Naturskønt ophold på Orø Kro

Sidste chance!

Find tid til ro og nærvær med et ophold på den lille perle, Orø, i Isefjorden. Her finder I skønne strande og hyggelige vandreruter gennem smuk natur. Opholdet inkluderer 1 overnatning på den dejlige Orø Kro med kaffe, kage, middag og morgenmad.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I den naturskønne Isefjord ved Nordvestsjælland ligger den lille ø Orø. Her finder du Den Kgl. Privilegerede Orø Kro, som har en rig og spændende historie. Historien strækker sig helt tilbage til 1720, hvor den daværende præstefrue lod den oprindelige kro opføre, da hun var træt af beværtningen i præstegården efter søndagsgudstjenesten. 

 

Omkring år 1822 opstod kroen i sin nuværende form, og efter en større renovering over de senere år fremstår den smukke, gamle kro nu i flot stand, klar til at tage imod nye gæster.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Kaffe og sødt
 • 3-retters middag (efter kokkens valg)
 • Morgenmad

 

SPOTpris 990 kr. for 2 personer. Normalpris 1.590 kr. Spar 37 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 30. september 2021.

 

Tillæg (betales direkte til hotellet):

 • Weekendtillæg (lørdag-søndag) - 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Orøs historie

Orø opstod som et bakkedrag på Sjælland, da istiden sluttede for 10.000 år siden. Efterhånden som isen smeltede, og vandstanden steg, blev bakkedraget til en ø. Arkæologiske fund vidner om beboelse helt tilbage fra stenalderen, men især i vikingetiden har der været aktivitet og bebyggelse i området. 

 

Øen i dag

I dag fremstår Orø med sine 15 kvadratkilometer som en lille perle i Isefjorden. Øen er især kendt for sin smukke natur, de mange såkaldte trampestier og de skønne strande. Der bor knap 900 mennesker fast på øen, som med sine 1200 sommerhuse vokser til over dobbelt indbyggertal i de lune sommermåneder.

 

Kulturelle oplevelser på Orø

Orø byder på en bred vifte af forskellige oplevelser. Besøg det spændende museum Orø Minder eller slægtsgården Hestebedgård og se, hvordan livet på øen har formet sig i århundreder. Se også en kopi af det berømte Orøkors - et relikviekors af guld fra omkring år 1200, der i dag er erklæret danefæ og findes på Nationalmuseet. 

 

Naturen i fokus

Overalt på Orø findes markerede vandreruter, kaldet Trampestierne. Stierne går igennem smukke naturområder, og giver mulighed for at opleve den helt unikke ro og skønhed, der præger øen. Følg Fjordstien hele vejen rundt langs kysten - måske er du heldig at se sæler eller marsvin - eller gå på opdagelse i øens skønne flora og fauna. Der er gode muligheder for sejlsport, lystfiskeri og aktiv ferie på Orø.

 

Transport til øen

Du ankommer til Orø enten med færge fra Holbæk eller med kabelfærge fra Hammer Bakke. Overfartstiden fra Holbæk er ca. 30 minutter, mens turen fra Hammer Bakke blot varer 6 minutter. Der er mulighed for at medbringe bil på begge færger.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Orø Kro & Hotel på mail: booking@oroekro.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Orø Kro & Hotel kontaktes på tlf.: 32 20 03 00.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 30. september 2021.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Orø Kro & Hotel.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Kaffe og sødt
 • 3-retters middag (efter kokkens valg)
 • Morgenmad

  

Tillæg (betales direkte til hotellet):

 • Weekendtillæg (lørdag-søndag) - 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Orø Kro & Hotel.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Orø Kro & Hotel

  Bygaden 57 , 4305 Orø
  Tlf.: 32 20 03 00 | CVR: 18774836 | post@oroekro.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 19. juni 2021 kl. 23:59

  Naturskønt ophold på Orø Kro