Frøslev Kro i Sønderjylland

Oplev Sønderjylland med et ophold på historiske Frøslev Kro. Her bliver I bl.a. forkælet med en 3-retters middag og vin. Kroen ligger tæt på mange spændende seværdigheder og smuk natur. Det er også oplagt at tage et smut over grænsen for at handle.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Hvis I sætter pris på sønderjysk idyl, god mad og forkælelse, er et ophold på historiske Frøslev Kro det helt rigtige valg. 

 

Det er ingen overdrivelse at sige, at I med et ophold på Frøslev Kro kommer til at befinde jer i hjertet af grænselandet. Der er nemlig kun halvanden kilometer fra kroens fordør til nærmeste grænseovergang.

 

Kroen blev opført i 1749 og var såvel dengang som i dag omdrejningspunktet for områdets bryllupper, konfirmationer og festligheder lejligheder af enhver slags. Når I træder ind på kroen, kan I da også snildt fornemme stedets historie, selvom kroen naturligvis er blevet moderniseret i årernes løb. 

 

Standarden og serviceniveauet på kroen er højt, og personalet er smilende og hjælpsomt. Stilen og stemningen er historisk, mens renoveringen af for eksempel badeværelserne er nutidige. 


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • Velkomstkaffe og kage (serveres kl. 15-16)
 • 3-retters middag efter kokkens valg
 • Vin til maden
 • Morgenbuffet

SPOTpris 999 kr. for 2 personer. Normalpris 1.998 kr. Spar 50 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 30. september 2022.

 

Ønsker I at forlænge jeres ophold, er I velkomne til at købe flere værdibeviser og benytte dem i forlængelse af hinanden.

 

Tillæg (betales direkte til Frøslev Kro):

 • Højsæsontillæg i juni, juli og august - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold fredage - 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage - 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Ekstra opredning - forhør dig hos hotellet (maks. 2 opredninger)

 

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 10.00


Frøslev Kro

Rundt om Frøslev Kro er der højt til loftet, hvilket I ved selvsyn kan se fra jeres værelse, hvorfra der er udsigt til marker og træer. Indenfor har I naturligvis de faciliteter på værelset, der skal til, for at I får et godt ophold.

 

I kan roligt glæde jer til kroens mad, som I indtager i kroens Restaurant Karsten Thomsen, der er opkaldt efter digteren af samme navn. Han var krovært på Frøslev Kro fra 1859 og i årene frem. Der venter jer bl.a. en 3-retters kromiddag, hvor vin til maden er inkluderet i prisen, ligesom der også bliver serveret en stor morgenbuffet på afrejsedagen.

 

På Frøslev Kro kan I være sikre på at møde et venligt og imødekommende personale, der vil gøre deres bedste for, at I får det bedst mulige ophold.


Frøslev og omegn

Uanset om I er til natur, historie, spænding eller lidt af det hele, er der masser af muligheder for oplevelser i området omkring Frøslev Kro. Se bare her:

 

Frøslevlejren

Lejren blev bygget til at huse ca. 1500 fanger under den tyske besættelse under 2. verdenskrig. Det er Vesteuropas eneste intakte fangelejr fra den tid.

 

Vadehavet

Med hele 500 kilometer kyststrækning er Vadehavet verdens største sammenhængende tidevandsområde. Området har en helt unik bio- diversitet med over 10.000 forskellige plante- og dyrearter, og det er også en af grundene til, at Vadehavet er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste. Alt efter årstid kan I f.eks. opleve Sort Sol, tage på Østerssafari eller dase på en af de dejlige sandstrande. I kan også tage på sælsafari. Den danske del af Vadehavet har en bestand på hele 4.500 af den spættede sæl. Det er også i Vadehavet, at Danmarks største rovdyr, gråsælen, holder til.

 

Sort Sol 

Ca. 30 km fra kroen ligger Tøndermarsken, hvor I hvert forår og efterår kan være heldig at overvære fænomenet, sort sol. Sort Sol opstår, når kæmpe stæreflokke lander og letter over marsken og formørker himlen godt en halv time før solnedgang. Et fantastisk og ufattelig smukt naturfænomen!

 

Sønderjyske slotte

De sønderjyske slotte er en oplevelse for sig. De fortæller den sønderjyske historie gennem mange århundreder, mens I tages tilbage til fordums tid. Tag for eksempel på rundtur på Schackenborg Slot, hvis historie går 1000 år tilbage i tiden. Slottet gemmer på fortællinger om krig og kærlighed, visionære mænd, den magtfulde Ribebisp og meget mere. Flere af de originale rum er bevaret, og til slottet hører også en smuk slotspark.

 

Gendarmstien

Uanset om I er til lange vandreture eller blot en lille frisk tur nær kysten, så er Gendarmstien en gåtur værd. Den byder på kystnære naturoplevelser og fik i 2015 kvalitetsstemplet ”Europæisk Kvalitets Vandrevej”. Vandrestien er opkaldt efter Gendarmerne, der fungerede som grænsevagter mellem Danmark og Tyskland. Efter korpset blev ophævet i 1958, forblev stierne tilbage i landskabet. Gendarmstien er 84 kilometer lang og går hele vejen fra grænsen ved Padborg til Skovby på Als.

 

Højer Sluse 

Mellem Tønder og Vadehavet ligger Højer Sluse. Udsigten over digerne og marsken er et besøg værd, gerne på cykel.

 

Danfoss Universe 

Ca. 40 km fra kroen ligger Danmarks eneste oplevelsespark af sin slags med levende naturfænomener og spændende aktiviteter.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, booker du dit ophold hos Frøslev Kro på http://onlinebooking.hotelboss.dk/pb/93/282. Du kan også vælge at sende en mail til info@froslev-kro.dk eller ringe på tlf.: 74 67 32 04. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kontakt Frøslev Kro på tlf.: 74 67 32 04 (alle ugens dage fra kl. 9-17).

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle dage til og med den 30. september 2022.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Frøslev Kro.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • Velkomstkaffe og kage (serveres fra kl. 15-16)
 • 3-retters middag efter kokkens valg
 • Vin til maden
 • Morgenbuffet

 

Tillæg (betales direkte til Frøslev Kro):

 • Højsæsontillæg i juni, juli og august - 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold fredage - 150 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage - 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Ekstra opredning - forhør dig hos hotellet (maks. 2 opredninger)

 

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 10.00

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Frøslev Kro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Frøslev Kro

Vestergade 3, 6330 Padborg
Tlf.: 74 67 32 04 | CVR: 40062203 | info@froslev-kro.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. november 2021 kl. 23:59

Ophold på Frøslev Kro