Oplev Sønderjylland

Sidste chance!

Oplev historien om Genforeningen. Vi har samlet en række historiske perler og tilføjet skønne naturoplevelser, så du får det bedste af Sønderjylland for alle sanser. Inkluderer ophold på Slukefter Kro, lækre middage og fjordsejlads i enestående natur.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Sidste år var det 100 år siden, at Sønderjylland genindtrådte i det danske kongerige. En kæmpe omvæltning, som I nu kan gå i fodsporene af over 5 dage. Både i forhold til historien, genforeningen, tyskerkrigene og den natur, der gør området så fantastisk.

 

Oplev Sønderjylland med denne rejse, der indeholder fjordsejlads, guidet tur på Årø, museumsbesøg, udflugter med lokalkendt rejseleder og ikke mindst et ophold på Slukefter Kro.

 

I skal nemlig bo på den landskendte Slukefter Kro, der blandt andet er kendt for sit fantastiske køkken – og det kommer I til at opleve flere gange.

 

Nedenfor kan I finde program, rejsetidspunkter, information om tryghedspakken, udflugtsforslag, priser m.m.


Rejsen inkluderer:

 

 • 4 overnatninger på Slukefter Kro
 • Morgenmad alle dage
 • 2 x 2-retters middage på hotellet
 • 5-retters middag inkl. vinmenu
 • Fjordsejlads inkl. frokost med fjordbåden Helene af Årø
 • Ø-tur på Årø med lokal guide
 • Frokost på Folkehjem i Aabenraa
 • Entré og introduktion på Genforenings- og grænsemuseet
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Vælg mellem følgende perioder:

 

Den 11. juli til den 15. juli 2021:

SPOTpris 4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 6.435 kr. pr. person i enkeltværelse

 

Den 22. august til den 26. august 2021:

SPOTpris 4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 6.435 kr. pr. person i enkeltværelse

 


Program

 

Dag 1 – Ankomst til hotellet

I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil.  I har mulighed for at tjekke ind på Slukefter Kro fra kl. 15.30.

 

Den Kgl. Privilegerede storkro byder indenfor i historiske rammer, hvor der siden 1761 har været drevet kro. I skal bo på et af kroens hyggelige værelser, der naturligvis har eget badeværelse, og kan se frem til ophold, hvor I kan nyde godt af de gode rammer, de fantastiske omgivelser og ikke mindst kroens formidable køkken.

 

Ønskes opgradering til comfortværelse er prisen 600 kr. pr. værelse for 4 overnatninger. Forespørgsel på ledige comfortværelser ved bestilling hos Ans Rejser.  

 

Før middagen serveres kl. 18.30 er der god tid til at opleve området på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.


Dag 2 – Genforening og Fjordsejlads til Årø

Heldagsudflugt – Forventet afgang kl. 09.00 – forventet hjemkomst kl. 17.00.

 

I 2020 fejrede vi 100-året for, at Sønderjylland vendte tilbage til det danske kongerige. På rejsens anden dag skal I blandt andet opleve Genforeningsmuseet nord for Christiansfeld, der fortæller historien om de mennesker, sammenlægningen påvirkede dengang.

 

Efter museumsbesøget skal I opleve Haderslev Fjord. Det gode skib ”Helene af Årø” sejler jer gennem den 12 kilometer lange, smalle, bugtede fjord, og I kan undervejs nyde det smukke samspil mellem land og vand samt dyre- og planteliv. Der bliver serveret frokost undervejs.

 

I lægger til land på Årø, hvor I bliver samlet op af en bus. Her skal I i selskab med en lokal guide bruge et par timer på at opleve den fantastiske ø.

 

Forventet hjemkomst til kroen kl. 17.00. Middag serveres på hotellet kl. 18.30.

 

Dag 3 – Genforenings historiske steder

Udflugt – Forventet afgang kl. 09.00 - forventet hjemkomst kl. 16.00.

 

Efter morgenmaden går turen til Dybbøl Banke og den ikoniske Dybbøl Mølle. Her kan I opleve historien fra tyskerkrigene vist frem på fascinerende vis i historiecenteret, komme en tur op i Dybbøl mølle eller gå rundt i det naturlige område, hvor forskellige stier og mindesten indbyder til fordybende gåture.

 

Frokosten kan I glæde jer til at indtage på Folkehjem i Aabenraa, der spillede en stor rolle for danskheden før Genforeningen.

 

Dagen afsluttes med en udflugt til Knivsbjerg, der med sine 45 meter er Nordslesvigs højeste punkt. Her kommer I blandt andet til at se det 45 meter høje granittårn på bakketoppen, nyde udsigten fra udsigtsplatformen og se de mindesten, der er blevet opsat til minde om de soldater fra det tyske mindretal, der faldt under de to verdenskrige.

 

Forventet hjemkomst kl. 15.00. Middag serveres på hotellet kl. 18.30.

 

Dag 4 – Uden program

Oplev Sønderjylland på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

Ønsker I at tilkøbe middag på Slukefter Kro, så kan I tilkøbe en 3-retters middag for 250 kr. pr. person (bestilles på hotellet senest dage før). 

 

Dag 5 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud senest kl. 11.00  

Farvel til Sønderjylland og Slukefter Kro efter nogle gode dage.


Oplevelser på egen hånd

 

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Sønderjylland.

 

Skamlingsbanken er med sine 113 meter det højeste punkt i Sønderjylland og byder på en pragtfuld udsigt ud over landskabet samt over Lillebælt og helt til Fyn. På højskamlingen kan I se den 16 meter høje granitsøjle rejst til minde om den danske sags forkæmpere i Slesvig. Tæt på støtten er der 6 andre mindestøtter og en talerstol af store kampesten. Rundt om talerstolen står der fem grupper af træer, der symboliserer de fem nordiske landes uadskillighed. Et populært udflugtsmål.

 

Christiansfeld. Det er umuligt ikke at blive betaget af Christiansfeld. Her ligger de velbevarede, ikoniske gulstenshuse side om side langs de brostensbelagte gader. Her kan I smage de berømte honningkager og nyde bymidtens unikke opbygning. En fascinerende sønderjysk tidslomme.

 

Hærvejen er Danmarks ældste landevej, der siden oldtiden har bragt soldater og folk fra nord til syd og omvendt i det jyske. I Sønderjylland løber vejen fra grænsen ved Padborg til Vojens, og du kan følge afmærkede ruter på cykel eller til fods. Undervejs kommer du bl.a. forbi Hærvejens karakteristiske kampestensbroer Gejlå Bro, Povls Bro og Immervad Bro.

 

LEGOLAND og LEGO House. Træd ind i en verden af klodser i den verdensberømte forlystelsespark LEGOLAND eller i oplevelsescenteret LEGO House, der begge ligger ved Billund. LEGOLAND er den største danske turistattraktion uden for København.

 

Haderslev, den hyggelige købstad har eksisteret siden 1100-tallet og er bl.a. kendt for sin slagterkultur, det familieejede bryggeri Fuglsang og den smukke Haderslev Domkirke. Området omkring Haderslev gemmer på mange fantastiske oplevelser.

 

Slotsbyen Gram er en af Sønderjyllands ældste byer og en unik besøgsoplevelse. Her finder I en bred vifte af kultur og historie kombineret med smukke omgivelser og en dejlig bymidte. Bestig Klimperne, find dit indre legebarn frem i motorikcenteret og grav efter fossiler i Lergraven. Det emmer af historie i slotsbyen Gram. Slottet er den største middelalderbygning uden for København og bygget omkring 1470.

 

Gendarmstien strækker sig i dag fra den dansk-tyske grænse ved Padborg over Kollund, Gråsten, Broagerland og Vemmingbund, forbi Dybbøl og videre til Sønderborg og Høruphav på Als. Det meste af vejen følger du kysten og går gennem et afvekslende landskab med skove, moser og enge.

 

Barsø er en overset perle i Lillebælt. I finder den lille ø nordøst for halvøen Løjt og kun 15 minutters færgetur fra Barsø Landing. Oplev stilhed og kom tæt på naturen på øen, der kun har 20 faste beboere.


Tryghedspakke:

 

Glæd dig til gode rejseoplevelser i trygge rammer.

 

Tryghedsgaranti

Hos Ans Rejser er det meget vigtigt, at du som gæst kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse!  Derfor har de indført Tryghedsgaranti på alle rejser i tilfælde af, at restriktionerne forlænges. Det betyder i al sin enkelthed, at hvis du har booket en rejse, som aflyses grundet Covid-19, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Tryg busrejse

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledning, og chaufføren og rejselederen er altid helt opdateret herpå. På udflugterne benytter de 4-stjernede busser samt sikrer god ventilation i bussen, og alle gæster har naturligvis adgang til håndsprit. Bussen rengøres dagligt.

 

Lokal tryghed

Alle rejseledere ved Ans Rejser er lokalkendte og kan besvare jeres spørgsmål og komme med tips og forslag til udflugter på egen hånd.


Om Ans Rejser

 

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Der er et begrænset antal til salg.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 4 overnatninger på Slukefter Kro
 • Morgenmad alle dage
 • 2 x 2-retters middage på hotellet
 • 5-retters middag inkl. vinmenu
 • Fjordsejlads inkl. frokost med fjordbåden Helene af Årø
 • Ø-tur på Årø med lokal guide
 • Frokost på Folkehjem i Aabenraa
 • Entré og introduktion på Genforenings- og grænsemuseet
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider er vejledende og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juni 2021 kl. 23:59

Oplev Sønderjylland