Indtast venligst din e-mail herunder, så sender vi dig en mail som du kan benytte til at nulstille dit kodeord.

Jeg har ikke en konto. Opret mig gratis.
Mit SPOTdeal Velkommen tilbage, Log af
Tlf: 65 45 56 52
Få Hjælp
Indkøbskurv (0)
Medlemslogin

JorgObé Skin Care / Copenhagen ApS

De to dejlige produkter fra JorgObé Skin Care / Copenhagen giver dig en ren og smuk hud. Både JorgObé Peel Off Mask og JorgObé Refreshing Scrub Mask er dybderensende og virker forebyggende mod nye urenheder.

Bliv dine hudorme kvit med de skønne hudplejeprodukter JorgObé. Produkterne giver dig en blød og ensartet hud. Pris pr. stk. 99 kr.

Pris99

Din ordre pålægges fra 33,00kr. i fragt, samt fra 2,00kr. i administrations-gebyr
483 solgte

Værdi198

Rabat50

Spar99

Alle kender det at have irriterende hudorme og urenheder i ansigtet. Det er absolut ikke noget, der gør noget godt for ens selvtillid. Man forsøger en masse, men med vand og sæbe er det svært at komme rigtigt i dybden. Men det kan du komme med produkterne fra JorgObé.

Du kan vælge mellem to forskellige produkter
• JorgObé Peel Off Mask 100ml.
• JorgObé Refreshing Scrub Mask 100ml.
• Men der er også mulighed for at købe begge produkter.

Fragt koster 33 kr., der bliver lagt oven i dealprisen, når du betaler på SPOTdeal.

De to produkter


JorgObé Peel Off Mask
JorgObé Peel Off Mask renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger nye hudorme. Beroligende planteekstrakter hjælper huden med at genvinde sin naturlige fugtbalance, så den efterlades blød og med tydeligt reducerede porer.

Opnå den bedst mulige effekt med JorgObé Peel Off Mask
Hudpleje tager tid og kræver tålmodighed. Desto mere du bruger JorgObé Peel Off Mask jo hurtigere opnår du bedre og synlige resultater i det masken med tiden arbejder sig mere og mere i dybden af huden og fjerner dine urenheder. Derfor kan det på nogle hudtyper tage længere tid før masken er nået i dybden og viser effekt, da hud er forskelligt fra person til person.

Det anbefales at du tager et varmt bad, eller damper dit ansigt inden, så dine porer åbner sig, før efterfølgende et jævnt tykt lag på dine urene områder, lad masken sidde til den er helt tør. Hvorefter du trækker masken af.

Brug minimum masken 1-2 gange om ugen - alt efter behov, for at undgå at dine hudorme kan blive betændte og efterfølgende til bumser, hvis ikke der bliver forebygget i rette tid. Husk at læse vejledningen bag på produktet.

JorgObé Refreshing Scrub Mask
JorgObé Refreshing Scrub Mask indeholder små peelingkorn, som nænsomt fjerner døde hudceller og tilstoppede porer. Mineralet zink og kaolin-ler modvirker fremkomsten af fedtet og uren hud og har en bakteriedræbende effekt. Planteekstrakter fra kamille forbygger hudirritation og har en fugtighedsbevarende virkning. Huden efterlades ren, blød og med en opfriskende følelse.

JorgObé Refreshing Scrub Mask – to produkter i ét
JorgObé Refreshing Scrub Mask er et unikt 2-i-1 renseprodukt, som forenkler din daglige hudplejerutine ved at levere både en skrubbecreme samt en ansigtsmaske i ét og samme produkt. Masken er 100 % parfume- og parabenfri og er baseret på naturlige ingredienser.

SPOT anbefaler


Få ren og smuk hud med et dybdrensende produkt af højeste kvalitet fra JorgObé Skin Care / Copenhage. JorgObé Peel Off Mask vinder i kategorierne “Best in Face” og “Best New Product” ved Grooming Awards 2012.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.Når du har gennemført købet på spotdeal.dk, skal du IKKE foretage dig yderligere. Produkterne bliver sendt direkte hjem til dig.

Forventet leveringsdato: 17. december 2012.
Denne SPOTdeal inkluderer: Hudplejeprodukter fra JorgObé.

Vær opmærksom på at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Fragt koster 33 kr., der bliver lagt oven i dealprisen, når du betaler på SPOTdeal.

JorgObé Skin Care / Copenhagen ApS

H.C. Andersens Boulevard 49, St. Tv. , 1553 København


Sidste chance: 10. december 2012 kl. 23:59

Tip dine venner om denne deal

Vent venligst