6 flasker spansk vin fra Løgismose

Sidste chance!

Få 6 flasker rigtig god spansk vin fra Løgismose, der går godt til hele menuen. Vælg mellem rød- eller hvidvin, der er præmieret med hhv. 90 og 91 point fra Robert Parker – The Wine Advocate.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Løgismose tilbyder 6 flasker god spansk rød- eller hvidvin, der smager dejligt uanset anledning.

 

Vinene er produceret i små oplag af Jorge Navascués fra Navascués Enología - og uanset om du vælger den røde eller hvide, eller måske begge, får du god kvalitetsvin for pengene. Her kan alle være med.


Vælg mellem:

  • 6 fl. hvidvin - Cariñena Cutio Macabeo Vendimia Seleccionada, 2018

    -ELLER-

  • 6 fl. rødvin - Cariñena Cutio Garnacha Vendimia Seleccionada, 2018

 

SPOTpris 469 kr. Normalpris 708 kr. Spar 33 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeboks - dog senest den 18. marts 2021.


Begge vine er præmieret med hhv. 90 og 91 point fra Robert Parker – The Wine Advocate.

 

Hvidvinen, Cariñena Cutio Macabeo Vendimia Seleccionada, 2018 er mellemfyldig og markant. Med noter af grøn æble, gul blomme, gul pære, citrus og grape går den godt til fx fisk, skaldyr, fjerkræ og grøntsagsretter.

 

Hvidvinen kan serveres direkte fra køleskabet og vil opleves som mere fyldig efterhånden som temperaturen på vinen stiger.

 

Rødvinen, Cariñena Cutio Garnacha Vendimia Seleccionada, 2018 er karakteriseret som fyldig, krydret, saftig og tør med noter af brombær, blåbær, hindbær og mynte. Vinen passer godt til okse, lam, gris eller braiseret kød.

 

Rødvinen kan med fordel sættes i køleskabet en halv time før servering for at fremhæve friskheden.

 

Vinene er fra Aragon i det nordlige Spanien, hvor regionen er klimatisk varieret og vinene derfra repræsenterer forskellige stilarter.

 

Begge vine har en alkoholprocent på 14 %.

 

Her er ikke tale om vine, som man behøver vente på - oplevelsen er klar, når de lander i dit køkken.

 

Mere om regionen

Aragon ligger i det nordlige Spanien fra Pyrenæerne - ca. midt på grænsen til Frankrig og syd over næsten ned til Valencia. Både den nordlige og den sydlige del er højt beliggende og derfor køligere end den centrale del. Klimatisk set er regionen derfor varieret og vinene derfra repræsenterer ligeledes forskellige stilarter. Regionen dækker over 4 DO'er og langt størstedelen af produktionen er rødvin på især Garnacha, Carinena og Tempranillo.

 

Mere om distriktet 

Carinena ligger syd for floden Ebro i regionen Aragon i Nordspanien. Klimaet er kontinentalt, men om sommeren modereret af den kølige vind fra Pyrenæerne nord for kaldet Cierzo. Traditionelt har der især været dyrket meget Carinena, som regionen har sit navn fra, samt Garnacha, men i de seneste år er der særligt plantet internationale sorter som Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Der produceres også tørre hvidvine på Viura, frugtige rosévine på førnævnte blå sorter samt søde vine på Moscatel.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeboks - dog senest den 18. marts 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.  

  

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme. 

Én unik kode gælder for 6 flasker af den valgte variant.

 

Købet kan ikke fortrydes.

   

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til LØGISMOSE MEYERS A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

LØGISMOSE MEYERS

Ny Vestergade 2, 5672 Broby
Tlf: 33 32 93 32 | CVR: 21924679 | ancr@loegismose.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 11. marts 2021 kl. 23:59

6 fl. god spansk vin fra Løgismose