Sjællands herligheder

Bo i skønne omgivelser og oplev en række af Sjællands herlige udflugtsmål med rejseleder. Frederiksborg Slot, Roskilde Domkirke og smukke Stevns klint er blandt de oplevelser, der venter.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag med på eventyr blandt danske slotte og smukke slotshaver, når turen går til herlige Sjælland. Oplev det historiske vingesus i naturen, der gemmer på fortællinger fra millioner af år, og se sporene fra Den Kolde Krig. Turen byder på en perlerække af unikke oplevelser - krydret med lækker mad og skønne omgivelser.

 

Undervejs kan I blandt andet glæde jer til at opleve Fredensborg Slot og den tilhørende slotshave, der er et af Danmarks største historiske haveanlæg, og til at besøge Roskilde Domkirke, der er på UNESCO's verdensarvsliste.

 

Nedenfor kan I finde program, rejsetidspunkter, information om tryghedspakken, udflugtsforslag, priser m.m.


Rejsen inkluderer:

 

 • 4 overnatninger på Comwell Hotel Sorø
 • Morgenmad alle dage
 • Middag alle dage, 3-retters middag eller buffet
 • Entré til Frederiksborg slot
 • Frokost på spisestedet Leonora
 • Entré og rundvisning, Roskilde domkirke
 • Det store Stevnske frokostbord med lune og kolde retter inkl. 1 genstand på Højerup Traktørsted
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Vælg mellem følgende perioder:

 

Den 27. juni til den 1. juli 2021:

SPOTpris 4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 6.125 kr. pr. person i eneværelse

 

Den 18. juli til den 22. juli 2021:

SPOTpris 4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 6.125 kr. pr. person i eneværelse

 

Den 8. august til den 12. august 2021:

SPOTpris 4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 6.125 kr. pr. person i eneværelse

 

Den 24. september til den 28. september 2021:

SPOTpris 4.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 6.125 kr. pr. person i eneværelse


Program

 

Dag 1 – Ankomst til hotellet

I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil. Det er muligt at tjekke ind fra kl. 14.00.

 

I skal bo på det dejlige Comwell Sorø, et skønt 4-stjernet hotel midt i den Sjællandske natur, som giver en unik og afslappet atmosfære. Værelserne er smukt indrettet med et strejf af engelsk landlighed. Der er eget bad/toilet, tv, telefon og gratis internet. Hotellets restaurant, Solaris, byder på lækker mad tilberedt efter sæsonens friske råvarer, og I nyder jeres måltid med en fantastisk udsigt over hotellets vinmark og Pedersborg sø.

 

Husk at se nærmere på vores forslag til udflugter på egen hånd. Det kan være, at I allerede på ankomstdagen vil udforske lokalområdet.

 

Middag serveres i hotellets restaurant fra kl. 18.00.

 

Dag 2 – Fredensborg Slot, Frederiksborg Slot og Roskilde Domkirke

Heldagsudflugt – Forventet afgang kl. 09.00 – forventet hjemkomst kl. 17.30.

 

I starter dagen med at køre nordpå. Her følger I kysten og kører gennem kystbyerne, passerer Kronborg og ender ved Fredensborg Slot ved Esrum Sø. Det smukke barokslot fra 1700-tallet har i mange år haft særstatus som regentparrets mest benyttede residens, og Kancellihuset var tidligere Kronprinseparrets residens på Fredensborg. Her går I en tur i slotshaven, et af Danmarks største historiske haveanlæg.

 

Efterfølgende går turen til Frederiksborg Slot i Hillerød, som i mere end 200 år husede og blev benyttet af en række konger. Her starter I med at nyde en frokost på Spisestedet Leonora. Kongehuset benytter stadig slotskirken til kirkelige handlinger - for eksempel blev prins Joachim og Alexandra viet her i 1995. I ser både slottet, dets mange detaljer og imponerende kunsthåndværk og den smukke barokhave.

 

I afslutter dagen med en rundvisning i Roskilde Domkirke. Den smukke domkirke blev i 1995 sat på UNESCO's liste over verdens kulturarv, idet kirken blandt meget andet er den kirke i verden, som har flest kongelige begravet. Kirken har gennem flere århundreder været kongefamiliens foretrukne gravkirke, og indtil videre hviler 38 konger og dronninger her, mange i pragtfulde sarkofager.

 

Middag serveres i hotellets restaurant fra kl. 18.30.

 

Dag 3 – Vallø Slot, Stevns Klint, Stevnsfortet og Faxe Kalkbrud

Heldagsudflugt – Forventet afgang kl. 09.00 – forventet hjemkomst kl. 17.30.

 

På dag 3 skal I kigge nærmere på Østsjælland og områdets historie. Første stop er ved Vallø Slot, der har en historie, der strækker sig tilbage til midten af 1500-tallet. Her går I en tur i slotsparken, der danner den flotte og herskabelig ramme om Vallø Slot.

 

Herfra kører I til området ved Stevns klint, hvor I har god tid til at opleve de mange seværdigheder i området. Stens klint er på UNESCO’s liste over verdensarv, fordi et dramatisk og 66 millioner år gammelt kapitel i Jordens historie gemmer sig i klinten.

 

Til frokost skal I nyde ”Det store Svenske frokostbord” på Højeruplund Traktørsted.

 

Herefter skal I besøge Koldkrigsmuseet Stevnsfort. Stevnsfortet lå i forreste frontlinje og blev Danmark og NATOs hemmelige brik i forsvaret under Den Kolde Krig. Gå på opdagelse på Stevnsforts terræn og se missiler og kanoner fra Den Kolde Krig.

 

I skal også se det mere end 200 år gamle Stevns Fyr, der knejser fra kanten af klinten og viser vej for både skibe og fugle. Med sine 41 meter over vandet er området ved Stevns Fyr det højeste punkt på Stevns klint og med spor tilbage fra Den Kolde Krig.

 

Dagen byder også på et besøg ved Faxe kalkbrud. Når I går ned i kalkbruddet, befinder I jer på bunden af det 63 millioner år gamle hav, hvor kæmpehajer, krokodiller og mange andre eksotiske dyr svømmede rundt.


Middag serveres i hotellets restaurant fra kl. 18.30.

 

Dag 4 – Uden program

Husk at se nærmere på vores forslag til oplevelser på egen hånd.

 

Dag 5 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud senest kl. 10.00

Husk at se nærmere på vores forslag til oplevelser på egen hånd, inden I forlader de smukke omgivelser.


Oplevelser på egen hånd

 

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid på Sjælland.

 

Gavnø og Gavnø Slot. Gavnø er en ø i Karrebæk Fjord og ligger omkring 6 km sydvest for Næstved. Øen har et areal på 5,6 km2 og havde pr. 1. januar 2020 et indbyggertal på 35. Gavnø er særlig associeret med Gavnø Slot, der ligger på øen, og som kendes tilbage fra 1200-tallet. Det nuværende slot er hovedsageligt i rokokostil. På østsiden af øen findes en bro med forbindelse til Sjælland. Broen fører direkte til Gavnø slot.

 

Sorø kunstmuseum er et levende og engageret hus med over 300 års kunst, smuk arkitektur og masser af aktiviteter for børn, unge og voksne. Sorø Kunstmuseum åbnede i 1943 på initiativ af Soransk Samfund og har til huse i en fredet ejendom, opført i 1832 som bolig for godsforvalteren ved Sorø Akademi. I 2011 udvidede man museet med en præmieret ny tilbygning, tegnet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter. Tilbygningen er et flot eksempel på, hvordan en moderne arkitektur føjer sig til en eksisterende bygning med respekt for historien og de historiske omgivelser.

 

Trelleborg er en massiv fæstning fra vikingetiden. Bygget på et smalt næs med åer på begge sider har den været næsten uindtagelig. Borgen bestod af en indre ringvold samt et ekstra voldforløb: den såkaldte forborg. Den inderste vold har været 17 meter bred og 5 meter høj og bygget af 25.000 kubikmeter jord, sten og tømmer. Volden var forstærket på ydersiden af en næsten 8 meter høj egetræspalisade. Foran volden lå voldgraven, der var 17 meter bred og 4 meter dyb.

 

Hempel Glasmuseum blev grundlagt i 1964 af skibsfarvefabrikant J.C. Hempel (1894-1986). Hempel var en succesrig forretningsmand med stor passion for glaskunst. På sine mange rejser i udlandet udforskede og indsamlede han adskillelige sjældne, antikke og kuriøse glas, som med tiden blev til Nordeuropas største private glassamling. I begyndelsen af 60'erne fik Hempel idéen om at etablere et glasmuseum, så han kunne dele sin flotte samling af historiske glas. Det var Hempels drøm, at stedet skulle blive et kulturhus, der kunne danne rammerne for kunstudstillinger, kulturelle aktiviteter og skabe liv i Odsherred.
Glasmuseet skulle bygges på bakken med den imponerende udsigt over Nykøbing bugt og Isefjorden over for J.C. Hempels gods Annebjerggaard Hovedgaard. Den 14. juli 1964 overdrog han derfor sin glassamling til Hempels Kulturfond, som skulle stå for byggeriet og driften af glasmuseet - hvilket den stadig gør i dag. Hempel Glasmuseum er blevet en vigtig kulturinstitution i Odsherred med kunst, koncerter, litteratur, foredrag og meget mere.

 

I Oplevelsescenter Nyvang kan I opleve livet og hverdagen i en andelslandsby i midten af 1900-tallet. Et anderledes og levende oplevelsescenter, hvor I skal røre, gøre, smage, prøve, dufte og lege jer gennem historien.

 

Ulvsborg Historisk Værksted er landets eneste oplevelsescenter, hvor I kan besøge Danmark i brydningstiden mellem vikingetid og middelalder. Her kan alle være med, når der skal bygges, smedes, spindes og laves mad.

 

BonBon-Lands historie begyndte, da bolsjemageren Michael Spangsberg fik idéen til BonBon-slikket med navne som mågeklatter, hundeprutter og tissebleer. Slikket blev så populært, at mange skoler og børnehaver ville besøge slikfabrikken i Holme-Olstrup og se, hvordan slikket blev til. Slikproduktionen skulle opfylde nogle strenge hygiejnekrav og kunne derfor ikke modtage besøgende. Det betød, at Michael Spangsberg besluttede sig for at åbne et lille BonBon-Land. I 1992 så forlystelsesparken dagens lys med et bolsjeværksted, en biograf, butik og fire andebåde i en sø. Gennem årene er forlystelsesparken løbende blevet udvidet, og parken var i 2008 den 8. mest besøgte attraktion i Danmark.

 

Ringsted Outlet er Danmarks eneste rigtige outletby, tro mod det originale outletkoncept, som det kendes fra udlandet. Der er i dag 48 mærkevareoutlets og 2 restauranter. Butikkerne drives af de enkelte mærkevareproducenter, som sælger deres overskydende varelagre fra indeværende eller tidligere sæsoner direkte til forbrugerne - med besparelser på op til 70 %. Varerne er produktionsoverskud, kollektionsprøver eller varer, som ikke i tilstrækkeligt omfang er blevet solgt i den almindelige detailhandel - og der er altid tale om originale kvalitetsvarer, hvis kvalitet er garanteret af producenten. Ofte vil der også findes spændende nye varer, som ikke tidligere er solgt på det danske marked. Kollektionerne følger de normale sæsoner, og der er konstant nye varer på hylderne.


Tryghedspakke:

 

Glæd dig til gode rejseoplevelser i trygge rammer.

 

Tryghedsgaranti

Hos Ans Rejser er det meget vigtigt, at du som gæst kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse!  Derfor har de indført Tryghedsgaranti på alle rejser i tilfælde af, at restriktionerne forlænges. Det betyder i al sin enkelthed, at hvis du har booket en rejse, som aflyses grundet Covid-19, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Tryg busrejse

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledning, og chaufføren og rejselederen er altid helt opdateret herpå. På udflugterne benytter de 4-stjernede busser samt sikrer god ventilation i bussen, og alle gæster har naturligvis adgang til håndsprit. Bussen rengøres dagligt.

 

Lokal tryghed

Alle rejseledere ved Ans Rejser er lokalkendte og kan besvare jeres spørgsmål og komme med tips og forslag til udflugter på egen hånd.


Om Ans Rejser

 

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Der er et begrænset antal til salg.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 4 overnatninger på Comwell Hotel Sorø
 • Morgenmad alle dage
 • 3-retters middag alle dage
 • Entré til Frederiksborg slot
 • Frokost på spisestedet Leonora
 • Entré og rundvisning, Roskilde domkirke
 • Det store Stevnske frokostbord med lune og kolde retter inkl. 1 genstand på Højerup Traktørsted
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juni 2021 kl. 23:59

Oplev Sjælland