Oplev de danske Sydhavsøer

Sidste chance!

Oplev de danske Sydhavsøer på denne unikke rejse, der udover indsigt i alt det, Møn kan byde på, tager jer med til Fejø – Sydhavsøernes perle. Vi har samlet nogle af de bedste naturoplevelser og historiske vingesus, Sydhavsøerne kan byde på.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag med, når turen går til de danske Sydhavsøer, hvor I kan se frem til at opleve den enestående natur og unikke øidyl. Fra jeres base på Milling Hotel Søpark i Maribo på Lolland vil I komme på fantastiske udflugter og guidede ture, der vil give jer en helt særlig indsigt i områdets seværdigheder.

 

Med lokalguiden Kim, som er fastboende på Fejø, skal I opleve øens smukke natur og historiske fortælling. I skal besøge Gåsetårnet og Møn, hvor storslået natur og spændende fortællinger om historien venter jer - og så skal I naturligvis ikke snydes for en rundvisning og ølsmagning på Møns Bryghus.

 

Nedenfor kan I finde program, rejsetidspunkter, information om tryghedspakken, udflugtsforslag, priser m.m.


Rejsen inkluderer:

 

 • 3 overnatninger på Milling Hotel Søpark i Maribo
 • Morgenmad alle dage
 • 2-retters middag alle dage
 • Frokost på Fejø
 • Lokal guide på Fejø
 • Rundvisning og ølsmagning på Møn Bryghus
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfart og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Vælg mellem følgende perioder:

 

Den 21. juni til den 24. juni 2021:

SPOTpris 3.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 4.845 kr. pr. person i eneværelse

 

Den 20. august til den 23. august 2021:

SPOTpris 3.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 4.845 kr. pr. person i eneværelse

 

Den 20. september til den 23. september 2021:

SPOTpris 3.995 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 4.845 kr. pr. person i eneværelse


Program

 

Dag 1 – Ankomst til hotellet

I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil. Det er muligt at tjekke ind fra kl. 14.00.

 

Milling Hotel Søpark er centralt beliggende i Maribo og byder på en rolig atmosfære og en skøn udsigt over Maribosøerne. De dejlige værelser har eget bad/toilet, tv, telefon og gratis internet. I restauranten laves al mad fra bunden og altid af friske råvarer - og så vidt muligt lokale. I kan derfor glæde jer til de indbydende måltider, der venter.

Hotellet har en hyggelig terrasse og pejsestue, og der er elevator på hotellet.

 

Husk at se nærmere på vores forslag til udflugter på egen hånd. Det kan være, at I allerede på ankomstdagen vil udforske Sydhavsøerne.

 

Middag serveres i hotellets restaurant fra kl. 18.00.

 

Dag 2 – Fejø og Dodekalitten

Heldagsudflugt – Forventet afgang kl. 09.00 – forventet hjemkomst kl. 17.30.

 

På dag 2 skal I besøge Danmarks skønneste ø, Fejø. I kører til Kragenæs havn, hvorfra I sejler de ca. 20 minutter til Fejø. Her bliver I mødt af den lokale guide, Kim Hansen, som er fastboende på øen.
Kim sørger for en spændende dag, der vil give jer et godt kendskab til Fejøs historie, livet som øbo og hvordan han var med til at gøre et arkæologisk fund af de verdensberømte Fejøbægre. På turen gennem Fejøs rige natur besøger I bl.a. den lokale kirke fra 1265, den stadig fuldt funktionsdygtige mølle og Dybvig havn, der med sine smukke omgivelser danner grobund for ro til sjælen. I spiser frokost på den lokale Fejø Kro.

 

I sejler retur til Kragenæs havn ved 16-tiden og slutter dagens udflugt af med at besøge Dodekalitten. Med udsigt over Smålandsfarvandet står de 12 stenstøtter. Disse flotte skulpturer er placeret midt i et landskab, der er fuldt af historie, og med den rumlige elektroakustiske musik, der klinger inde i cirklen, skabes til sammen et fantastisk monument. Dette kunstværk er et vartegn for Lolland og en enestående oplevelse.

 

Middag serveres i hotellets restaurant fra kl. 18.30.

 

Dag 3 – Gåsetårnet, Møn Bryghus, Møns Klint og naturperlen Nyord

Heldagsudflugt – Forventet afgang kl. 09.00 – forventet hjemkomst kl. 17.30.

 

På dag 3 venter nye oplevelser og berigelse med noget af det bedste, Danmarks natur kan byde på. I starter dagen med at besøge Vordingborg, hvor det berømte Gåsetårn står med den forgyldte gås på toppen og med ruinerne fra den gamle borg. Herfra kører I over Kalvehave til Møn.

 

I Stege, Møns hovedstad, skal I på en kort byrundtur forbi fæstningsanlægget, voldene, vagttårnet og Mølleporten. Her besøger I også det kendte Møn Bryghus og skal på en interessant rundvisning og herlig ølsmagning. Der er sat tid af til frokost på egen hånd under besøget i Stege.

 

Herfra går turen gennem naturreservatet ved Ulvshale og videre til Nyord. Denne bilfri ø, en sand naturperle, er med sine store enge hjemsted og rasteplads for tusindvis af fugle. I tager en spændende rundtur i den bilfri landsby med besøg ved sennepsmøllen og den lille, ottekantede kirke. Efter et lille hvil fortsætter I turen til Liselund, et yndefuldt lystslot. Her går I en tur i parken, inden turen går til Møns Klint, hvor der bliver ophold ved de karakteristiske hvide klinter. Efter ophold ved Møns Klint går turen til den smukt udsmykkede Fanefjord kirke. Derfra over Bogø og den nye Farøbro og retur til hotellet.

 

Middag serveres i hotellets restaurant fra kl. 18.30.

 

Dag 4 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud senest kl. 11.00

Husk at se nærmere på vores forslag til oplevelser på egen hånd, inden I forlader de smukke Sydhavsøer.


Oplevelser på egen hånd

 

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid på Sydhavsøerne.

 

Maribo domkirke. Den gotiske domkirke fra 1400-tallet, hvor Leonora Christine ligger begravet.

 

Gavnø og Gavnø Slot. Gavnø er en ø i Karrebæk Fjord og ligger omkring 6 km sydvest for Næstved. Øen har et areal på 5,6 km2 og havde pr. 1. januar 2020 et indbyggertal på 35. Gavnø er særligt associeret med Gavnø Slot, der ligger på øen, og som kendes tilbage fra 1200-tallet. Det nuværende slot er hovedsageligt i rokokostil. På østsiden af øen findes en bro med forbindelse til Sjælland. Broen fører direkte til Gavnø Slot.

 

Frilandsmuseet i Maribo er en del af Museum Lolland-Falster og er Danmarks tredjeældste frilandsmuseum. Der er 13 huse genopført på museet, og de er fra slutningen af 1600-tallet til begyndelsen af 1900-tallet. Bygningerne har haft forskellige funktioner som gård, smedje, rebslageri, skolestue og sprøjtehus. Der er anlagt forskellige haver som rosenhave, nyttehave og en have med lægeplanter. Museet har også en dampmaskine, der har stået på Nysted Savværk, og en lokomobil fra 1872, der har været brugt til pløjning.

 

Danmarks Sukkermuseum - eller blot Sukkermuseet - er et museum i Nakskov på Lolland, der beskæftiger sig med sukkerproduktion på Lolland-Falster, og som blev etableret i 1999. Sukkerfremstilling har haft en fremtrædende rolle for områdets erhverv og økonomi de seneste hundrede år. Der høstes stadig store mængder sukkerroer hvert år, som bliver forarbejdet på henholdsvis Nykøbing og Nakskov Sukkerfabrik, hvoraf sidstnævnte er Danmarks største. Museets udstilling består af markredskaber fra roemarkerne samt genstande, film og fotos fra i alt ni sukkerfabrikker. Ligeledes findes særudstillinger og foredrag om bl.a. importeret arbejdskraft fra Sverige og Polen - de såkaldte roepolakker.

 

Knuthenborg Safaripark er en dyrepark på godset Knuthenborg umiddelbart sydøst for Bandholm på Lollands nordkyst. Safariparken har flere end 1000 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter, der lever frit i parken og er opdelt efter områder svarende til deres leveområder. Parken er med sine op mod 255.000 besøgende (2017) om året en af de mest besøgte turistattraktioner i Danmark og er Nordeuropas største safaripark. Parken ejes og ledes af Christoffer Knuth, der er den nuværende lensgreve af Knuthenborg. I 2018 åbnede safariparkens største investering nogensinde, Dinosaurskoven. Dinosaurskoven er et 30.000 kvadratmeter stort område, der dækker over et område med udgravninger og udstilling af fossiler og skeletter. Derudover rummer den også en stor skov med natur fra dinosaurernes tid samt over 20 animatroniske dinosaurer.

 

Sakskøbing, der er kendt for sit smilende vandtårn, ligger smukt i bunden af Sakskøbing Fjord. Udover et hyggeligt bymiljø kan I lidt uden for byen besøge Krenkerup Bryggeri og smage deres prisbelønnede øl.

 

Falsters største by, Nykøbing Falster, er en stemningsfuld by med en smuk beliggenhed ned til Guldborgsund. Byen har et tæt net af gågader med mange butikker og cafeer. Her finder I også Middelaldercentret, Guldborgsund Zoo og flere museer.

 

Gedser – Danmarks sydligste punkt. Det er umuligt ikke at føle respekt for naturens kræfter, når man står på Gedser Odde og bliver blæst godt igennem, mens de store Østersøbølger slår mod kysten og æder af lerklinten. Danmarks sydligste punkt er en særlig oplevelse og en af de skjulte skatte på Lolland-Falster.

 

Krokodille Zoo er en zoologisk have beliggende cirka 1½ km nordøst for Eskilstrup på Falster. Parken har 23 forskellige krokodille- og alligatorarter, hvilket gør det til den største samling i Europa. Krokodille Zoo råder desuden over andre krybdyr som skildpadder, varaner, leguaner, frøer og slanger. Parken har også papegøjer og paryktamarin-aber.


Tryghedspakke:

 

Glæd dig til gode rejseoplevelser i trygge rammer.

 

Tryghedsgaranti

Hos Ans Rejser er det meget vigtigt, at du som gæst kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse!  Derfor har de indført Tryghedsgaranti på alle rejser i tilfælde af, at restriktionerne forlænges. Det betyder i al sin enkelthed, at hvis du har booket en rejse, som aflyses grundet Covid-19, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Tryg busrejse

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledning, og chaufføren og rejselederen er altid helt opdateret herpå. På udflugterne benytter de 4-stjernede busser samt sikrer god ventilation i bussen, og alle gæster har naturligvis adgang til håndsprit. Bussen rengøres dagligt.

 

Lokal tryghed

Alle rejseledere ved Ans Rejser er lokalkendte og kan besvare jeres spørgsmål og komme med tips og forslag til udflugter på egen hånd.


Om Ans Rejser

 

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Der er et begrænset antal til salg.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • 3 overnatninger på Milling Hotel Søpark i Maribo
 • Morgenmad alle dage
 • 2-retters middag alle dage
 • Frokost på Fejø
 • Lokal guide på Fejø
 • Rundvisning og ølsmagning på Møn Bryghus
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfart og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 01. juni 2021 kl. 23:59

Oplev de danske Sydhavsøer