Vendsyssels 4-stjernede hotel

Tjek ind til stemningsfuld atmosfære på Montra Skaga Hotel, der er beliggende nær havnen og byen i Hirtshals - og oplev den fantastiske natur, som Vendsyssel byder på. Opholdet er inkl. 1 overnatning, velkomstdrink, 3-retters middag og morgenmad.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Montra Skaga Hotel, Vendsyssels 4-stjernede hotel, er beliggende nær havnen, byen og den skønne natur, der omkranser Hirtshals by i Vendsyssel.

 

På Montra Skaga Hotel finder I en hyggelig og afslappet stemning, helt tæt på storslåede naturoplevelser. Med andre ord - en rigtig perle ved Vesterhavet.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (vælg mellem lækkert businessværelse eller terrasseværelse)
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag
 • Morgenmad

 

SPOTpris 1095 kr. for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes i perioderne fra den 26. april 2021 til og med den 30. juni 2021 og igen fra den 11. august til og med den 18. december 2021.

 

Tjek ind: Tidligst kl. 14

Tjek ud: Senest kl. 11


Lige midt imellem den barske vestjyske natur og Hirtshals by er Montra Skaga Hotel placeret. Her er standarderne i top, og der er højt til loftet, både inde og ude. På hotellets matrikel kan I se frem til et stort og komfortabelt værelse, en skøn 3-retters middag på hotellets Panoramarestaurant og en dejlig morgenmadsbuffet. 

 

Hotellet er omkranset af den både barske og gavmilde vestjyske natur, så der er masser af rige naturoplevelser i vente. Med hotellets beliggenhed tæt på bl.a. Skagen, Lønstrup og Løkken er mulighederne også gode for hyggelige bybesøg.

 

Panoramarestauranten 

I Panoramarestauranten forkæles I med en smagfuld 3-retters middag. Middagen er nøje sammensat efter sæsonens og årstidens råvarer, og kokkene har stor fokus på økologi samt at mindske madspild. Frisk fisk er naturligvis ofte en del af middagen.  

 

Fra jeres plads i restauranten har I kig til den imponerende fiskerihavn, der med sine store skibe og helt særlige industrielle stemning aldrig bliver kedelig at iagttage. 

 

Fokus på bæredygtighed

Som en bonusfortælling kan nævnes, at hotellet og restauranten har fået en flot Green Key-certificering for deres arbejde med bæredygtighed. Med naturen i baghaven mener hotellet, at det er deres pligt at passe godt på den - og derfor drives hotellet på en så bæredygtig og klimavenlig måde som muligt. 

 

Flotte anmeldelser

Montra Skaga Hotel får flere flotte anmeldelser fra tidligere gæster på Tripadvisor.

 

"Passioneret betjening, fantastisk mad og skønne værelser
Vi havde 3 overnatninger på Montra Skaga hotel. Vi mærker hurtigt en rar og hyggelig stemning og den passionerede betjening lige fra reception, rengøringspersonale, restaurant til hotelchef. Værelserne på 1. sal er store og hyggelige med loungeområde på værelset.

 

Panoramarestauranten har super udsigt til begge sider.
Maden er helt fantastisk (helt sublim fiskesuppe) og serveret af passionerede mennesker, der formår at se hver enkelt kunde som det menneske det er.

 

Beliggenheden er perfekt til en tur i det Nordjyske, midt imellem Lønstrup og Skagen, med skøn natur langs kysten.

 

Kan klart anbefales og vi glæder os til næste gang."
Anmeldt juli 2020.

 

"Super god service og SKØN mad!
Der er tjek på det på Montra Skaga Hotel. Man føler sig øjeblikkeligt velkommen og forkælet.

Værelset er dejlig stort, dog fremstår det lidt slidt. Der er en del trafikstøj. Men når det er sagt, så fungerer det bare. Restauranten er genial. Tjenerne er i særklasse skønne, og maden er fantastisk.

 

Vi boede på Skaga lige efter der var åbnet efter Corona-nedlukningen i foråret 2020.

 

Og at hotellet tager deres ansvar om rengøring alvorligt, er man ikke et sekund i tvivl om. Borde og stole i restauranten bliver rengjort og sprittet efter hver gæst. Selv kaffeautomaten får konstant en omgang. Kuglepenne i receptionen bliver ligeledes afsprittet efter hver brug. Det var intet mindre end perfekt!

 

Vi kommer meget gerne igen."
Anmeldt juni 2020.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Montra Skaga Hotel på skaga@skagahotel.dk eller tlf. 98 94 55 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset samt dit navn og telefonnr. samt ønske for ankomstdato. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Montra Skaga Hotel kontaktes på mail skaga@skagahotel.dk eller tlf. 98 94 55 00.

 

Opholdet kan benyttes i perioderne fra den 26. april 2021 til og med den 30. juni 2021 og igen fra den 11. august til og med den 18. december 2021.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Montra Skaga Hotel. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse (vælg mellem lækkert businessværelse eller terrasseværelse)
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag
 • Morgenmad

 

Tjek ind: Tidligst kl. 14

Tjek ud: Senest kl. 11

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Montra Skaga Hotel.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Montra Skaga Hotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Montra Skaga Hotel

Willemoesvej 1 , 9850 Hirtshals
Tlf: 98 94 55 00 | CVR: 24230996 | skaga@skagahotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 16. maj 2021 kl. 23:59

Montra Skaga Hotel