger 500 meter fra fastlandet, så er østemningen til at tage og føle på. På Hjarnø er alt i gåafstand. I kan se Danmarks næstmindste kirke, lagunesøen, Hjarnø Odde og kalvestenene, der er et fredet område med 10 skibssætninger fra vikingetiden. Turen hele vejen rundt om Hjarnø er 5 kilometer lang.

 

Den Genfundne Bro er en kulturhistorisk perle og et stykke genoplivet Danmarkshistorie. Broen var i 85 år dækket af en dæmning, men blev for nogle år siden fritlagt og restaureret. En unik oplevelse i naturskønne omgivelser ved Gudenåen.

 

Gudenåens udspring. Oplev, hvor både Gudenåen og Skjernåen har sit udspring i Tinnet Krat. Det store vandskel er en fantastisk og unik naturoplevelse med smukt landskab på den jyske højderyg. Området er et godt udgangspunkt for vandreture med flere skiltede ruter i området.

 

Alrø ved Odder byder på smuk natur, en uspoleret natur, historier fra stenalderen og hyggelige gårdbutikker. På øens højeste punkt ligger Alrø Kirke 14 meter over havets overflade, og da Alrøs landskab er fladt og åbent, så er der en flot udsigt fra kirken over markerne, kysterne og Horsens Fjord.

Tunø byder indenfor til en helt unik og frodig natur, der byder på stejle klinter, bløde sandstrande og sjældne fugle. I kan komme til Tunø med færge fra Hou, men bilen skal I efterlade på havnen. For bilkørsel er ikke tilladt på øen. Sejlturen tager en time, og I kan undervejs være heldige, at spotte spættede sæler og marsvin i farvandet.


Tryghedspakke:

 

Glæd dig til gode rejseoplevelser i trygge rammer.

 

Tryghedsgaranti

Hos Ans Rejser er det meget vigtigt, at du som gæst kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse!  Derfor har de indført Tryghedsgaranti på alle rejser i tilfælde af, at restriktionerne forlænges. Det betyder i al sin enkelthed, at hvis du har booket en rejse, som aflyses grundet Covid-19, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Tryg busrejse

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledning, og chaufføren og rejselederen er altid helt opdateret herpå. På udflugterne benytter de 4-stjernede busser samt sikrer god ventilation i bussen, og alle gæster har naturligvis adgang til håndsprit. Bussen rengøres dagligt.

 

Lokal tryghed

Alle rejseledere ved Ans Rejser er lokalkendte og kan besvare jeres spørgsmål og komme med tips og forslag til udflugter på egen hånd.


Om Ans Rejser

 

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Der er et begrænset antal til salg.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 2 overnatninger på Hotel Kommandørgården
 • 4 overnatninger på Hotel Juelsminde Strand
 • Morgenmad alle dage
 • 2 x 3-retters middag eller buffet, efter kokkens valg på Hotel Kommandørgården
 • 2 x 2-retters middag på Hotel Juelsminde Strand
 • Oplevelser på Rømø med lokal guide
 • 2 vadehavshotdogs på Rømø inkl. 1 drikkevare
 • Oplevelser på Samsø med lokal guide
 • Frokost på Restaurant Dokken, Samsø: Flæskesteg med nye kartofler, rødkål og skysovs samt hjemmelavet citronfromage
 • Oplevelser på Endelave med lokal guide
 • Frokost på Endelave kro
 • Adgangsbillet til Juelsminde Havnemuseum (begrænset åbningstid)
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

  

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 18. maj 2021 kl. 23:59

Ø-tur i Danmark