Gastronomisk kroophold i Sønderjylland

Sidste chance!

Kom på et kroophold på Hotel Røde-Kro i Sønderjylland, der foruden overnatning inkluderer en 6-retters gastronomisk middag, morgenbuffet samt fri kaffe og te.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vil I have et ophold, hvor maden er i højsædet, og hvor I får en gastronomisk oplevelse af de store - uden at det bliver nødvendigt at tømme pengepungen? Så er Hotel Røde-Kro svaret!

 

Hotel Røde-Kro ligger pudsigt nok i Rødekro, med den ene side af hotellet ud til Hærvejen – den berømte, gamle færdselsåre ned gennem Jylland, der i dag fungerer som en dansk udgave af Caminoen. Hvert år lægger ruten underlag til massevis af vandreglade mennesker, der undervejs kan opleve storslået natur og store nedslag i den jyske historie.

 

Dette ophold er for jer, der gerne vil have mad i særklasse og opleve skønheden i en lidt overset del af Danmark, der har en masse at byde på. Se her, hvad I får og læs mere om hotellet og omgivelserne nedenfor.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 6 gastronomiske retter i 3 serveringer efter køkkenchefens valg
 • Fri kaffe og te under opholdet - nydes i fællesområde eller på værelset
 • Morgenbuffet

 

SPOTpris 949 kr. Normalpris 1.695 kr. Spar 44 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. juli 2022.
Ankomst mellem den 20. december 2021 og den 6. januar 2022 ikke er muligt.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Røde-Kro.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag-lørdag og lørdag-søndag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Ekstra overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad for 2 personer: 648 kr. pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00


Hotel Røde-Kro

Det er let at finde frem til Hotel Røde-Kro, der er beliggende midt i Rødekro og kun få kilometer fra E45. Selvom hotellet kan dateres tilbage til 1649, så er det altså et fuldt ud moderne hotel, I ankommer til.

 

Det venlige personale står klar til at tage imod jer, og sørge for, at I bliver godt indlogeret på et af hotellets 26 værelser – og skulle I være blevet trætte efter køreturen? Ja, så kan I glæde jer over, at der er fri kaffe (og te) under hele jeres ophold på hotellet.

 

Jeres værelse er lyst og rummeligt og naturligvis udstyret med en behagelig seng, et lille skrivebord med stol, tv og eget badeværelse, så I har alle de bekvemmeligheder, der skal til for at skabe nogle hyggelige stunder under jeres ophold. Før middagen kan I samle appetit ved at gå en tur i den lille stationsby.

 

Maden på Hotel Røde-Kro har høstet masser af roser. I kan se frem til hele 6 retters gastronomisk velsmag, der som perler på en snor vil blive serveret for jer. I skal blot læne jer tilbage, mens de kreative kræfter i køkkenet tager jer og jeres smagsløg med på en gastronomisk rundtur. Det samme køkken, der også sørger for, at I får den bedste start på dagen, når I næste morgen står op til hotellets indbydende morgenbuffet.

 

Som en ekstra bonus er I kun en halv time væk fra grænsen, så der er rig mulighed for at få tanket op af alt det gode. 


Anmeldelse:

Se, hvad denne yderst tilfredse gæst skrev på Tripadvisor:

 

Har nu besøgt Hotel Røde Kro 3 gange indenfor et år. Grunden hertil er den gode mad og det søde og venlige personale. Maden er simpelthen fantastisk til den pris, jeg har ofte spist steder, hvor man har skulle betale langt mere for samme gode kvalitet.

 

Dette set i lyset af det meget kompetente personale i restauranten gør, at vi varmt kan anbefale dette sted, både som familie, men også som en hyggelig lang weekend bare for 2.

Anmeldt december 2020.


Omegnen

Fra Rødekro er der kun ganske få kilometer til Aabenraa og området omkring Aabenraa Fjord, der giver mulighed for både en gåtur langs vandet og en smule byliv. Undervejs kan I køre forbi Rødekro-senderen, der rager 320 meter op i luften – hvilket er ganske imponerende, når man står og betragter den høje antenne.

 

Nord for Rødekro kan I bese resterne af Sikringsstilling Nord, der blev bygget under første verdenskrig, da området var tysk. Stillingen kom aldrig i brug, og det fåtal af bunkere, der stadig findes ud af de over 900 bunkere, stillingen bestod af, fremstår i dag yderst velbevarede. Nord for Rødekro kan I også bese små historiske perler som Damgaard Mølle og Immervad Bro.

 

Der findes også mange spor fra tiden som tysk område, som det er spændende at dykke ned i.

 

Og skal I mod nord når opholdet er endt, så kan vi ikke anbefale nok, at I slår et smut forbi Christiansfeld, hvor I kan gå på opdagelse i den historiske bymidte – og ikke mindst, sætte tænderne i byens berømte honningkager.

Reservation skal ske til Hotel Røde-Kro på mail til reception@roede-kro.dk - husk at oplyse koden fra værdibeviset samt ønsket ankomstdato, navn og telefonnummer. 

 

Ved spørgsmål kan receptionen kontaktes på tlf.: 74 66 22 49 mellem kl. 10.00 og 17.00.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. juli 2022. Ankomst mellem den 20. december 2021 og den 6. januar 2022 er ikke mulig.

Én kode gælder for et ophold på Hotel Røde-Kro.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • 6 gastronomiske retter i 3 serveringer efter køkkenchefens valg
 • Fri kaffe og te under opholdet - nydes i fællesområde eller på værelset
 • Morgenbuffet

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Røde-Kro.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag-lørdag og lørdag-søndag: 100 kr. pr. værelse pr. nat
 • Ekstra overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad for 2 personer: 648 kr. pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00

 

Rabatten er baseret på kroens listepriser, og der tages forbehold for udsolgte dage.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Røde-Kro.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Hotel Røde-Kro

  Vestergade 2, 6230 Rødekro
  Tlf.: 74 66 22 49 | CVR: 36217634 | reception@roede-kro.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 09. august 2021 kl. 23:59

  Gastronomisk kroophold i Sønderjylland